Şimdi Ara

Logitech Z 506 Hoparlör Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin. Logitech Z 506 5.1 ses sistemim var. Sıkıntım şu : On/off düğmesine bastıktan sonra Sol hoparlör 5-6 saniye sonra cızırtı yapmaya başlıyor. Cızırtı az kalır, patır, çatır ses patlamaları oluyor. Uğultu tarzı değil. Tüm kablo girişlerini kontrol ettim, tekrar çıkartıp taktım. Evdeki wi-fi'ı kapattım ve cihazı direkt 5li akım korumalı prizime taktım. Driverlarımda sorun yok diye düşünüyorum çünkü uzun zamandır kullanıyorum sistemi. Sorun ne olabilir? Cevaplar için teşekkürler.

• alperkocan kullanıcısına yanıt
    aynı sistem bende var.Hatta klavyedede mousedada logitech ten şaşmam.içerdeki sinema sistemim bile logitech.tek sorun kablo diye düşünüyorum.benım sistemde cızırtı yapıyordu cokta pahalı olmayan bi kabloyla değiştirdim.artık sorun felan kalmadı.bende Center cızırtı yapıyordu.bi deneyin
  • poyrazz_ern kullanıcısına yanıt
    Peki üstat kablodan kastın uzatma kablosu değil mi? Tunçmatik marka kablo var bende 5li. Onu değiştirsem çözülür inşallah. Kimisi de PSU'dan kaçak olabilir demiş.
  • alperkocan kullanıcısına yanıt
    kablo dediğim ses sisteminden çıkıp pc ye giren ses kablosundan bahsediyorum.yeşil olan yere giren.yani şu
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

kablo dediğim ses sisteminden çıkıp pc ye giren ses kablosundan bahsediyorum.yeşil olan yere giren.yani şu

hocam ne diye geçiyor bu kablo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.