Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİTTİM LOGİTECH X-530 ALDIM GELDİM HEVESLE KURDUM KABLOLARI FELAN TAKTIM DÖŞEDİM ACTIGIMDA 2 hoparlörden ses geliyo ne yapmam lazım yaaa bi yardım lutfen hevesim kursagımda kaldı
    pc yi 2002 de almıştım ses kartından felan degildir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 12 Eylül 2008; 2:21:45 >
  • ses kartınız 5+1 ses çıkışına sahipse ve bağlantıları doğru yapıp ses kartı ayarlamalarınıda doğru yaptıysanız sorun yaratmaz,bağlantılarınızı ve ayarlamalarınızı kontrol edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

ses kartınız 5+1 ses çıkışına sahipse ve bağlantıları doğru yapıp ses kartı ayarlamalarınıda doğru yaptıysanız sorun yaratmaz,bağlantılarınızı ve ayarlamalarınızı kontrol edin...

baglantılarım dogru yaptım ayarları bi anlatırmısın
  • benim ses kartımda o/b ve ayarlarına girdiğim zaman speaker configuration sekmesinde kırmızı ile işaretlediğim bölümler var,sol taraftaki sekmeye tik koyduğunuzda sağ taraftaki mavi ve kırmızı girişlerin karşısında bu çıkışların rear(surround)ve center/subwoofer olarak kullanılacağı yazıyor..
    "tamam" ikonuna tıklayarak çıktığınızda ses kartınız 5+1 modda ses vermeye başlar,player olarak surround mood yazan playerları kullanırsanız müziklerde de 5+1 ses elde edersinz...

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 12 Eylül 2008; 12:33:39 >

• dün electroworld viaport kurtköyden logitech x-530 aldım 79 ytl ye...

onboard realtek ac-97 bilgisayarıma yukarıda gösterdiği gibi tanıtmayı başardım. 5+1 ses aldım ancak subwooferın ayarını sonuna getiriyorum çokda tatminkar ses vermiyor.genel ses kaliteside iyi değil..ne dersiniz..başka bir şey yapmam mı gerekiyor?

ses kartı al der seniz bakalım akşam arkadaşın ses kartlı makinasında x-530 bir deneyeceğim fark büyükse mecburen alacağız gibi gözüküyor...
  • sonuçta giriş seviyesinde bir sistem,çok büyük beklentiler içinde olmamak gerek
  • bende dün şans eseri bulabildim bi tane aldım zar zor ama o kargaşada ses kartı almayı unuttum benim o/b dada 5+1 desteği yok 2+1 kullanıyorum mecburen en kısa zamanda ses kartı alıcam ama ne almamı önerirsiniz arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: osmanak

dün electroworld viaport kurtköyden logitech x-530 aldım 79 ytl ye...

onboard realtek ac-97 bilgisayarıma yukarıda gösterdiği gibi tanıtmayı başardım. 5+1 ses aldım ancak subwooferın ayarını sonuna getiriyorum çokda tatminkar ses vermiyor.genel ses kaliteside iyi değil..ne dersiniz..başka bir şey yapmam mı gerekiyor?

ses kartı al der seniz bakalım akşam arkadaşın ses kartlı makinasında x-530 bir deneyeceğim fark büyükse mecburen alacağız gibi gözüküyor...

• Ne yapmam lazım ya 2 sinden ses gelıyo sağ ve sol arka 2 uydu ve centerden tık yok ya offff

http://img83.imageshack.us/my.php?image=eawwafs6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 12 Eylül 2008; 23:06:45 >
  • Arkadaşkar ses kartı aldım creative sound blaster 5.1 ama ses ayarlarını yapamıyorum arka uydulardan ve centerden ses cok az geliyor neyi indirecem bi yardım edin
  • bendede aynı sorun vardı şöyle çözdüm başlat> tüm programlar> creative> sound blaster>creative eax settings (eax konsolda olabilir) sonra açılan pencerede cmss 3d var oraya tıklıyoruz ve stereo surround seçerek center ve arka uyduları devreye sokuyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: the enemy

bendede aynı sorun vardı şöyle çözdüm başlat> tüm programlar> creative> sound blaster>creative eax settings (eax konsolda olabilir) sonra açılan pencerede cmss 3d var oraya tıklıyoruz ve stereo surround seçerek center ve arka uyduları devreye sokuyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir

bu yok bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanparty16

quote:

bendede aynı sorun vardı şöyle çözdüm başlat> tüm programlar> creative> sound blaster>creative eax settings (eax konsolda olabilir) sonra açılan pencerede cmss 3d var oraya tıklıyoruz ve stereo surround seçerek center ve arka uyduları devreye sokuyoruz umarım yardımcı olabilmişimdir

bu yok bende

yardım edin yav arka uydularla centerin sesini acamıyorum ses kartım creative sound blaster 5.1 programını bulamadım indiricegim bi yer varmı yada hangı ayarlardan yapıcam

• quote:

quote:

quote:

bu yok bende

yardım edin yav arka uydularla centerin sesini acamıyorum ses kartım creative sound blaster 5.1 programını bulamadım indiricegim bi yer varmı yada hangı ayarlardan yapıcam

oha kimse bişey bilmiyomu yaa

• yalnız ben bi kaç bişi farkettim arkadaşlar ses kısıkken cızırtı yapıyor uydulardan eşit ses çıkışı olmuyor ayarlar normal olmasına rağmen bu durumlar sizdede varmı
  • bende de var,center farklı,surround farklı,front farklı
  • slm benim sorunum tv kartıyla tv izlerken sadece 2 speakerın çalışması diğer 2 speaker ve center+subwofer çalışmıyor 1+1 gibi izliyorum tv yi bunu nasıl düzeltebilirim ses kartım creative s.b 24 winamp tan müzik dinlerken arka 2 speakerdan ses çok az geliyor ama ses kartından cmss şıkkını kaldırdığımda düzeliyor bu seferde ses çok boğuk ve derinden geliyor bir diğer sorumda ses kartında digital outbut only diye bi şık var onu aktifleştiremiyorum sebebi ne olabilir şimdiden herkese teşekkürler....
  • tv kartımda 5.1 seçili olmasına rağmen 2 speaker çalışıyor lütfen yardım...

• Arkadaşlar acil cevap lütfen...

Yeni bir Logitech X-530 ve Creative Sound Blaster Live 5.1 Ses kartı aldım. Ancak 5+1 olarak ses alamıyorum. Kabloları basıl taktığımı anlatayım, yanlışım varsa bilen arkadaşlar uyarsın lütfen:

Hoparlörlerden gelen çıkışları subwooferın arkasına ve yine hoparlörden gelen 3 tane renkli (yeşil-siyah ve turuncu) ses kartına taktım. Ses kartını da laptopa usb kablou ile bağladım. Ses karının ışığı falan yanıyor ancak bu şekilde iken hoparlörlerden hiç ses alamıyorum. Birşey eksik veya yanlış ama bulamadım. Sadece renkli çıkşları (yeşil-siyah-turuncu) bilgisayarıma bağladığımda ise hoparlörlerden kısmi olarak ses alıyorum doğal olarak. Lütfen bu ses sitemi ve ses kartını kullanan arkadaşlar bağlama ile ilgili yardımcı olursa çok sevinirim. Dün akşamdan beri bu işle uğraşıyorum. Çıldırmak üzereyim. Şimdiden çok teşekkürler...
  • tamamdır arkadaşlar. yine bu sayada yazanları inceleyip ayarları kurcalayınca hallettim sorunu. Teşekkürler daha önce açıklama yapan arkadaşlara.
  • beyler bende bu ürünü bir çok kişinin tavsiyesi üzerine aldım ama şu anda realtek ac97 5+1 ses kanal destekleyen bir onboard ses kartım var.

beyler bu ürünün eksi yanları
    1) arka uydulardan ses az geliyo sonra uydu üzerindeki koruma bezi ben hiç müdahele etmediğim halde yırtılıyo
    2) bass derinliği o kadarda iyi değil 40 hz diğer bazı 5+1 sistemlerde bu 20 hz
    3) onboard ses kartı kullandığım için sanırım yeterince verim alamıyorum.

tamam ses son seste boğulmayabilir ama bass derinliği hiçde iyi değil birde odadaki lamba elektrik düğmesi vs. açıldımı acayip acayip sesler geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.