Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: triclaw

selam ben iki gün önce x530 aldım,onboard ses kartı vardı ama daha iyi ses alabilmek için dün gittim creative sound blaster 5.1 ses kartı aldım,onboard kartım da 5.1 destekliyodu ve rear'lardan ses alabiliyodum fakat bu ses kartında rear hoparlörlerden ses alamıyorum,ses kartı ayarları 5.1 de.ne yapabilirim bi yardım edin lütfen!!!

daha onceki sayfalarda benzer sorun yasayan arkadaslara nasil cozum bulacagi anlatilmisit
    ordan cevap bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MYKIL

Arkadaslar ben de 530 ile 540 arasında kalanlardanım...madem sistemler bu kadar yakın, 540'daki kumanda tercih sebebim aslında ama sub'ın sesini yere vermesi korkutuyo biraz da...530 yana verdiği için ses daha bi ii dediler ama işte...nerden bileyim ki şimdi gerçeği...

sesi yere vermesinden kaynaklanan avantaj ve dezavantajlar için tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum...sesin kalitesi ve apartmanda sebep olacağı gürültü ne olur

bu arada yarın sistemi alacağım da, hızlı cevap atan arkadaslara şimdiden teşekkürler...

Bu arada şu video'yu izledim de

http://www.youtube.com/watch?v=8wbbpN1UEps&feature=related

yanlış anlamadıysam amcam diyo ki:
    stüdyoda yapılan testlerde sub'ı yan çevirince (özellikler oyunalrda) daha temiz bir ses alınmış fakat sub sesi yere verdiği için normalde havadan çok da net gelmeyecek bi ses yerden iletildiği için çok daha net ve odanın her yerine eşit geliyo...

arkadaslar kafayı yicem şu "sub" sorunumu çözün yaw....

alin mi almadin mi bilmiyorum ama benyinede yazayim...

kumanda kablolu bence bi farki yok ha olsun olmasin bnu bil...
    540 hic kullanmadim ama bus i yere verecegi icin, kolonlar gibi bus i da asarsan tavana guzel bisi olabilir...

ben 530 alalim yaklasik 10 ay oldu ve hala memnunun...
    10 ay once ben zor bulmustum sen simdi bulabilir misin bilmiyorum piyasada pek kalmadi...

• merhaba arkadaslar ben de acer aspire 5720 model laptop var ve ben de logitech x530 almayi dusunuyorum( bun tercih etmem de etkili olan bu foromdur ilk olarak creative t6060 icin heveslenmistim.) su bir kac gun icinde acaba yeterli performansi alabilir miyim..herhangi bi ayar yapmam gerekiyor mu acaba..saygilar..
    bir baska yere daha yazmistim bunu ama baktim ki 6-7 aydan beri yazan yok oraya:) ilginiz icin simdiden tesekkurler arkadaslar..
  • merhabalar

bu konunun onceki sayfalarina goz atarsan yeterli cevabi bulacaksindir...
  • tesekkur ederim ilgin icin onceki yazilanlarin da cok buyuk cogunlugunu okudum ama ben bu islerden cok anlamiyorum .anlayabildigim tek sey de ses ayarlarinda realtek digital output yaziyor ve home theater ozelliginin de oldugunu goruyorum acaba bu sekilde surround ses alabilir miyim setimle...bilgisayarimda da sadece kulaklik cikisi var..harici bir ses karti olarak da x540 i aldigim yerde http://www.sanalmarketim.com/urun/LIVE5.1EXT/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=62 gordum dun hoparlorleri aldim ama ses karti da almaniz gerekiyor derseniz onu da alacagim artik baska care yok gibi gorunuyor..
    simdiden ilgilenecek arkadaslara tesekkurler..

quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

merhabalar

• ve ayrıca 7+1 lik bir ses karti alsam farkeden birsey olmaaz herhalde yazilanlardan da okudugum kadariyla..
  • Benim Logitech x - 530 um var bunu dvd playere baglayabilirmiyim?..Baglanırsa nasıl baglanır yardımcı olursanız sevinirim Dvd player LG marka DV286 modeli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertaan

tesekkur ederim ilgin icin onceki yazilanlarin da cok buyuk cogunlugunu okudum ama ben bu islerden cok anlamiyorum .anlayabildigim tek sey de ses ayarlarinda realtek digital output yaziyor ve home theater ozelliginin de oldugunu goruyorum acaba bu sekilde surround ses alabilir miyim setimle...bilgisayarimda da sadece kulaklik cikisi var..harici bir ses karti olarak da x540 i aldigim yerde http://www.sanalmarketim.com/urun/LIVE5.1EXT/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=62 gordum dun hoparlorleri aldim ama ses karti da almaniz gerekiyor derseniz onu da alacagim artik baska care yok gibi gorunuyor..
    simdiden ilgilenecek arkadaslara tesekkurler..

quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

merhabalar

eet alman gerekiyor...
    sistemi en iyi sekilde kullanman icin dedigin gibi bi tane ses karti alman gerekiyor ama verdigin linktekini hic bilmiyorum ne soylesem havada kalir...

ayrica harici almana gerek yok o bahsi gecen markanin gzl 7.1 destekleyen kartlari var ayrica o verdgin linktekinden daha ucuz...

he bu arada surround ses ozelligini o kartla cok zor cunku tek cikis varmis...
    x530 da gordugun gibi pc ye gircek min. 3 yer erekiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: DangerTuRK

Benim Logitech x - 530 um var bunu dvd playere baglayabilirmiyim?..Baglanırsa nasıl baglanır yardımcı olursanız sevinirim Dvd player LG marka DV286 modeli..

DVD in de eger x 530 un giris yerlerine uygun cikis lar varsa kullanabilirsin...
  • Arkadaşlar x-530 um var. tv,dvd ve receiver a bağlamak istiyorum.
    Fakat bende aparatı yok.

Bu aparattan bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
    Resim
  • Merhabalar arkadaslar, benim x530 sorunum bambaska:D
    11 Ocak 2008 de aldim ve sorunsuz kullaniyordum, taa ki gectigimiz 2 haftaya kadar:( Sorunum su:

Arka uydularimdan birisi calismiyor. isin ilginc yani, hoparlor calisiyor, jacklari yerdegistirdigimde tam zitti olan calismiyor. Ayni sekilde kasadan kablolari degistirdigimde de zitti calismiyor. Yani uydularda herhangi bir hasar yok, cok gusel calisiyorlar, fakat sorun jackta gibi gozukuyor:( Bu islerden anlayan bi arkadasin yardimina ihtiyacim var:(

Buarada pc uzun sure dinlendikten sonra arka uydularin ikisi de calismaya basliyor, fakat bir sure sonra teki yavas yavas kapaniyor:( kablolari degistirdigimde ise tam zitti arizalaniyor:)

Sorun halledilebilir bir sorun mu? aksi takdirde garanti kapsaminda geri yollucam
  • bu ürün notebook a birleştiriciler haricinde nasıl bağlanır?
  • Arkadaşlar Ben Logitech C530 aldım ve resimdeki gibi bağladım fakat yalnız üç tane hoparlör çalışıyor(bide sub) ses kartım creative 7+1 sorunun ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SODAYC

Arkadaşlar Ben Logitech C530 aldım ve resimdeki gibi bağladım fakat yalnız üç tane hoparlör çalışıyor(bide sub) ses kartım creative 7+1 sorunun ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmsunuz

Ses kartı ayarlarından 5.1'i seç. Kısık olan hoparlör sesi varsa onları aç gene ayarlardan. CMSS 3D ayarlarında Stereo Surround'u seç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: SODAYC

Arkadaşlar Ben Logitech C530 aldım ve resimdeki gibi bağladım fakat yalnız üç tane hoparlör çalışıyor(bide sub) ses kartım creative 7+1 sorunun ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmsunuz

Ses kartı ayarlarından 5.1'i seç. Kısık olan hoparlör sesi varsa onları aç gene ayarlardan. CMSS 3D ayarlarında Stereo Surround'u seç...

ÇOK SAOL KARDEŞ KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIYORDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SODAYC -- 25 Mart 2008; 23:31:24 >
  • benden de bir soru, x530 um var, ancak kulaklık çıkışına kulaklık takınca sadece ön sağ ve sol hoparlorlerin sesini oraya veriyor, deli olacam. bass yok çok salak bir durum. neden olabilir?
    aynı sorun kasa önündeki kulaklık çıkışında da var, onu başka başlığa sormuştum:) bunu da hoparlorle alakalı diye buraya da atayim dedim, bir yardım lütfen
    ses kartı onboard realtek 7.1 HD audiolardan, anakart da gigabyte.
    işletim sistemi de XP Pro SP2

kulaklık da sennheiser px200 :P:)
  • Arkadaşlar benim de düne kadar setim çok güzel çalışıyordu ne hikmetse bugün 2 tane girişten ses alamıyorum... hoparlörlerin jacklarının yerini değiştirdiğimde hepsi çalışıyor ama maalesef hepsini yerine taktığımda ikisinden ses gelmiyor... ayrıca bunu ses kartında da takarak denediğimde yine aynı şey mevcut... daha dün xp yüklemiştim driverlerdan kaynaklanır mı yoksa naneyi yemiş mi bizim cihaz
  • Bugun ıtıbarı ile 99 ytl ye Electro Worldden aldım bende x-530 u..Aslında aklımda alma fıkrı yoktu cunku logıtechın urunlerı herzaman pahalı gelmıstır...Zaten mıntonun 5+1 ı vardı ama ucuzluk olunca dayanamayıp gıdıp aldım :)..Uzun bır sure kullanmak nasıp olur ınsallah..Ses kartım onboard oldugu ıcın sadece 1 adet lıne out cıkısı var ıcınden cıkan aparat yardımı ıle bagladım..Benım sorun su olucak..Butun hoparlorden ses gelmesıne ragmen ses kartının programından 5+1 secenegını secıorum tekerteker hoparloru test edıorum ama sadece on 2 tanesınden(bu secenek aktıfken muzık-oyun vb seylerle ılgılenırken hepsınden ses gelıyor) ses gelıyor,bılıyorum ses kartımın 5+1 cıkıs dedtegı yok ama bunu neden koymuslar ıcıne pekı?

Yorumlarınız dogrultusunda bir ses kartı almayı dusunuorum fiyat ve marka acısından su urunu uygun buldumhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd700981 kullanan ve tavsıye eden varmı?

Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler,saglıcakla kalın..

• Evet o kart ses sisteminden doğru ve gerçek performansı almanı sağlayacaktır. Yeterlidir, daha pahalısına ya da ucuzuna gitmeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramyth

Evet o kart ses sisteminden doğru ve gerçek performansı almanı sağlayacaktır. Yeterlidir, daha pahalısına ya da ucuzuna gitmeye gerek yok.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.