Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskı z2300cu olarak sana bnmde tavsıyelerım olucak. 12 m2 odamda Her sekılde denedım z2300u ve dedıgım gbı yaparsan z2300den ck daha iyi verım alırsın.

once sub un arkasındakı sehpayı kaldır . tarıf ettıgım gbı kablolar yetısmeyebılır. Masayı once sola kaydır bıraz. masanın arkasındakı kıcıntılı kose hizasına kadar cek.

Subu da sehpayı kaldırdıgın yere tam koseye.woofer masaya bakacak sekılde koy.

Bu sekılde yaparsan Subdan en iyi verım alacagını dusunuyorum. Sub lar her zman kosede daha sarsıcı Vurur. Boyle yapmanı tavsıye ederm
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

eskı z2300cu olarak sana bnmde tavsıyelerım olucak. 12 m2 odamda Her sekılde denedım z2300u ve dedıgım gbı yaparsan z2300den ck daha iyi verım alırsın.

once sub un arkasındakı sehpayı kaldır . tarıf ettıgım gbı kablolar yetısmeyebılır. Masayı once sola kaydır bıraz. masanın arkasındakı kıcıntılı kose hizasına kadar cek.

Bu sekılde yaparsan Subdan en iyi verım alacagını dusunuyorum. Sub lar her zman kosede daha sarsıcı Vurur. Boyle yapmanı tavsıye ederm

woofer masaya bakacak şekilde derken wooferı yan mı çevircem yani yandaki port bana mı bakacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

eskı z2300cu olarak sana bnmde tavsıyelerım olucak. 12 m2 odamda Her sekılde denedım z2300u ve dedıgım gbı yaparsan z2300den ck daha iyi verım alırsın.

woofer masaya bakacak şekilde derken wooferı yan mı çevircem yani yandaki port bana mı bakacak ?

yok port u demiyor. bildiğimiz şu kımıldayan tarafını diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@Falkenbach54

Windows 7 ile birlikte gelen sorunların en başında ses yazılımı uyumsuzluğu geliyor.
    Eğer dediğiniz gibi Windows XP ile beraber kullanacaksanız Audigy 2ZS gayet ideal bir seçim olacaktır.Elbet daha iyi ses kartları var ancak 2ZS fiyat/performans açısından oldukça iyi bir kart.

@mertinyakis

Odanızın,kapı girişinden itibaren fotoğrafını çekip,koyarsanız,sisteminizin yerleşimi konusunda daha iyi yardımcı olabilirim.
    Ses kartınız,usb model mi?PCI model mi?
    Gerçi ne model olursa olsun,Creative'ye geçtiğiniz zaman ses kalitesindeki farkı rahatlıkla hissedebilirsiniz.
    Genel olarak,sesin orijinal sesten uzaklaşmaması için equalizer ayarları ile oynanmaz.Ancak bazı müziklerde,belirtmiş olduğunuz gibi Winamp eklentileri ile tizler yükseltilebilir veya azaltılabilir.
    Winamp Enhancer gayet küçük ve yeterli bir çözüm olacaktır.

@johan_06

Ben hala subwooferın,ızgaraya vurmayacağını düşünüyorum.
    Izgara sandığınızdan daha da ileride duruyor.En basit deneme olarak,ızgaranın bulunduğu yeri göz kararı ile kestirdikten sonra ızgarayı çıkartıp,subwooferın o noktaya kadar ulaşıp,ulaşmadığını görebilirsiniz.

@paşa_53

Öncelikle geçmiş olsun,ardından da hayırlı olsun.
    Dediğiniz gibi Z2500,sizin sisteminizin tanımı için şu an en uygun olanı.
    Güle güle kullanmanız dileğiyle.

nasıl tarif edilir bilemedim şimdi ama şöyle diyim, tırnağınla ızgraya vurdugunda tin tin ediyor ya aynı sesi dediğim işlemi yapınca da duyuyorsam sencede vurmuş olmuyormu ? sesi çat diye kıs tinnnnn diye duyabiliyorsun yani.

• Off moralim o kadar bozuldu ki.Bu aleti kare bir 6-7 metrekare odanız varsa ve oda boşsa hiç bir yere taşımayın.17 metrekare odaya taşıdım.Oda biraz yanlamasına ve 2 yatak var.Bir dolap bide kitaplık var.O kadar yerleşim yapmama rağmen bass hep dolapla kitaplığın arasına yığılıyor.Oturduğum yerde bass'ı hissedemez oldum.6,5 metrekare odada ağzım açık izlediğim sisteme şimdi küfür ediyorum. :( Eski yerine taşıma gibi bir ihtimalimde kalmadı.Pfff
  • Bir sorun olacak.İlk olarak gelecek günlerde z2300 almayı düşünüyorum ve burada okuduğum yorumlarda bazılarınız için tizler iyi bazılarınız için yetersiz olduğunu gördüm.Şu an kullandığım 17 watt gücündeki logitech s220 nin yani bazı 60 tl değerindeki hoparlörlerden şu an 500-600 lira diye bildiğm z5500 'ün kadar ses bekleyen insanların inadına aldığım sistem yeterince mutlu etti beni.Eğer 2*4watt lık s220 uyduları bass ile güzel bir denge oluşturuyorsa 2*40 watt lık uydulardan beklediğimin çok üstünü alacağım gibi geliyor.Fakat bazı arkadaşlarımız uyduların güçsüz olduğunu söylemişler.Bir kaç yoorumda ise 120 watt lık uyduyu mono olarak kullanılabileceğini söylemiş.Uyduların güçsüz olduğu bir durumda 40watt*2 gücünde başka bir uydu bağlayabilme şansımız varmı?Eğer uydular bana yeterli gelirse (ki öyle düşünüyorum.) sistemi olduğu gibi kullanacağım

• Ornegin megaworks uydusu baglayabilirsiniz. Baya iyi oldugu soyleniyor. Ama ben olsam oyle yapmam. Nasil yaparim diye sorarsan. Giderim kaliteli bir ses karti alirim pasalar gibi de kullanirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ornegin megaworks uydusu baglayabilirsiniz. Baya iyi oldugu soyleniyor. Ama ben olsam oyle yapmam. Nasil yaparim diye sorarsan. Giderim kaliteli bir ses karti alirim pasalar gibi de kullanirim. :)

+1
  • arkadaşlar şu enhancer eklentisinde de tam oturtamadım şu eq ayarını bi yardımcı olurasanız sevinirim.Çok trable açmıyorum ama bazı şarkılarda "s" ler "ş" ler çok tizli çıkıyor
  • Gigaworks uydusu tavsiye ederim tweter'ı var sesler tane tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: papa het

Gigaworks uydusu tavsiye ederim tweter'ı var sesler tane tane

gerek yok ya ayarladım büyük bi ihtimalle equalizer ı şarkıya göre değişiyor sesler mesela ebru gündeşin şarkılarında çok çıkıyor "s" ler "ş" ler çok tiz oluyor ancak bi çelik ya da yüksek sadakat şarkısında çok iyi tiz ile bass dengesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

arkadaşlar şu enhancer eklentisinde de tam oturtamadım şu eq ayarını bi yardımcı olurasanız sevinirim.Çok trable açmıyorum ama bazı şarkılarda "s" ler "ş" ler çok tizli çıkıyor

İşte bu sorunun çözümünü ses kartında Hem tiizleri gayet düzgün, basslarıda yumuşatıyor
  • x-fi titanium ses kartı windows 7 de nasıl biliyormusunuz ?? kötü falan diye duydum da kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

x-fi titanium ses kartı windows 7 de nasıl biliyormusunuz ?? kötü falan diye duydum da kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim...

Hiç bir sorunu yok. Gayet başarılı. Birde Z2300 felaket :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44539403/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44539403
    bilmiyorum bu linkde yorum yapmış bi arkadaş kötü diye bahsetmiş de win.7 de
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_44539403/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44539403
    bilmiyorum bu linkde yorum yapmış bi arkadaş kötü diye bahsetmiş de win.7 de

Gayet iyi. Ben hiç problem yaşamadım.
  • quote:

x-fi titanium ses kartı windows 7 de nasıl biliyormusunuz ?? kötü falan diye duydum da kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim...

ben x-fi titaniun fatal1ty kullandım en ufak bir sorun görmedım w7 64 bit üstelik ...birde sitesinden güncel driver ve uygulamaları indirirsen daha iyi olur iyi akşamlar...
  • Merhaba,geçen gün Vatan'dan bu modeli alarak ben de aranıza katıldım. :) hayırlısı ile yarın elimde olacak fakat yeni sistem gelinceye kadar laptopa bağlayıp test edebilir miyim ? Hani kolonlarda falan bir arıza var mı diye ? test etmek için ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?

----

yakında gelecek sistemim ise şu :

inventus'tan : 730 TL

COOLER MASTER RC-692-KWP3 CM 690 II Pencereli Güç kaynaksız kasa linki :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2981 kasa güzel,büyük bayağı..ama nasıl kurucam bilmiyorum
    MICROSOFT GFC-00222 Windows 7 Home Premium 32bit/64bit Türkçe KUTU
    KINGSTON KHX1333C7D3K2/4GX HYPERX XMP 4GB(2x2GB) DDR3-1333MHz, Cas7, 1.65V
    DVD yazıcı SONY AD-7241S-0B 24X Siyah, Light Scribe, Kutusuz
    Ses Kartı CREATIVE Sound Blaster Audigy Value 7.1 24-Bit PCI bu kart geldiği gibi İADE olacak bu ses kart..uyumsuzmuş

hepsiburada'dan : 1498 TL

Gigabyte GA-890GPA-UD3H AMD 890GX DDR3 1866(OC) USB 3.0 Soket AM3 Anakart
    AEG Protect A-1000 Ups sırf monitör için..
    Akasa 60CM Mavi Uv-reaktif SATA-ıı Kablosu SATA2-60-BLUV
    SONY AD-7241S-0B 24X Siyah, Light Scribe, Kutusuz
    AMD Phenom II X6 1090T (3.2GHz,9MB,125W,AM3) Box Black Edition HDT90ZFBGRBOX
    Digitus 15Pin SATA Power Kablosu AK-SATA-PC 015
    Digitus Seri Ata 150 Kablosu 0,5M AK-SATA-SP-050
    Gelid Tranquillo CPU Soğutucu Universal
    Xilence XP800 800W 135MM Fan Gaming Serisi 80+ Bronze Powersupply
    Western Digital Caviar Black 500GB 3.5'' SATA 7200RPM Sabit Disk WD5001AALS

vatan'dan : 406 TL

K350 NANO UNIFYING WIRELESS KEYBOARD
    MX Air Mouse
    Z2300 2+1 200W RMS THX SPEAKER

alttakini ise daha sipariş etmedim

ASUS 6870 ekran kartı

• Notebook'unuza bağlayabilirsiniz. Yeni sisteminiz baya güzelmiş güle güle kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Notebook'unuza bağlayabilirsiniz. Yeni sisteminiz baya güzelmiş güle güle kullanın...

teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :) mutlu hatfasonları
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.