Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shift41

X-fi'ler vatan bilgisayarda 120 liraya satiliyor. Almayi dusunursen vatandan al cunku hepsiburadada 190 liraya satiyorlar. ;) bende alirsam vatandan alacagim . :)

x-fi titanium mu ? 150 yazıyo ?
  • Titanium degildi galiba baktigim. 120 kusur liralik olan var ondan almayi dusunuyorum. Aralarinda ne gibi farklar var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Titanium degildi galiba baktigim. 120 kusur liralik olan var ondan almayi dusunuyorum. Aralarinda ne gibi farklar var acaba?

hiç anlamıyorum ki bende titanium iyi diye duydum o yüzden aklıma titanium almak var alırsam
  • Bugun hizlisistem'e sordum karti. 109$ dedi :( en iyisi vatandan almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@diyar_21

Kusura bakmayın,ben genel olarak laptop kullanan arkadaşlar için öneri sunduğum için,masaüstü bilgisayar kullanan kullanıcılar için önerilere girmedim,unuttum.

Creative X-Fi Titanium piyasada bulunabilecek en ideal ses kartlarından bir tanesi.Üründeki X-Fi yongası bile ürünün başlı başına kalitesinin artmasına neden.
    Onboard ve kalitesiz,giriş sınıfı ses kartlarının aksine,performans değişikliğini ilk kullanmaya başladığınız anda hissedersiniz.
    Basslarda derinleşme,yumuşama ve hissedebilirlik artar.Mid ve tizler,yapacağınız equalizer ayarları ile belirginleşir.

@Shift41

Hocam yalnız,kaliteli bir ses kartına sahip olduğunuz zaman,2. bir Z2300'e gerek kalmadan,2. bir Z2300 varmış gibi performans artışına sahip olursunuz.

x-fi titanium ve microlab m860 kullanıyordum müzik ve film performansı o kadar kötüydiki rahatsız olmuştum ve 2 hafta önce z2300 aldım müzik ve film performansını çok beğendim bu ikilinin kesinlikle tavsiye ederim.Yazılımsal anlamda çok iyi creative.

• X-Fİ'nin fiyatı vatanda artmış. 137 lira olmuş
  • 2 saat önce geldi sistem.Tek uyduyu taktım.Yer olmadığı için masanın üstüne koydum sub'ı falan.Beklediğimden iyi çıktı diyebilrim.Ses kartı olmadığı halde , hiçbirşekilde yerleşim yapmadığım halde çok iyi geldi.Kafedeki millet biraz şaşırdı.Her gören sordu ''Nedir bu ? '' diye.Tabii mid ve tizler için berbat falan demicem. :) Çünkü inspire 4400 ve internet kafedeki premier'den sonra ''Hadi canım bunlara mı kötü diyorlar '' diye tepki verdim ses kartı onboard olduğu halde. :)

1 , 2 hafta onboard kullanmayı düşünüyorum.Ses kartını arkadaştan alıcam Audigy 2 ZS win 7 kullandığı için sıkıntı yaşıyor.Z2300 için ayar veren bir arkadaş vardı.Banada yardımcı olabilir mi ?
  • Sanırım benden bahsediyorsunuz
    MSN adresinizi yollarsanız pm den yardımcı olmaya çalışırım
  • @diyar_21 @Shift41

X-Fi Titanium ile Sound Blaster X-Fi Surround arasındaki farkı sormuşsunuz.

Aralarındaki en basit temel fark,X-Fi Titanium'un PCI-E,X-Fi Surround'un ise USB bağlantılı bir ses kartı olması.
    Bu yüzden X-Fi Surround daha çok notebook kullanıcılarına hitap ediyor.

Diğer fark ise X-Fi Titanium 7.1 destekleyen bir ses kartı.X-Fi Surround ise 5.1 destekli.

Bunun haricinde iki kart da donanım olarak benzer özellikleri gösteriyor.
    Sadece X-Fi Titanium 109 db sinyal/gürültü oranına,X-Fi Surround 99 db sinyal/gürültü oranına sahip.
  • Yani titanyum bana yaramaz :) iyi madem normal olanini aliriz bizde :)
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak yrd olursanız sevineceğim

Elimdeki malzemeler

a) z2300
    b)samsung p2370hdtv
    c)creative x-fi titanium

z2300 + xfi ile kullanıyorum

Yapmak istediğim

z2300 hem xfi hemde samsung p2370 tv si ile beraber kullanmak bunun için ne yapmam gerek yani kısaca

z2300ü - xfi ve p2370 te birlikte kullanmak istiyorum.
  • @erol_1982

Merhaba
    Z2300'ünüzü hem ses kartınız ile hem de televizyon ile aynı anda kullanabilmeniz mümkün değil.
    Sadece televizyon ile kullanmak için;

http://www.compexbilgisayar.com/urun_resim/23_SAMSUNG_P2370HD__LCD_TV_MM_5MS_GNS_EKRN_SYH_KAS(4).jpg

Audio R-L yazan kırmızı beyaz girişlere

Stereo-Rca Jack 1/8 dişisi ile bağlantı yapmanız ve tek girişe Z2300 jackını bağlamanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 23 Kasım 2010; 14:47:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_1982

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak yrd olursanız sevineceğim

Elimdeki malzemeler

a) z2300
    b)samsung p2370hdtv
    c)creative x-fi titanium

z2300 + xfi ile kullanıyorum

Yapmak istediğim

z2300 hem xfi hemde samsung p2370 tv si ile beraber kullanmak bunun için ne yapmam gerek yani kısaca

z2300ü - xfi ve p2370 te birlikte kullanmak istiyorum.

Merhaba
    Z2300'ünüzü hem ses kartınız ile hem de televizyon ile aynı anda kullanabilmeniz mümkün

tek taraflı ucu dişi - çift taraflı ucu erkek olan bir çoğaltıcı ile bu mümkün. ister aparat olarak tek parça şeklinde alın isterseniz ikiye ayrılan kablo şeklinde bir elektirikçiye çok ucuza yaptırabilirsiniz. dişi tarafı z2300 e bağlayın. erkek uçlardan biri tv nin kulaklık çıkışına. diğeri ses kartına takılır. ( daha önce yaptığım için biliyorum )

çok temiz ses alınıyor. tek sorun tv açıkken pc den müzik dinleyemezsiniz. ( daha doğrusu dinlersiniz ama sesler birbirine karışır. ) ikisinden birinin sesini kısmanız gerekiyor.

HATTA BİR ÇÖZÜM DAHA VAR . z2300 ü olduğu gibi ses kartına normal bir şekilde bağlayın. tv nin kulaklık çıkışını ses kartının audio in - ( mikrafon ) girişine bağlayın. ses kartından yapılan tek bir ayarla sesi yönlendirebilirsiniz. bu kadar basit.

(2. seçenekte ihtiyacınız olan şey iki ucu erkek olan 3.5 mm lik uçlu kablo ) kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 23 Kasım 2010; 16:21:22 >

• tv ve pc yi tek monitor de kullandığım için 2 ci seçenek biraz devre dışı kalıyor pc nin sürekli açık kalması gerekki tv den dediğiniiz şekilde ses alabileyim her zaman tv izliycem veya bilgisaara bakıcam diye bişi diyemediğim için 2 ci tercih 2 si aynı anda açık olanları işine yarayacaktır.

Ama ilk tercih ben bugün kadıköyde sordum araştırdım kimsede bulamadım 2 dişi 1 erkek var , 1 dişi 2 erkek olanını bulamadım yok piyasada nerden bulacağım konusunda pek emin değilim :) zaten 2 si tek monitorde olduğu için sesi kısma açma derdi olmayacak :)

tibitermo ve rome arkadaşım çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_1982 -- 23 Kasım 2010; 23:17:40 >
  • iyi bir elektronikçide yaptırmanı tavsiye ediyorum. mecidiyeköyde yaptırmıştım gold bilgisayarın oralarda bir elektronikçiye. . 3-4 yıl önce 10 liraya mal olmuştu 5 dk filan sürmüştü. ve kaliteliydi. iyi forumlar
  • evet dostum. ürün bu
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda ilk mesajım.. z2300 sistemi aldım aklıma takılan bir şey var sistemi açıp kapatma işlemini sub ın arkasındanmı yapmamız gerekiyor yoksa kumandadaki üzerinde mute işareti olan tuşla yapsak bir sorun çıkarmı?? kumandadaki tuşun üzerinde mute işareti olması kafamı karıştırdı
  • @pascalcaner

Merhaba

Sisteminizi sık olarak kullanıyorsanız,gece yatarken kapatıp,sabah kalkınca kullanacaksanız,kumanda üzerinden açıp kapatma işlemini yapabilirsiniz.
    Uzun süreli olarak kullanmayacaksanız,önce kumandadan,sonra subwooferın arkasındaki switchten açma-kapatma işlemini yapabilirsiniz.
  • @ ROME

cevap için teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.