Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhan gibi sıkıntı yok x540 sistemim şıkır şıkır çalısıyo:Dsistem derken pcyi kastettin direk pcye bağlarsında 3.5mm jackarwar ama coq cok az ses cıkar tavsiye etmem anfi olmadan hiç bir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: boticix

herhan gibi sıkıntı yok x540 sistemim şıkır şıkır çalısıyo:Dsistem derken pcyi kastettin direk pcye bağlarsında 3.5mm jackarwar ama coq cok az ses cıkar tavsiye etmem anfi olmadan hiç bir işe yaramaz

sisteme zarar verebilirsin.Çünkü her çıkış için belirlenmiş bir empedans değeri var uyduların 5 ohm görünüyor..O şekilde kullanmakla empedans değerini yarıya indirerek arızaya davetiye çıkartabilirsin.Uydulara paralel bağlanan hoparlörler doğru empedans değerinde olmalı.
  • quote:

aynen bende anlamıyorum 3 ayden beri logitech-x540 kullanıyorum bassı açtığım zaman odanın camları gardolap kapağı kendinden geçiyor.Ses kartım o/b 7+1.
    ,

usta bebn asus xonar 7.1 ses kartı ve logitech 540 aldım. ama basslar beni pek tatmin etmedi neden olabilir. Daha yeni aldım. Acaba ayarları kurcalayınca sorunum çözülürmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: astral09

quote:

herhan gibi sıkıntı yok x540 sistemim şıkır şıkır çalısıyo:Dsistem derken pcyi kastettin direk pcye bağlarsında 3.5mm jackarwar ama coq cok az ses cıkar tavsiye etmem anfi olmadan hiç bir işe yaramaz

sisteme zarar verebilirsin.Çünkü her çıkış için belirlenmiş bir empedans değeri var uyduların 5 ohm görünüyor..O şekilde kullanmakla empedans değerini yarıya indirerek arızaya davetiye çıkartabilirsin.Uydulara paralel bağlanan hoparlörler doğru empedans değerinde olmalı.

uyarın tsk hocam am x540 empedans değeri 4 ohm bende anfinin çıkış empedans değerini araştırdım ve ona göre fazladan hopörlör taktım anfinin çıkış entegrelerini yakmamk için

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

quote:

aynen bende anlamıyorum 3 ayden beri logitech-x540 kullanıyorum bassı açtığım zaman odanın camları gardolap kapağı kendinden geçiyor.Ses kartım o/b 7+1.
    ,

usta bebn asus xonar 7.1 ses kartı ve logitech 540 aldım. ama basslar beni pek tatmin etmedi neden olabilir. Daha yeni aldım. Acaba ayarları kurcalayınca sorunum çözülürmü

arkadaş abartmış tamam inletebilir ama çok da agam paşam bir set degil ama bu fiyata alınabilecek iyi setlerden
    ses bi z5500 bak komşu sorunu yaşamazsan :)
  • Arakdaşlar benim bir sorunum var.Logitech x540 ve Xonar d2 ses kartım var. Logitechin arkasındaki front - sub center - ve rear kablolarını ses kartının üzerindeki yerlerine yanı aynı renk ve isimlerin oldugu yere taktıgımda iki kolondan ses gelmiyor. Ama sideye taktıgımda hepsinden geliyor. matrix modunu açınca filmlerden kapalı olunca mp3 d,inleyebiliyorum. Sizce bendemi terslik var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astral09

quote:

uyarın tsk hocam am x540 empedans değeri 4 ohm bende anfinin çıkış empedans değerini araştırdım ve ona göre fazladan hopörlör taktım anfinin çıkış entegrelerini yakmamk için

Benim ölçü aletinin pili zayıflamış galiba o yüzden 5 ohm ölçtüm.4 ohmdan aşağısı entegre amfiler için pek tavsiye edilmez. Bende z5500 de var fakat x540 ın uyduları aynı eko ayarında daha iyi tiz ses veriyor.Hatta bi ara ikisini aynı anda çalıştırmıştım, şimdi odam küçük olduğu için x540 ı kullanıyorum.x540 dan çok memnunum.Çok şükür...

• Geçen gün arızalı olan dts decoderim de geldi. Hemen x540'ı salona taşıdım (= Gerçekten fiyatına göre çok iyi bir ürün. Düşük parayla 5.1 ses isteyenler için iyi bir tercih olur. Gerçi piyasada pek kalmadı gibi ama..
  • Ben 2008 yazında almıştım hala kullanıyorum. Kumandasında ufak bir sıkıntı oldu ancak bir şekilde hallettim dün x-fi titanium fatality pro aldım sesler biraz daha iyi oldu gibi ancak hala windows 7 üzerinde yazılımın geliştirilmesi gerek diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar resimdeki eko ayarını yaptığınızda bassların yüksek seslerde çok daha iyi olduğunu göreceksiniz.tavsiyem WİNAMP GİBİ PROGRAMLARIN EKOLARINI KAPATIN SADECE SES KARTININ EKOSUNU RESİMDEKİ GİBİ AYARLAYIN X540 IN SESİNİ SONA AÇIN VE BASS AYARINI ORTADA TUTUN SES AYARINI HERZAMAN SES KARTINDAN YADA WİNAMP VB PROGRAMDAN YAPIN.yoksa kumanda uzun süre sonra problem çıkartıyor.Bu şekilde ayarladıktan sonra bütün sesleri kaliteli dinlemiş olursunuz.

• beyler benim arızalanan x-540 sub ını tamir ettirmek istiyorum bildiğiniz tadnıgınız biyer varsa pm atarsanız sevinirim bosntacıda oturuyorum kadıköy civarı olabilir
  • Beyler bende bir x540 aldım fakat pc den ses kısıkken sistemin sesini acınca dırrrr dııırrr diye bir ses cıkıyor uydulardan bu sizdede oluyormu pot değiştim sorun devam ediyor.
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum bende 2-3 yıl kadar x-540 kullandım ve çok memnun kaldım. şuan fark ettiğim bir şey varki piyasada bir çok mağazada artık bu model satılmıyor olmasına rağmen bir alt model olan x-530 hala satılmakta. bunun sebebini bilen varmı acaba?

logitech e de konu ile ilgili mail atmayı düşünüyorum
  • Yahu yıllardır şunu sormak niye aklıma gelmedi bilmiyorum ama şimdi sorayım bakalım.

3 yıl civarı bir süredir x540 kullanıyorum. Yalnız şöyle bir durum var ben bu cihazı hem PC hem PS3'te kullanıyorum fakat hangisinde kullanacaksam söküp kabloları diğerine bağlıyorum. Bu sök çıkar işiyle uğraşmamak için aynı anda hem PC hem PS3'e bağlamamın bir yöntemi var mı acaba?
  • yeşil kabloyu pc ye turuncuyuda ps3 e bağla olsun bitsin gerçi öyle olmayacak aynı anda 2 cihaz bağalamyı denemiştim birinden ses gelmiyor doğal olarak. switvh gibi birşey lazım sana açma kapama tuşu olacak ya pc ya ps3 aktif olacak.
  • Arkadaşlar sistemi salona taşıdım da birşey soracağım. Hoparlörlerin dizilişi hakkında. Öndeki 2 taneyi ayaklık alana kadar yere bıraktım duruyor. Center sehpanın üzerinde zaten. Arkadakilere uzatma kablosu aldım fakat direkt duvara düz monte mi etmeliyim? Yoksa ayaklık daha mı iyi olur? Bu seti salonunda sinema için kullanan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

yeşil kabloyu pc ye turuncuyuda ps3 e bağla olsun bitsin gerçi öyle olmayacak aynı anda 2 cihaz bağalamyı denemiştim birinden ses gelmiyor doğal olarak. switvh gibi birşey lazım sana açma kapama tuşu olacak ya pc ya ps3 aktif olacak.

İkisinden birden ses gelmesi gibi bir ihtiyacım zaten yok çünkü iki cihaz da aynı monitöre bağlı. O yönde bir çözüm olursa yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

Arkadaşlar sistemi salona taşıdım da birşey soracağım. Hoparlörlerin dizilişi hakkında. Öndeki 2 taneyi ayaklık alana kadar yere bıraktım duruyor. Center sehpanın üzerinde zaten. Arkadakilere uzatma kablosu aldım fakat direkt duvara düz monte mi etmeliyim? Yoksa ayaklık daha mı iyi olur? Bu seti salonunda sinema için kullanan varmı acaba?

Güncel.
  • Arkadaşlar bu x540 ın uydularında 2 adet mi hoparlör var yoksa bir tanesi süs mü ses gelmiyor gibide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger11

Arkadaşlar bu x540 ın uydularında 2 adet mi hoparlör var yoksa bir tanesi süs mü ses gelmiyor gibide.

Nasıl yani? 2 ön, 1 merkez, 2 arka ve sub var. Bildiğin 5+1 işte (=. Muhtemelen bağlantılarında yada çıkış ayarlarında bir yanlışlık vardır.
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.