< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naber? -- 21 Şubat 2020; 14:41:38 > |
LOGITECH-X230'cular BURAYA!!! (11. sayfa)
-
-
o kabloyu yaptırıştım asıl sıkıntı projektör kablosu gibi olan büyükte oldu ve 1 ay önce kablosu aramızdan ayrıldı. Elektronikçiler çarşısında uğraşmamak için 200tl fiyat verdiler , tanıdık elektrikçiye gittim boşuna uğraşma bu bitmiş artık diyip gönderdi.
Ben de yenilerden Logitech Z533 aldım. -
hayırlı olsun, güle güle kullanın :) -
Z625 mi yoksa x230 mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LOGITECH-X230 satan arkadaşlar var mı acaba? -
Kaç yıldır kullandığımı bile hatırlayamıyorum üstüne çok farklı marka ve yine logitech ürünler almama rağmen hala X230 kullanıyorum aşırı memnuiyet ürünü.
-
arkadaşlar x230 alıcam elimde x530 var sizce almalımıyım nasıl sesi bası sizce güzel mi? -
X230'u yıllar önce arkadaşa teknosadan almıştık ve gidip kurulumunu yapıp dinlediğimizde o derin yumuşak bass seslerine hayran olmuştum :)
X530 deneyimim olmadığı için bir şey diyemem.
-
Teşekkürler x530 deneyebilirsin çok güzel bi bass var hatta bazı araba seslerinden iyidir -
Yok hocam benim yerim müsait olmadığı için Z625 2.1 sistem kullanıyorum.
-
ben satıyorum elimdeki x230 u ilgilenen pm
-
cok sevdigim x230 umun jak kısmını son zamanlarda 50 kere oynarak ses alabiliyordum artık komole gitti, jackı nasıl degistiririrm
-
Elektronikçiler çarşısında jak kablosunun yuvasına yeni kablo lehimliyorlar, tutsa tutsa 2 metresi ₺50 tutar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
X230 umdan z533 e geçtim arıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019 yılında aldıgım x230 depremden sonra zortladı.. hoparlor tarafında ki Işık felan yanmıyor ses gelmiyor? ne olmuş olabilir beyler
-
Onca ses sisteminden sonra şuan ki sistemim yaklaşık 150-200 bin tl lik hifi sistem ufak bir sistem ihtiyacı daha doğdu ucuzluk ikinciel bir şeyler alayım arada oyun müzik atarım dedim x230 aldım baba fiyat performans olarak çok hoşuma gitti adamlar bu fiyata bu ürünü iyi yapmışlar.baslar çok iyi yumuşacık hani bose companion 50 creative t3 creative g500 z5500 vs ufak sistemlerden çok sistem geçti elimden x230 un bası çok tatlı.bu paraya en iyisi diyebilirim elinizin altında dursun satmayın cihazlarınızı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı hatayı ben de yapacaktım son anda döndüm
-
Merhaba arkadaşlar geçen gün logitech x230 aldım ama bir sorun fark ettim. sağ ses veya sol ses ayrımı yok iki uydudan da aynı ses geliyor realtek driverden de test ettim sadece sağdan gelmesi veya sadece soldan gelmesi gerekirken ikisinden de geliyor ne yapmalıyım nasıl çözebilirim cevaplayabilirseniz sevinirim
-
muhtemelen cihaz arızalanmış tamirci mono olarak bağlamıştır.Bu şekilde kullanacaksınız veya çöp maalesef
-
kumanda bölümünü aç oranın resmini at muhtelemen orada 2 direnç var onlar sesleri iletiyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X