Bildirim
Logitech Z-5500 üm bozuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sigortasını değiştir arka kısımda -
arkadaşım benim de başıma gecenlerde bu tip bir olay geldi.z5500 üme elektirik gelmiyordu bende bu formda biraz araştırma yaptıktan sonra z5500 ün arkasında sigortası olduğunu öğrendim ( fulse yada pulsu diyo yazıyo sanırım) ve çıkardım gittim yeni bir sigorta aldım taktım ve mutlu son:)
umarım problemin benimkiyle aynıdır -
bu modelin klasik arızası sık sık yapıyor bazı serilerinde. -
arkadaşlar elektrikçiye gittim 2 amper lik sigorta aldım.taktım yine patladı.acaba elektrikçi dandik bi şey mi verdi.sizden cevap beklicem sonra yine gidicem alıcam. -
Z5500 ÜN SİGORTASI 2 AMPER OLACAK AYRICA ÜZERİNDE T (GECİKMELİ-DELAYED)YAZMALI AMA T YAZAN ZOR BULUNUYOR BEN F (ÇABUK)YAZAN I ALDIM AMA AMPER ONEMLİ DİKKAT EDİN BU GÜNE KADAR 1 KERE PATLADI BENİMKİ -
Arkadaşlar her nekadar yeni sigorta taksanızda mutlaka ve mutlaka voltaj korumalı priz kullanın.Ben alalı 7 ay oldu daha bir kez üzmedi beni.Geçen akşam yağmur fırtına derken voltajlar çok kez gidip geldi ve iki kez de elektrikler gitti ben cihazı kullanıyorken.
Çok gerekli bir cihaz,mutlaka kullanın arkadaşlar. -
haklısın bu seti alan biri için vazgeçilmez oluyor artık sadece z5500 e değil ayaklık,priz vs derken çok para gidiyor -
z 5500 ümü sevıyorum :) kabloydu ayaktı vs derken iyi harcatıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X