Şimdi Ara

Logitech x540 Seste azalma ve çoğalma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fan takmak mesele değil sorun çözülecekse eğer fan veya soğutucu tarzı birşeyler takılabilir ama bence sorun ondan değil...
  • ya bende 3 yıl boyunca sorunsuz kullandımda dediğim gibi sses %50 den sonra gidiyor.
    logosofta göndersem kargosu zaten ne tutacak bilmiyorum
    uzak oturuyorum.
    en iyisi yeni bi ses sistemi almak gibi geliyor
    çözümü bulan olursa sölesin
  • Benim problem sanırım düğmedeSesi kısıp açarsam ses normale dönüyor.ama bir süre sonra yine dalgalanma oluyor. En son ses ayarını sonlarda çok yüksek biryerde bıraktım . Ses kontrolünü bilgisayardan veya tvden alçaltıp yükselterek yapıyorum.
    Şu aralar iyi gibi.
  • Arkadaşlar Bir Sorunda Benden Yaklaşık 2 Senedir Kullandığım x540 Speaker var Bende de 1-2 Haftadır Sade Önler Çalıyor Arkalar ve Sub. Çalmıyor. İlk Sorun Başladığında Kesik Kesik Gelip Gidiyor Bazen 10 Dk. Bazen 1 Saat Normal Çalıp Arka Ses ve Sub. Kesiliyordu Şimdi İse Sadece Önlerden Mid-Tiz Tonlarını Alabiliyorum. Günde Yaklaşık 7 Saat Kadar Sistem Açık Fakat Sürekli Bişeyler Çalmıyor O Kadar Süre Tabi... Sistem Isınmadan Kaynaklı Yapıyor Büyük İhtimal Ayrıca Sistemi Hep Yarı Sesde Bass Çeyrek Ayarında Kullandım. Bu Güne Kadar Memnundum Elimde Ayrıca Creative THX550 Var Sırf Kumandası Arızalı Diye Yatıyor Evde Kumandayı Servisinden Temin Edemeyince Kaldı Öylece... Sonra X540 ı Almıştım. Logosoft Yakın Bana Göndermeyi Düşünüyorum Ama Yapabilirlermi Orası Muamma...
  • sorun ne işletim sisteminde ne ses kartında nede ses sisteminde kullandığınız yazılım ses bozulmasın diye sesi azatma yapıyor bu kadar yaptığınız ayar kıyardan kaynaklanıyor....
  • Bugüne Kadar Kullandım ve PC yi Neredeyse Müzik Video Gibi Medya Arşivleri İçin Kullanıyorum. Ayarlardan Kaynaklansa Sorunu Çözebilirdim. Sistemde Sorun Bence Bugüne Kadar Hep Kendi Yaptığım Standart Ayarlar İle Kullandım. Ömrü Bu Kadarmış Aletin Dedim Artık..
  • Arkadaslar bende aynı dertten muzdarıbım x540 var ve garantısı bıttı.Ses dalgalanıyo.Anakarttan olabılırmı dıye dusunuyorum.M3A var ve sorunlu bır kart.

Cozumunu bulabılen var mı?
  • Maalesef Ben Bulamadım Fakat Bir 15 Gün Kadar Monitörüm Servisteydi ve PC yi Hiç Açmadım Dolayısıylada x540 da Açılmadı Monitörüm Geldi Taktım PC yi Çalıştırdım. Ses Sistemim Normal Haline Döndü Sanki Monitör Değil Ses Sistemi Servisten Geldi Hala Sorun Nasıl Düzeldi Anlamış Değilim Muhtemelen Ses Sisteminin Anakartında Bir Problem Var Buda Isınma Odaklı Gibi Geliyor Bana. Sonra Z5500 e Yöneleyim Dedim En İyisine Yöneldikde Ne Oldu Dedim Hala Bir Kumanda Yüzünden THX 550 lerim Evde Yatıyor Neredeyse Hiç Kullanmadım Gördükce Moralim Bozuluyor...
  • Dedıgın gıbı anakarttan olabılır.Cunku ses sıstemını ılk actıgında ole bır sorun olmuyo sole aradan 10-15 dk sonra baslıyo.Sımdı cıkardım sıstemı kuzenıme verıcem bıde onun makınede denıyelım makalım ondada aynı sorun cıkarsa servıse.Fakat servısı nerde bılmıyorum.Bılen var mı?
  • Bizim Burda Var Ümraniye Tarafında Logosoft Diye Bir Yer Şu An Hala Düzgün Demesemde Düzgüne Yakın Diyeyim Çalıştığı İçin Cihazı Götürmedim.

http://www.logosoft.com.tr/Iletisim.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 30 Kasım 2010; 14:14:26 >
  • Bugun aradım logosoftu urunu gormeden kesın bısey dıyemeyeceklerını ve fıyat veremeyeceklerını belırttıler.
  • Görselerde Pek Bişey Yapabilceklerini Sanmıyorum. Sonuçta Sistemi Komple Değişmek Gibidir Onlar İçin Anakartı nın Değişimi Tamir Edemezler Bence
  • Cıhaz bugun servıse verıldı bakalım ne cıkacak.Fakat dıger forumlarda edındıgım bılgıye gore ses sıstemının kartındakı bır sorundan bunu yapıyomus.Umarım servis ustesınden gelır.Yoksa ziyan olcak cihaz.
  • arkadaşlar bende de aynı ses sistemi var X540 bende alalı sadece 1 yıl filan olacak sadece bi kaç kez yaptı güçlü baslı şarkılar dinlerken oldu vede bu sistemi 3 yada 4 saate yakın aralıksız müzik dinlediğimde oldu bence sorun ısınması filan heralde hem monitörü gönderen arkadaşında sorunu düzelmiş galiba sizde sistemi 1 hafta filan kullanmayın sonra deneyin acaba aynı sorun tekrarlıcakmı bakın ben farklı pclerde sürekli ve iki pc de de aynı sorunu gösterebiliyo hemde bence ses kartlarıyla bu sorun daha çok nüksediyo çünkü ses kartları sonuçta sisteme daha çok yüklenio ve ısıtıo olabilir sistemi ama diğerleri zaten full çalıştırmadığı için ısısnma yapmıyo olabilir bence sistem bi hafta dinlendikten sonra direkt kartla değilde ses kartsız deneyin önce :) sevgiler :)
  • Kulaklık Seviyesinde Çıkışları Ses Kartının Sadece Sinyali Gerektiği Gibi Düzenleyip Gönderir Cihaza Amplisi Olmadığından Böyle Bir durum Söz Konusu Olamaz. Normal Şartlarda Çalan Bir Cihaz Hiç Ayar Değiştirmeden Uzun Bir Süre Problem Yaratmazken Çalarken Çalıyordu Sonuçta Bunlar Olabilecek Problemler Fakat Bu Kadar Kısa Sürede Arıza Sinyalleri Yakması Üzücü.
  • Bende de var aynı muhabbet demekki bu x540 ların üretiminde problem var.Takip edeyim biraz bakalım servise giden hoparlörleri tamir ediliyorsa bende yollayayım.Çekilmez oluyor bazen,filmin orta yerinde birden son ses bir bağırıyor zaaaaaaaa.Deli oluyorum gecenin bir vakti.
  • evet beyler cıhaz servısten geldı ve canavar gıbı calısıyo .Icınde bır kömürmü ne varmıs onu degıstırmıler.Sıstemınde sorun arkadaslara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_1988

evet beyler cıhaz servısten geldı ve canavar gıbı calısıyo .Icınde bır kömürmü ne varmıs onu degıstırmıler.Sıstemınde sorun arkadaslara duyurulur.

Böyle Kıytırık Bişeydenmiş Yani Pes... Bizdeki Ne Hikmetse Düzeldi ve Hala Çalıyor Yaparsa Sorun Yine Götürürüz Servise... Hocam Logosoftamı Bırakmıştın Sen Cihazı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 9 Aralık 2010; 3:38:48 >
  • evet yerı umranıyede.
  • Ne kadar masraf oldu kardeş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 9 Aralık 2010; 13:18:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.