Şimdi Ara

Logitech x540 Seste azalma ve çoğalma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_1988

40 tl

Oda Güzelmiş Demekki Anakartı Olsa En Az 100 Lira...
  • en son cevap 1 ay önce verilmiş ama olsun ben gene de bilgi mahiyetinde olması için yazayım.

aynı sorun bende de başgösterdi. bende tanıdık bir elektronikçime gittim sorunu anlattım. ses acıp kapatan düğme var o bozulmuş.. bugün o düğmenin yenisini alıp takacagız. sonucları bildiririm
  • benimkide alalı 3 ay oldu, aynı ses dalgalanması ve çıt çıt sesleri bendede var. artık sinirlerimi bozmaya başladı.
    farkettiğim kadarıyla kısık ses seviyesindeyken (apartmandakileri rahatsız etmeyecek kadar) bu dalgalanmayı yapıyor. sesi açınca sorun yok ama bu seferde okadar ses gereksiz oluyor.
    bu arada sistemi arkadaki düğmesinden hiçbir zaman kapatmıyorum, sadece kumandadaki mute ile kapatıyorum. yani sistemde her an enerji var, bundan mı kaynaklanıyordur acaba?
  • Sanmam Yoksa Tüm Cihazlarda Standby Var. Bu Sorunu Aşamamışlar Anlaşılan Bu Cihazda. Herkeste Aynı Sorun Pes. Farklı Bir Sorun Göremedik Daha...
  • arkadaşlar bendeki sistemde de ses çıkış gücü çok az daha alalı 2 ay oldu bunu daha önce iade ettiğim x-540 la karşılaştırarak söylüyorum. verdiğim sistemde podu ortaya getirince kulaklarım kaldırmıyordu ama bunda sesi sona getirsem bile windows sesleri zar zor duyuluyor müzik dinlerken, film izlerken nispeten biraz daha yüksek ama ilk verdiğim sistemdeki gibi
    net ve yüksek değil.seste bazen çatırdama oluyor diye vermiştim ama pişman oldum bu seri malesef biraz sorunlu ...
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var ve X540 dan dolayı oldugunu hiç sanmıyorum. Bende sorun şu şekilde, en başlarda sadece müzik dinlerken oluyordu, film izlerken yada oyun oynarken kesinlikle olmuyordu. Son 1 aydir filmlerde ve oyunlarda da olmaya başladi. Ses sistemini mp3 çalara baglayinca her hangi bir sorun oluşmuyor. Ses sisteminin ısınması ile alakalı olduğunuda sanmıyorum çünkü bazen pc'yi açar açmaz yapıyor bazen saatlerce dinliyorum yapmiyor. Kullandigim ses karti CREATIVE SB AUDIGY VALUE ve forumdaki x-fi modunu kullaniyorum. Orginal driverlarinida yükledim onlada aynı sorun var.

Bence büyük bir ihtimalle yazılımsal bir sorun, belki virüs bile olabilir (hepimizde birden gözüktügü için söylüyorum).

birde şöyle bir gözlemim oldu, firefox ile yoğun bir flashli siteye girince mutlaka yapiyor, scroll ile aşşagi yukari yapinca oluşuyor bazende, bunlari yaşayan yada dikkat eden var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

benimkide alalı 3 ay oldu, aynı ses dalgalanması ve çıt çıt sesleri bendede var. artık sinirlerimi bozmaya başladı.
    farkettiğim kadarıyla kısık ses seviyesindeyken (apartmandakileri rahatsız etmeyecek kadar) bu dalgalanmayı yapıyor. sesi açınca sorun yok ama bu seferde okadar ses gereksiz oluyor.
    bu arada sistemi arkadaki düğmesinden hiçbir zaman kapatmıyorum, sadece kumandadaki mute ile kapatıyorum. yani sistemde her an enerji var, bundan mı kaynaklanıyordur acaba?

arkadaşlar sorun çözüldü...

sorun kumandada ki ses açıp kapatma podunda.. o podun içinde bir kömür var.. zamanla çiziliyor ve işlevini yapamaz hale geliyor. ben logosofta yollamadım.. yukardaki arkadaş 40 tl ye yaptırmış+ kargo tabi. o podun yenisi 2 tl. cogu elektronikçide var. 2 tl ye pod aldım, 2 tl de lehim parası verdim sorunu hallettim. sorunu yazılımda falan aramayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: multispace

quote:

benimkide alalı 3 ay oldu, aynı ses dalgalanması ve çıt çıt sesleri bendede var. artık sinirlerimi bozmaya başladı.

sorun kumandada ki ses açıp kapatma podunda.. o podun içinde bir kömür var.. zamanla çiziliyor ve işlevini yapamaz hale geliyor. ben logosofta yollamadım.. yukardaki arkadaş 40 tl ye yaptırmış+ kargo tabi. o podun yenisi 2 tl. cogu elektronikçide var. 2 tl ye pod aldım, 2 tl de lehim parası verdim sorunu hallettim. sorunu yazılımda falan aramayın..

Evet arkadaşlar sorun kesinlikle ses düğmesinin potundan kaynaklanıyor.Arkadaşın dediği gibi aşınma oluyor.Bende potu değiştirdim problem çözüldü.

• Bende de Logitech x540 buLnmakta ama böyle bir sorun hic yasamadım benim sorunum sadece dvd filmlerinden 5+1 olarak kullanabiliyorum sistemi diger filmlerimde 2+1 e dewam bi türlü çözenedim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenatoR_

quote:

Orijinalden alıntı: multispace

quote:

Evet arkadaşlar sorun kesinlikle ses düğmesinin potundan kaynaklanıyor.Arkadaşın dediği gibi aşınma oluyor.Bende potu değiştirdim problem çözüldü.

pot u bende değiştirdim fakat bende düzelmedi sorun

• benim değiştirdiğim resimdekilerdi
    biraz bulanık resimler, 6 pin

Logitech x540 Seste azalma ve çoğalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkarslan -- 18 Aralık 2011; 13:11:46 >

• ben gıda çarşısında hatfondan aldım 6 adet 45kuruş fiyatı, değiştirdim ama sorun çözülmedi
  • Ben sistemi alalı 4 yıl oluyor. Aldığımdan beri tahmini olarak kumandanın %30 ve %45 seviyelerinde bir yerde ses dalgalanması oluyordu ama bir milim oynatınca bile düzeliyordu. 1 Aydır tahmini olarak kumandanın %20 ve %30 seviyeleri arasında sesin uzun süreli kısılması veya açılması problemini yaşıyorum. Bunun Pot denilen şeyle ilgisi olma ihtimali varmıdır?

Resimlerden anladığım kadarıyla Pot denilen şey Standby tuşu oluyor, öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varjot -- 3 Ocak 2012; 0:44:37 >
  • Logitech X540'larda kronik bir sorun bu. Ses şiddetini ayarladığımız düğmedeki oksitlenmeden kaynaklanıyor. Philips'in oksit çözücü sprayleri vardı. Onu kullanarak çözebilirsiniz.
  • kablolu kumandası olan ses sistemlerinde bu sorun yaşanıyor,sadece x540a özgü değil.çözümü ise,sesi fazla açıp windowstan kısmak veya önceden sprey olayı vardı kumanda teli için fakat işe yarıyor mu hiç denemedim.
  • teknik servise goturdugumde bana soyledıgı parcaların arızalandıgı kumanda entegredeki bırkac parca değiştirildi

sprey olayıda var ama ne yazıkkı terarlıyor sonrasında
  • beyler aynı sorun bende var lakın bahsedilen pod potasıyummetre yani sesı azaltıp cogaltan pod bunun değiştiren arkadaşlar kaç ohm luk taktılar
  • bendede dalgalanma var, gidip şu podu bi kurcalayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansabbah123

beyler aynı sorun bende var lakın bahsedilen pod potasıyummetre yani sesı azaltıp cogaltan pod bunun değiştiren arkadaşlar kaç ohm luk taktılar

evet bu parça kaç ohm luk veya tam değeri nedir?

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.