Şimdi Ara

Logitech x540 Seste azalma ve çoğalma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansabbah123

beyler aynı sorun bende var lakın bahsedilen pod potasıyummetre yani sesı azaltıp cogaltan pod bunun değiştiren arkadaşlar kaç ohm luk taktılar

• m3500 de böyle bişey yaşayan varmıydı?
  • Arkadaşlar ben az önce söktüm potansiyometreyi arkasında sadece b503 yazıyor.
  • Geçenlerde elektronikçiye sordum. Bu kumandanın potu bulunmuyor dedi. Sadece firmadan temin edebilirsin dedi. Nereden bulacağız bu pot'u? Artık bıktım değiştirmek istiyorum.
  • Bende de x540 var deli ediyor film izleme zevkimin içine etti, film izlemiyorum ne zamandır. Elektronikçilerde ne söyleyip isteyeceğiz tam bilgisi olan varsa yazıversin. Ben kumandadaki ses kısma açma butonunu hiç kurcalamam aslında hep aynı seviyede durur ama neden böyle yaptı anlamadım.
  • arkadaslar bendede aynı sorun vardı potu değistim düseldi arkadasın dediği gibi b503 potun modeli istda karaköydeki elektirikcilerin hemen hemen hepsinde var 1tl yada 2 tl ye satıyolar servis fln ugrasmayın o potu sökün aynısı alırsınıs maliyet 2tl en fasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varjot

Ben sistemi alalı 4 yıl oluyor. Aldığımdan beri tahmini olarak kumandanın %30 ve %45 seviyelerinde bir yerde ses dalgalanması oluyordu ama bir milim oynatınca bile düzeliyordu. 1 Aydır tahmini olarak kumandanın %20 ve %30 seviyeleri arasında sesin uzun süreli kısılması veya açılması problemini yaşıyorum. Bunun Pot denilen şeyle ilgisi olma ihtimali varmıdır?

Resimlerden anladığım kadarıyla Pot denilen şey Standby tuşu oluyor, öyle değil mi?

evet aynı sorunu yasıyorduk standby tuşu değil sesı kısıp acmaya ayrayan (((potansiyometrede))) sorun onu değistim hic bir sorun yok wooferinde potansiyometresi var baslardada aynı sorun olur ise onuda değismek gerekir ürünün numarası b503 olması lasım tam olarak hatrımda değil ama sökünce saten ütün numarası yasıyo altında ben değistim canavar gibi bir kac aydır kullanıyorum hic bir sorun yok diğer arkadasların anlattıgı gibi potansıyometrenin icindeki kömürler ömrünü tamamlıyo bende temizledim ettim 1 hafta düzgün calsıyo ama sonradan yine bildigini okuyodu kesin cösüm değismek gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: muart82

quote:

Orijinalden alıntı: Varjot

Ben sistemi alalı 4 yıl oluyor. Aldığımdan beri tahmini olarak kumandanın %30 ve %45 seviyelerinde bir yerde ses dalgalanması oluyordu ama bir milim oynatınca bile düzeliyordu. 1 Aydır tahmini olarak kumandanın %20 ve %30 seviyeleri arasında sesin uzun süreli kısılması veya açılması problemini yaşıyorum. Bunun Pot denilen şeyle ilgisi olma ihtimali varmıdır?

Resimlerden anladığım kadarıyla Pot denilen şey Standby tuşu oluyor, öyle değil mi?

evet aynı sorunu yasıyorduk standby tuşu değil sesı kısıp acmaya ayrayan (((potansiyometrede))) sorun onu değistim hic bir sorun yok wooferinde potansiyometresi var baslardada aynı sorun olur ise onuda değismek gerekir ürünün numarası b503 olması lasım tam olarak hatrımda değil ama sökünce saten ütün numarası yasıyo altında ben değistim canavar gibi bir kac aydır kullanıyorum hic bir sorun yok diğer arkadasların anlattıgı gibi potansıyometrenin icindeki kömürler ömrünü tamamlıyo bende temizledim ettim 1 hafta düzgün calsıyo ama sonradan yine bildigini okuyodu kesin cösüm değismek gerekir

Hocam parçaları nerden buldunuz?

Edit: Üstteki mesajınızı yeni gördüm. İstanbul'da değilim. Umarım internetten bulabilirim. Bir de Volume potans modeli anladığım kadarıyla B503 peki bu B503 modeli Logitech'e özel bir model mi yoksa B503 Potans çeşidi mi? Başka bir başlıkta 50K ohm olması gerektiğini okudum doğrumudur? Son olarak Bass potansı da aynı şekilde B503 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varjot -- 22 Mart 2014; 14:05:57 >

• Beyler bana acilen x 540 Subwooferi lazım nereden bulabilirim.. Benim sub düştü kırıldı ve sistemden memnundum şimdi sadece x 540 Subwooferi arıyorum nerden bulabilirim veya satmayı düşünen birileri var mıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varjot kullanıcısına yanıt
    hocam b503 ürün kodu potansiyometrede dediğinizde veriyolar ama kücük bir sorun olabilir bazılarının ayar cubugu uzun olabiliyo ben istanbul karaköydeki elektronikcilerden aldım 4 tane fln logiteche özel bir ürün değil logitechin kullandıgı potun modeli diyelim
  • pc de ses kartı ve 2+1 olarak kullandığım creative cihaz var.
    seste dalgalanma oluyor, bu cihaz ses artırma azaltma potansiyometresinden mi kaynaklanan durum yoksa ses kartından mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.