Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kararsız kalan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim bu sistemi ,yanlız pc nizde birde ses kartı olsun birbuçuk sene ses kartı olmadan kullandım geçenlerde creative 7.1 auidgy ses kartı aldım bariz fark etti kesinlikle sizlere tavsiyem ses kartı muhakkak olsun,en ucuzu dahi normal bir pc kullanıcısına yeterde artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pashaq

Üstatlar X-530 un kabloları uzatmak istiyorum sadece 2 tanesini ve mesafe 10 metre tavisye olarak ne yapmamı önerirsiniz.

Hocam örneğin arka sol hoparlörün için:Rca in,10m kablo,rca out.Sıralama böyle olacak.Bi tarafı subwooferın arkasına takacaksın,diğerini de hoparlörünün kablosunun ucuna.Tertemiz oluyor.Bu kabloyu elektronikçiye yaptır ya da kendin yap.Benim de uzatmaya ihtiyacım var ama fırsatım olmadı gidemedim dükkana.
  • Bende bu sistem var.Sorunum şu

müzik calmadığım zaman sesi tamamen kıstığımda veya açtığımda hısssss gibi kulağa kadar bariz duyulan bi ses çıkıyor.Sesi ortaya çektiğimde biraz azalıyor.Bunu nasıl giderebilirim aynı sorunu yaşayan varmı..Yardım lütfen .!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bende bu sistem var.Sorunum şu

müzik calmadığım zaman sesi tamamen kıstığımda veya açtığımda hısssss gibi kulağa kadar bariz duyulan bi ses çıkıyor.Sesi ortaya çektiğimde biraz azalıyor.Bunu nasıl giderebilirim aynı sorunu yaşayan varmı..Yardım lütfen .!

Var hocam olmaz mı hiç :) başka arkadaşlardan da duydum,tabi buraya yazılırsa iyi olur.Bir de nadiren çıt pıt olabiliyor ev içinde herhangi bir anahtar açıldığında falan.Ben gideremedim,alıştım çok dert etmiyorum.Tek karşılaştığım kusuru bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Var hocam olmaz mı hiç :) başka arkadaşlardan da duydum,tabi buraya yazılırsa iyi olur.Bir de nadiren çıt pıt olabiliyor ev içinde herhangi bir anahtar açıldığında falan.Ben gideremedim,alıştım çok dert etmiyorum.Tek karşılaştığım kusuru bunlar.

Başka bi odada lamba açıp kapatıldığında setden çat-pat sesini saymadım bile dostum bende alıştım ona =))) Ama bu hıss sesi çok kötü buna bi çare bulmak lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Başka bi odada lamba açıp kapatıldığında setden çat-pat sesini saymadım bile dostum bende alıştım ona =))) Ama bu hıss sesi çok kötü buna bi çare bulmak lazım

ucuz etin yahnisi

• ARKADAŞLAR X-530 X-540 ARASINDA KALDIM . MÜZİK DİNLEMEK AMÇALI ALICAM .. SES KARTIM YOK ANAKARTIM GİGABYTE GA-MA790 XT -UDP4[ Eşsiz surround ses dinleme deneyimi için Dolby Home Theater® ses desteği,Realtek ALC889A 8-Kanal Ses Yongası ]]

SİZCE 530 MU,540 MI EĞER ALIRSAM SES KARTSIZ VERİM ALABİLİRMİYİM. ALAMASSAM HANGİ SES KARTINI ÖNERİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskun_93

ARKADAŞLAR X-530 X-540 ARASINDA KALDIM . MÜZİK DİNLEMEK AMÇALI ALICAM .. SES KARTIM YOK ANAKARTIM GİGABYTE GA-MA790 XT -UDP4[ Eşsiz surround ses dinleme deneyimi için Dolby Home Theater® ses desteği,Realtek ALC889A 8-Kanal Ses Yongası ]]

SİZCE 530 MU,540 MI EĞER ALIRSAM SES KARTSIZ VERİM ALABİLİRMİYİM. ALAMASSAM HANGİ SES KARTINI ÖNERİRSİNİZ.

müzik dinlemek için 5.1 alma. ben o hatayı yaptım. x-530 var. fiyatı da uygundu çok düşünmedim. dts dinlersen bilemem ama mp3lerde arkalara ses gelmiyor. gelse bile sanal ses uzantısı tatmin edici değil. 540 larda sanal surround yaratan matrix özelliği varmış mp3 için. ben de x-fi titanium kart var. cmss-3D den de yapıyosun aynı şeyi. ama eski dandik philips 2.1 lerde daha güzel müzik dinliyodum. en azından abuk subuk surround yaparak sesin doğallığı bozulmuyodu. 2.1 ya da 2.0lara bakmanı tavsiye ederim dostum. benim fikrim bu. iyi günler.

• Selamlar

Logitech x-530 ses sistemim ve WD TV HD MEDIA PLAYER'ım var. Bilmiyorum herhangi bir çözümü varmıdır? (kusura baklmayım belki cevabı daha önce verildi ama forum çok büyümüş işin içinden çıkamadım) Amacım DTS veya AC3 filmlerden 5+1 ses almak bunun için alabileceğim bir aparat vaya bir çözüm var mıdır? Yoksa öyle ucuzcu olma git kendine adam gibi ses sistemi mi al dersiniz.

Teşekkürler
  • Arkadaslar ASUS g72gx laptop kullaniyorum bestbuy dan almistim ama artik kalmamis heralde bulamadim o yuzden bu linki veriyorum
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220668&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Notebooks-_-ASUS-_-34220668

Dun gidip hic arastirmadan falan logitech X-530 ses sistemi aldim. lakin gel gorki sadece 2 hoparlor ve bass dan ses alabiliorum.
    Kitapcigini okudum 2 kanalli ses kartlarindan tam ses alinmasi imkansizdir dior...

Varmi bu sorunumun cozumu yoksa geri gotuurup vereyimi bu ses sistemini arkadaslar?

Cok tesekkur ederim simdiden ...

Tam olarak boyle bir sorunla karsilasip halledebilmis biri pm atarsa cok sevinirim...

• Hoparlör ayarlarından 5.1 seçiniz.Kullandığınız media playerlardan varsa Cmss özelliğini aktif ediniz.(Jet Audio tavsiye ederim) Ses kartınızdan hoparlör ayarlarını yapınız.Benım aklıma gelenler bunlar umarım biri işinizi görür.
  • Tek kanallı(sağ&sol) ses kartlarında tüm hoparlörlerden ses gelmesini istiyorsanız elektronikçiden 2xrca to 1x3.5mm kablo alın,3.5mm olanını(kulaklık ucu da derler) bilgisayara takın,diğer uçları bu aparata takın,cihazın 3tane renkli 3.5mm uçlu kablosunu da diğer tarafa takın,tüm hoparlörlerden eşite yakın ses alacaksınız.Bu x540da matrix diye geçen özelliğin bir alternatifi.Sağ ve sol kanalı çoğaltıp öne arkaya centera suba dağıtıyor işte.

Ben dvd playerımın analog 5.1çıkışına sistemi bağladım,iyi performans alıyorum.Bilgisayarımda onboard ses kartı olduğundan iyi ses alamadım, dvd playera bağladım,özellikle 5.1 divxler dvdler çok keyifle izleniyor,öneririm.
    Apartman dairesinde oturduğumdan bu ses sisteminin ses yüksekliği yeterli geliyor,ses çıkışı da dijital kadar olmasa da kaliteli,fena değil.Çıt pıt sesi nadiren oluyor,zaten orta veya ortadan biraz yüksek ayara getiriyorum logiyi,sesi dvd playerdan ayarlıyorum.Hıslama gece yarısı evdekiler rahatsız olmasın diye çok aşırı düşük seste film izlerken duyulabiliyor sadece.Yoksa normal zamanda hiçbir rahatsızlık vermiyor.

• nereye yazacagımı bilemedigim icin buraya yazıyorum.

Bende Samsung samsung le40b651 lcd tv var.

acaba LOGITECH X530 alsam direk tv ye baglıyabilirmiyim?

LOGITECH X530 baglantı kabloları nasıl, 5 ayrı kablo mu var?

sorum cok acemi kacabilir ama hic bilgim yokta ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: duracell01

nereye yazacagımı bilemedigim icin buraya yazıyorum.

Bende Samsung samsung le40b651 lcd tv var.

acaba LOGITECH X530 alsam direk tv ye baglıyabilirmiyim?

LOGITECH X530 baglantı kabloları nasıl, 5 ayrı kablo mu var?

sorum cok acemi kacabilir ama hic bilgim yokta ondan

x 530 un digital bağlantısı yok. digital bağlantı ses kalitesini arttıran özelliklerden biri. bu bir eksik. bağtı şekli kablodan oluşuor. center-front-rear.

• Selam arkadaşlar daha önce bu soruyu soran çok olmuştur ama hiçbirinden net bir sonuç çıkaramadım şu an kullanmakta olduğum creative t3030 2+1 ses sistemimi satıp logitech 5+1 sistem almayı düşünüyorum z serilerine yeticek param yok.Teknosa, Bimeks, Gold, Satürn, Hb, Hızlıal,Vatana baktım hepsinde x530 var aklımdan x540 geçiyor aralarında fazla bir fiyat farkı da yok gerçi x540 daha yeni ama şu an hızlıal.com da x530 bonus karta yuzde 5 ındırımle 139 ytl ve 12 taksıt x540 da göremedim hiç bi yerde eğer aralarında ses ve bass olarak bir fark yoksa almayı düşünüyorum benim için uzaktan kumanda önemli değil x540 ta bildiğim kadarıyla bir matrix modu var x530 da yok ses kartım onboard yani matrix modu gerçekten işe yarar mı.Bir de x540 ın bassı subwooferın altında odamın zemını ahşap alt kata çok ses gider diye düşünüyorum malum kiracı durumları Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bass ve seslerde ıkısı arasında hıcbır fark yoksa verıcem artık siparişi

• Sonunda dayanamadım dün Hızlıal.com'dan siparişi verdim bu sabah geldi x 530 harbidende hızlı geldi.Öncelikle ses kartım yok yani x530 u direk pc ye bağladım anakartım ecs G31-M7 (1.0) via hd audio kontrol panelden speaker bölümünden 6'yı seçtim ve resimin yanındaki seçeneklerden 'Speaker Fill' seçeneğini işaretledim center da dahil olmak üzere 5 uydudan da ses almayı başardım.Ancak cihazın bassları gerçekten çok sağlam sub bana ufak görünmüştü ama şu an hala dinlemekteyim çıkan basslara inanamıyorum.Gerçekten çok kaliteli bir işçiliğe sahip daha önce hep creative kullandım subwooferların içi boş kutu gibi hafifti x530 un subu çok daha ağır ve ahşap işçiliğinin kalitesini elinizi değdirdiğizde bile hissedebiliyorsunuz.Bassı severim ama X530 un ki bana fazla geldi apartman dairesi malum şu an denemek için bile sesi yarıyı geçemedim tizler biraz zayıf bir ses kartı olsaydı çok rahat çözülebilirdi onboardla bu sesi öpüp başıma koyarım gümbür gümbür gidiyor eq. ayarlarıyla epey bir uğraştım subun üstünden de en kısığa aldım bass ayarını hatta kapalı yinede odamın ahşap zeminini titretiyor.Çok başarılı bir ses sistemi gerçekten bir de bir ses kartı olsa tadından yenmez bu (ilerde inşallah ).X540'I 1 hafta aradım yaklaşık 15 tane mağaza gezdim bir o kadar da telefonda aradım.Sadece taksim megavizyondaki teknosa ve yine taksim darty de 1 er tane teşhir de buldum ( teknosa dakinin subun sol üst köşesi aşınmıştı artık ahşap olduğu gibi gözüküyordu dartydeki elemanlar ise aksesuarları eksik olabilir dediler ) ikisininde fiyatı 189 tl.Teşhir olduğu için indirim istedim ama ikiside böyle bir şansınız yok dediler hem teşhir kutusuz hemde indirimsiz sonuçta tek farkı kumanda ve matrıx özelliği değmiceni düşündüm hızlıal'dan hediye puanlarımla beraber 120 ytl ye aldım yani bi 50 tl karım oldu bu da ses kartı alsam x540 tan dahada fazla performans alırım dedim.Matrıx özelliğinide onboard ses kartının yazılımsal özelliği ile hallettim çok memnunum bu paraya alınıcak en iyi ses sistemi bundan sonra da creative den ses kartından başka bir şey alırsam ajdar gibi olayım.Geçenlerde de fatal1ty gaming kulaklık aldım 5 yıllık philips shp-200 den beter iade etmek için uğraşıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 2 Şubat 2010; 15:49:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solid1980

Selamlar

Logitech x-530 ses sistemim ve WD TV HD MEDIA PLAYER'ım var. Bilmiyorum herhangi bir çözümü varmıdır? (kusura baklmayım belki cevabı daha önce verildi ama forum çok büyümüş işin içinden çıkamadım) Amacım DTS veya AC3 filmlerden 5+1 ses almak bunun için alabileceğim bir aparat vaya bir çözüm var mıdır? Yoksa öyle ucuzcu olma git kendine adam gibi ses sistemi mi al dersiniz.

Teşekkürler

Benim gibi senin sorununun çözümü burada...
    AUDIO DECODER ## 2 Optik, 1 Coax, 1 Stereo giriş - 5+1 Analog Çıkış

Bende de WD TV var. Uzun zamandır yurtdışından getirtmeyi düşündüğüm bir üründü.
    5 yıldır X-530 kullanıyorum. Çok memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyordum.
    İstediğim ürünü Türkiye'de satan birini bulunca bugün sipariş ettim.

Almak istersen yanında hediye ettiği kabloların ucundaki erkek stereo girişlerin dişiyle değişmesi gerekiyor.
    Satıcı bu işlemi yaparak bana göndereceğini belirtti.
    Satıcıya X 530 um var kablolar nasıl olacak dersen sana anlatır.
    Bana da ÖM ile takıldığın konuları sorabilirsin...

• Arakdaşlar Gigabyte GA-MA790 XT UD4P Anakartım var önerir misiniz bu hoparlörü ? bir de film ve müzik dinlemek için başka bir hoparlör önerir misiniz
  • M.marktta kampanya var, 129 TL ye alındı, çok ta memnun kalındı:)..Bilgilerinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucarikarga

M.marktta kampanya var, 129 TL ye alındı, çok ta memnun kalındı:)..Bilgilerinize..

bugün teknosadan alcaktım kalmamış aslanelektronik ten aldım 170 milyona

mediamarkt a gitcektimde çok uzaktı :(

ama tek kelimeyle mükemmel bişey ya
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.