Şimdi Ara

LOGITECH Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Salonuma , 25-30 m2 , dvd'ime hoparlör seti almak istiyorum.Ayrıca buaralar maddi durum malum, bu nedenle uygun birşey arıyorum, araştırmalarımda LOGITECH Z-5450 315W 5.1 KABLOSUZ diye birşey buldum.Fiyatı da yaklaşık 590-620 ytl arası...

Bu hoparlör seti hakkında fikri olan varsa bana yardım edebilir mi acaba?? Bu set bana yeter mi yoksa başka bir set mi tavsiye edersiniz??

Bir de kablosuz olmasında bir zarar var mı dersiniz??

Şimdiden çok teşekkürler...

http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LOGI.SPK.Z5450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitli1984m -- 26 Mart 2007; 11:51:08 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_12646087/mpage_1/key_/tm.htm

z-5450 şimdi KDV dahil 300$ şu topiği bi oku.
  • topik için çok teşekkürler:)

amma asıl benim kafamı kurcalayan soru arka hoparlörlerin kablosuz oluşu seste bir aksaklık yaratır mı yaratmaz mı?? kablosuz olması çok iyyi ama işte aması var mı acaba??
  • Seste herhangi bir aksaklık yarattığını ben bugüne kadar hiçbir yerde okumadım.Bence arka hoparlörlerin kablosuz olması avantaj.Başka bir arkadaş da o linkte 280 dolar + kdv ye satıyor haberin olsun.
  • arka 2 uydulara ayrı elektrik gerektiğini biliyorsunuzdur umarım ?
  • hımm ewet,elektriğe bağlamak gerkiyormuş,doğru ama,arka hoparlörlere priz yakın,ama tv uzak kalıyor,benim için avantaj yani,eğer sesde kayp olmuyorsa problem yok:)

buarada teşekkür ederim stres arkadaşım...
  • ben bu seti kullanmış birisi olarak kesinlikle bir kayıp olmayacagının garantisini veririm size.. yanlış hatırlamıyorsam 28 wireless kanaldan ses gonderiliyor en iyi 2 kanal otamatik olarak seçilip ses iletiliyor.. çok super ve kaliteli bir sistem şimdiden hayırlı olsun
  • Merhaba,

Dün bu sistemi sipariş ettim. Ayrıca bu aralar 82 bir LCD yada 94 Plasma televizyon alacağım. Z5450'yi doğrudan bu televizyonuma dijital ses alacak şekilde nasıl bağlarım. Sanırım LCD Tv yada plasmada optic ses çıkışının olması gerekiyor. Ben LCd tv özelliklerine baktığım zaman böyle bir bağlantı türü göremiyorum. Bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ar600935
    Dün bu sistemi sipariş ettim. Ayrıca bu aralar 82 bir LCD yada 94 Plasma televizyon alacağım. Z5450'yi doğrudan bu televizyonuma dijital ses alacak şekilde nasıl bağlarım. Sanırım LCD Tv yada plasmada optic ses çıkışının olması gerekiyor. Ben LCd tv özelliklerine baktığım zaman böyle bir bağlantı türü göremiyorum. Bilgisi olan varsa çok memnun olurum.

Tv'lerde optik veya coaxial bu şekilde bir ses çıkışı olmaz, çünkü olmasının bir anlamı yok...
    Tv'lerde Stereo olarak "kırmızı-beyaz" AUDIO OUT vardır.

Dolayısıyla siz Logitech Z-5450'yi oyun konsolundan, dvd player'dan veya PC'den "optik veya coaxial" ile dijital ses alarak kullanabilirsiniz.

Not : Zaten olayın mantığı görüntüyü Tv'ye, sesi ise ses sistemine aktarmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 3 Nisan 2007; 23:51:17 >

• Hımm,cihazı denedim memnunum diyorsanız olay bitmiştir zaten...

Herkese çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.