Şimdi Ara

Logitech x530 Subwoofer iptal edilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ve pek sevgili donanım haber ahalisi merhaba.

m4a78lt-m-le anakartlı bilgisayarımın onboard ses kartında takılı bir adet logitech x530 5.1 ses sistemi mevcut. gece iken yorgun iken vs... bazı zamanlar subwoofer rahatsız edici olabiliyor. bu nedenle subwooferı devre dışı bırakmak istiyorum. bunun için hem windowsun ses denetiminden hem de ses kartının (via) programından çeşitli iptal ya da ses kısma girişimlerim oldu lakin sonuç alamadım. eq üzerinden bass kısma yoluna gidince de uydulardan çok cılız ses alıyorum o da hoş olmuyor. ek bir program yahut bilemediğim bulamadığım ayarlar var ise subwooferı nasıl devre dışı bırakacağım konusunda yardımınızı rica ederim efenim.

şimdiden teşekkür ederim.

•  Logitech x530 Subwoofer iptal edilebilir mi?

bu cihazı hiç gormedim çok bilgi sahibi degilim ama resimde sub volume yazıyor onu kısmayı denedin mi?
  • bu ayar genel olarak hem uydulardaki bassı düşürüyor hem de subwoofer'ın çıkışını azaltıyor ancak subwoofer'ı iptal etmiyor. zaten normal koşullarda en kısık ayarda oldukça performanslı. o yüzden daha fazla açmıyorum. yani sorunuma çözüm değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archDEluxe -- 16 Ocak 2013; 15:23:52 >
  • Arkadaşlar konuya ilişkin fikri olan var mı?
  • Çok rahatsız edici oluyorsa, yan taraftan kapağını açıp vidaları ile sökebilirsiniz. Ben de aynı sistemi kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.