Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslane5

quote:

Orijinalden alıntı: danger11

Arkadaşlar bu x540 ın uydularında 2 adet mi hoparlör var yoksa bir tanesi süs mü ses gelmiyor gibide.

Nasıl yani? 2 ön, 1 merkez, 2 arka ve sub var. Bildiğin 5+1 işte (=. Muhtemelen bağlantılarında yada çıkış ayarlarında bir yanlışlık vardır.

her uydu hoparlöerde 2 adet donanım var ya onu diyor arkadaş hani ızgaranın altında kalan 2 adet yuvarlak kısım o hoparlörlerin 1 tanesi sadece görsel mi diye soruyor.
    sizin anladığınız şekilde 10+1 oluyor sistem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

quote:

Orijinalden alıntı: danger11

Arkadaşlar bu x540 ın uydularında 2 adet mi hoparlör var yoksa bir tanesi süs mü ses gelmiyor gibide.

Nasıl yani? 2 ön, 1 merkez, 2 arka ve sub var. Bildiğin 5+1 işte (=. Muhtemelen bağlantılarında yada çıkış ayarlarında bir yanlışlık vardır.

her uydu hoparlöerde 2 adet donanım var ya onu diyor arkadaş hani ızgaranın altında kalan 2 adet yuvarlak kısım o hoparlörlerin 1 tanesi sadece görsel mi diye soruyor.
    sizin anladığınız şekilde 10+1 oluyor sistem :D

Hee.. :D
    Şimdi bende merak ettim. 2 hoparlörde çalışıyordur heralde? :S

• İkiside çalışıyor merak etmeyinHoparlörleri elinizle kapatın anlarsınız.
  • İçini açıp baktım korkmayın 2 adet var :)
  • Arkadaşlar ben playvision ile kullanıyorum seti. 5.1 film izlerken sanki konuşma sesleri, yani merkezden gelen sesler biraz zayıf kalıyor gibi. Sizde de böyle bir durum varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslane5 -- 18 Ocak 2012; 21:01:11 >
  • Bende 3-4 senedir x-540 kullanıyorum ve çok memnunum fakat aldığımdan beri çözemediğim bir sorunu var,

asus p5kple-am anakartım var ve 7.1 ses sistemlerine kadar destekliyor, bende ayrı ses kartı almadım ve ses sistemini aldığımdan beri anakarta takılı ses sistemi, anakartın ses sürücülerini yükledim ve ordan 5.1 seçimini yaptım ayarladım, tek tek ses önizlemesi yaparken ön ve arkalardan ses geliyor orta hoparlörde ses veriyor ama sub a tıkladığımda gene orta hoparlörden ses geliyor :s

özellikle oyunlarda önden gelen bass ları vermiyor, örneğin cod oynarken önümde patlama oluyor ve sadece sesi geliyor ama oyunda hemen arkamı dönüp patlamayı arkama alırsam feci bass sesi geliyor;

yani kısaca sub un sesi (oyunlarda ve filmlerde bass gelmesi gerek öndeyse) orta konsol alıyor ve büyük bir bass kaybı ortaya çıkıyor ama arkada fondaki bass sesleri muazzam :s

bir ses kartımın olmamasından kaynaklı olabilirmi yoksa sistem bozukmu ? yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Benim hoparlorler otmeye basladi arkadaslar. Sesi bir iki tik assagi veya yukari aliyorum ses gidiyor boyle cinlama gibi bir ses. Sorun nedir neden boyle yapar duzeltebilirmiyim ?

Merhaba
    Sistemi direkt mi kullanıyorsunuz? Playvision tarzı bir decoder gibi bir cihazla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslane5 -- 23 Ocak 2012; 11:19:34 >
  • quote:

Arkadaşlar ben bıktım bu x540' ın ötmesinden artık. Yok mu bunun bir çözümü. Durduk yere ötmeye başlıyor, masaüstünde sağ altta bulunan ses seviyesini değiştirdiğim zaman geçiyor bir müddet ama sonra tekrar geliyor. Klasörler arasında dolaşırken felan ötüyor. Nedir bu anlamadım, kırıcam sonunda sistemi.

Varsayım olarak yazıyorum, ilgini çekermi bilemem.

1)Sorununa benzer olarak birkaç kişide gördüğüm tecrübeleri yazayım. Wufoor (mıdır nedir tam olarak nasıl yazılıyor bilemiyorum) dan ses geliyorsa büyük ihtimal modemden kaynaklanabilir. Modem Wufoordan ses gelmesine sebebiyet veriyor. Aradaki mesafesini oldukça uzaklaştır

2) Klasörlerde dolanırken cızıltı veya HDD diskinin dönmesi gibi ses geliyor ise kasanda kısadevre olabilir, elektrik kaçağı gibi düşün. Tüm sistemi kasadan söküp (PSU yuda sökmeyi unutma) bağımsız birşekilde halı veya kutunun üzerine koyarak bağla. Böyle bi kullan genede aynı sesi alacakmısın bilemem.

3) Belki sorunun çözülmez ise başka bir PSU ile kesinlikle dene

Bu saydıklarımın faydası dokunacaktır diye umuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

selamlar
    benim x-540 ın ön sağ ve sol hoparlörlerinden bazen her hangi bir şey dinlerken ve ya izlerken
    çok ince tiz sesler geliyor
    genelde ses kalitesi düşük medyalarda oluyor işte ne bileyim 32 kbits 22khz örnekeleme oranına sahip içeriklerde özellikle
    işte anadolu üniversitesinin eogrenme portalındaki televizyon kayıtları misal

bu ses ciddi rahatsız ediyor insanı ince tiz bi ses
    ama arka sağ ve sol hoparlörleri ön sağ ve sol hoparlör girişine bagladıgımda hiç bir problem olmuyor
    nedir bunun nedeni
    garantisi halen devam ediyor ve bir arıza oluşmuşsa bitmeden garantiye göndermek istiyorum
    herhangi bir fikri olan var mı ?

Aynı sorun bende de var. Acaba ne yapsam diye düşünüyorum uzun bir süredir (1 yıla yakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNequAL -- 23 Ocak 2012; 13:19:53 >

• quote:

@ uNequAL

Dediğin gibi bir durum değil hocam, uydulardan geliyor ötme sesi. Modem ile arasında bayağı bir ara var zaten. Bu arada alıntıladığın mesajım eski bir mesaj. Unutmuşum bile o zamanlar ötme yaşadığımı. Tekrar farkına vardım demek ki, yukarıda tekrar sordum aynı soruyu. Aklımı kaçırıyorum galiba.

Wufordan geliyorsa modemden, Uydulardan geliyorsa 2 ve 3. seneçeklere göz at.
  • Hoparlörleri farklı bir kaynak ile denediniz mi? Yani pc den başka bir cihaz ile?
    Çünkü benim de benzer bir sorunum vardı. Artık garantiye göndermeyi falan düşünüyordum, yukarıda arkadaşın dediği gibi modemden uzaklaştırdım, farklı kaynaklarla denedim, ses kablosunu değiştirdim yine aynıydı. Arada düzelir gibi oluyordu yada ben öyle hissediyordum. Tabi ben playvision denen decoder cihazla kullanıyordum. Meğerse sorun decordeymiş. İçerisinde lehim eksikliği varmışta o yüzden sesi cızırtılı aktarıyormuş.

Herneyse yakın gördüğüm için paylaştım. Garantisi devam ediyorsa, direkt gönderin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_31

Bende 3-4 senedir x-540 kullanıyorum ve çok memnunum fakat aldığımdan beri çözemediğim bir sorunu var,

asus p5kple-am anakartım var ve 7.1 ses sistemlerine kadar destekliyor, bende ayrı ses kartı almadım ve ses sistemini aldığımdan beri anakarta takılı ses sistemi, anakartın ses sürücülerini yükledim ve ordan 5.1 seçimini yaptım ayarladım, tek tek ses önizlemesi yaparken ön ve arkalardan ses geliyor orta hoparlörde ses veriyor ama sub a tıkladığımda gene orta hoparlörden ses geliyor :s

özellikle oyunlarda önden gelen bass ları vermiyor, örneğin cod oynarken önümde patlama oluyor ve sadece sesi geliyor ama oyunda hemen arkamı dönüp patlamayı arkama alırsam feci bass sesi geliyor;

yani kısaca sub un sesi (oyunlarda ve filmlerde bass gelmesi gerek öndeyse) orta konsol alıyor ve büyük bir bass kaybı ortaya çıkıyor ama arkada fondaki bass sesleri muazzam :s

bir ses kartımın olmamasından kaynaklı olabilirmi yoksa sistem bozukmu ? yardımcı olursanız çok sevinirim

benim sorunumun çözümünü bilen yokmu :(

ses kartı alsam düzelir mi ?

• Logitech bi babalık yapsa da, şunu tekrar sürse piyasaya.
  • zor çıkar bu x540 ların hepsi sorunlu şahsen bende kullanıyom 4 5 sene creative 7.1 kullandım
    oyunlarda yanına bile yaklaşamaz x 540 hele zırıltısı yokmu bilgisayar kapalıyken kafa beyin komuyor
    kumanda kapanınca subvoofer çalışmaya devamediyor ondan zırıltı geliyor bası subwoofer dan dahaçok merkez den veriyor
    önlerden veriyor açıkcası çok iyi değil x540 z506 daha iyidir hem 75W onun çıkış gücü x530 ve x540 70W wooferdada ses yoksa
    tabiki daha iyidir
  • arkadaşlar kolay gelsin

kırşehirden sami

bende de logiteck x540 ses sistemi var ancak bass (5+1) ın içinde bulunan kart sistemi bozodu ve tamiri mümkün olmadığını söylediler.

1- elinde x540 ses sitemi olan ve arızalı olan birisi satmak isterse ,

2- elinde x540 ses sitemi var ve arızlalı olduğu için benim ürünümü satın almak isterse,

3- bu konuyu nasıl çözeceğim hakkında bilgi sahibi olan var ise

lütfen

sami_bicer@hotmail.com

bana ulaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami_83 -- 8 Şubat 2012; 16:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami_83

arkadaşlar kolay gelsin

kırşehirden sami

bende de logiteck x540 ses sistemi var ancak bass (5+1) ın içinde bulunan kart sistemi bozodu ve tamiri mümkün olmadığını söylediler.

1- elinde x540 ses sitemi olan ve arızalı olan birisi satmak isterse ,

2- elinde x540 ses sitemi var ve arızlalı olduğu için benim ürünümü satın almak isterse,

3- bu konuyu nasıl çözeceğim hakkında bilgi sahibi olan var ise

lütfen

sami_bicer@hotmail.com

bana ulaşırsa sevinirim

iyi bir elektronik tamircisi bence tamirini yapabilir.

Arkadaşlar bende x540 almaya niyetliyim. Kampanyalı fiyatı olan biyer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. vatanda 190 lira çok fazla geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: origo35

iyi bir elektronik tamircisi bence tamirini yapabilir.

Arkadaşlar bende x540 almaya niyetliyim. Kampanyalı fiyatı olan biyer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. vatanda 190 lira çok fazla geldi.

Vatan da bulunan ürün x530 karıştırmayınız, zararlı çıkarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNequAL -- 23 Şubat 2012; 20:31:29 >
  • Beyler 5 yıldır kullanıyorum creative audigy 7.1 ses karti ile birlikte almistim, ses kalitesi hic degismedi.

Sorun: gecen sene kumandasidaki ses düğmesi bozuldu icini acip oksitleri temizledim spreyle suan duzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadRobbie

Beyler 5 yıldır kullanıyorum creative audigy 7.1 ses karti ile birlikte almistim, ses kalitesi hic degismedi.

Sorun: gecen sene kumandasidaki ses düğmesi bozuldu icini acip oksitleri temizledim spreyle suan duzeldi.

+1 aynı şekilde kullanıyorum yaklaşık 2 senedir . sorun yaşamadım lakin creative audigy value 7.1 ses kartı için creative hala doğru düzgün bir driver cıkaramadı tam verim alamıyoruz .

windows vista ve xp altında bu ses kartı çok daha iyi çalışıyordu ve bir sürü ek özelliği vardı . şimdi kontrol paneli bile yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 25 Şubat 2012; 18:41:34 >
  • KUMANDANIN ARIZALANMASININ NEDENİ SESİ KUMANDADAN AÇIP KAPATMAKTIR. Bilgisayarın sesi sonda iken sesi kumandadan kapatıp açmak uzun zaman içerisinde ses potansiyometresini bozuyor.Bu hemen hemen bi çok sistem için zararlı bir durum.Bu şuna benziyor arabanın gaz pedalını bilgisayarın sesi, el freninide kumanda olarak benzetirsek olay daha iyi anlaşılır sanırım.Elfrenini hafif çekili haldeyken gaz verin araba gider ama belli bi zaman sonra balatalar hasar görür.Olay aynısı.O yüzden kumandadan sesi sona açın.Ses ayarınızı bilgisayardan yapın.Üzerinde ses tuşu bulunan klavyeler var onlarla çok iyi uyum oluyor.
  • arkadaşlar ilgilenen olursa yardımcı olmaya hazırım hatasız ün uygun fiyat:http://forum.donanimhaber.com/m_58477784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58477784
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.