Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

x-fi titanium ses kartı windows 7 de nasıl biliyormusunuz ?? kötü falan diye duydum da kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim...

ben x-fi titaniun fatal1ty kullandım en ufak bir sorun görmedım w7 64 bit üstelik ...birde sitesinden güncel driver ve uygulamaları indirirsen daha iyi olur iyi akşamlar...

aynen benimde win.7 64 bit...gönül rahatlığıyla alabiliriz o zaman, verimini tam gösterememe gibi bir problem falan olmaz heralde ??
  • Beyler bence bu sistem z5500 uydularyla cok iyi perfonmans oluşturuyor..iyikide garantidn yenisi yerine z5500 uyduları takarak yolladılar..ses kartı onboard olmasına rağmen bozulma yok seste. kendi uydularyla %60 dan bozuyordu ses.z5500 uydularyla dneme şansınz varsa bi deneyn derm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

Beyler bence bu sistem z5500 uydularyla cok iyi perfonmans oluşturuyor..iyikide garantidn yenisi yerine z5500 uyduları takarak yolladılar..ses kartı onboard olmasına rağmen bozulma yok seste. kendi uydularyla %60 dan bozuyordu ses.z5500 uydularyla dneme şansınz varsa bi deneyn derm..

Ön sağ ve sol hoparlörlerini alıp bi denemek lazım aslında.Büyük bir fark olacağı kesin tiz konusunda ama şimdilik enhancer bizi iyi götürüyor
  • Mehaba,
    LOGITECH Z2300'e bugün kavuştum ancak kolonları yani uyduları resimdeki gibi değil :

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970118-0914-z2300-2+1-200w-rms-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=16641

uyduların ön kısmı full siyah.

Neden ?

Ayrıca garanti belgesi'nde logosoft yazıyor hadi bu zaten sorun olamazda sorun olan şu : garanti başlama 28.09.2010 diyor. Ne alaka ? Ben bugün aldım.

2 ay 1 gün önce yani 61 gün önce neden başlatmış garantiyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Mehaba,
    LOGITECH Z2300'e bugün kavuştum ancak kolonları yani uyduları resimdeki gibi değil :

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970118-0914-z2300-2+1-200w-rms-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=16641

Neden ?

Ayrıca garanti belgesi'nde logosoft yazıyor hadi bu zaten sorun olamazda sorun olan şu : garanti başlama 28.09.2010 diyor. Ne alaka ? Ben bugün aldım.

Siyah olmasının sebebi önünde kılıf olmasındandır onlar rahat çıkıyor çıkarabilirsin.

• quote:

Mehaba,

Neden ?

cidden kılıfmış yaa.. =) çıkardım =)

bu arada garanti neden 28.09.2010'da başlatılmış olabilir ? saçma diil mi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 27 Kasım 2010; 22:51:32 >

• quote:

quote:

Mehaba,

Neden ?

tam olarak nerede yazıyor bu tarih bendeki belgede öyle bir bölüm yok firmanın belge tarihi fln var

• quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

quote:

quote:

Mehaba,

Neden ?

tam olarak nerede yazıyor bu tarih bendeki belgede öyle bir bölüm yok firmanın belge tarihi fln var

uyduların konduğu kutu var ya hani..oradan çıkması gerekiyordu ama benim ise anfinin altından çıktı..

belgenin neresinde tarih yazıyor ? hemen söyliyim..

Logosoft garanti belgesi diye başlıyot..
    T.C Sanayi Bakanlığı v.s v.s
    SATICI FİRMANIN
    diye başlayan satıra gelelim..

Kaşe/İmza yzan yerin hemen karşısı..

şöyle : Kaşe/İmza: 28.09.2010

yazıyor..

ben daha bugün aldım Eylül nereden çıktı...acaba biri satın almışta iade etmiş sonra vatan bunu bana mı satmış...

bunun adı refurbished olur...yani ABD'de bir müşteri hakkıdır ve normal ürünlerden çok daha ucuz olur bunlar...tüketiciyi korumaya yönelik bir satış metodudur..müşteri malı dener,sonra beğenmez iade eder,fabrika bunu tekrar ambalajlar ve satar..

bizim bazen memnun olmayıp iade ettiğimiz mallar nasıl başkasına satılmışsa bu üründe sanırım 28.09.2010 'da başkasına satılmış sonra o iade etmiş,dönüp bana gelmiş

• Bende baktim simdi garanti belgesine ama tarih yazmiyor. Penta bilgisayarin kaşesi var. :S
  • tamam pazartesi iade edicem o zaman...çünkü benim üstte yazdıklarım maalesef doğru çıkmış oluyor...her neyse,tek sıkıntı elimde neredeyse 20 kilo olan bu seti taa kargocuya kadar taşımak olucak :)) olsun bakalım..yeni bi alternatif bulmam lazım bu seti aratmicak ne alsam :))
  • Urunde bir sorun yok ki neden aratmayacak birsey ariyorsunuz? Sadece garanti belgesi yuzunden sorun var. Sorununuzu iletirseniz urun degisimini yaparlar zaten. :)
  • harbi mi ? :O öyleyse önce telefon açıp durumu bildireyim,zaten dediğiniz gibi yapmaları da lazım :) ya açıkçası takıntı yapmak istemem, ama insan bir şey alıyorsa ve yıllardır forumlarda takılıyorsa muhakkak bu kadar okuduğu öğrendiği şeyleri gerçek hayatta uygulamalı..çok önceleri bayağı kazık yedim ..artık cidden böyle ufak şeyler can sıkıyor =) bu yüzden hemen "iade edicem" diye tepki verdim ,bu da soğuduğumun gösetrgesi.. :) yoksa cidden şık bi sistem hem de THX sertifikalı..daha nolsun.....
  • Kullandiginiz urun kolay kolay vazgecilebilecek bir sistem degil. :) ona bakarsan bende tarih yazmiyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kullandiginiz urun kolay kolay vazgecilebilecek bir sistem degil. :) ona bakarsan bende tarih yazmiyor. :)

tarih yazmaması daha iyi.. :) hiç başlatılmamış demektir..

benimde bütün ürünlerim böyle...bunun garantisi ise yıpranmış bir şekilde anfinin altında duruyordu ve dediğim gibi 28.09.2010 yazıyordu 2 ay önce neden başlatılsın ki ben dün aldım daha =)

ayrıca yeşil kutusu açıktı..bayanla görüştüm yarın değiştirmek için geri yolluyorum,yenisi gelir birkaç güne =)
  • O ürün belli ki iade edilmiş. En iyisi değiştirmek ne olur ne olmaz.
  • @WonLt
    Dediğin şekilde bir konumlandırma yaptım.Olmuş mu acaba ?

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)
  • quote:

@WonLt

Sub da yanları siyah kaucuklu. Bass cıkartırken iceri gıdıp gelen ortasında logitech yazan yer wooferdir.

masanın seklı dedıgım gbi olmus ama sub dedıgım gbı degil. woofer masaya bakıcak. hava portuda Suan ızgaranın baktıgı yere sehpaya bakıcak. yanı sadece sub u cevırceksınız. Bide oyle deneyın. Hangısı daha cok hosunuza gıderse o sekılde kullanabılırsınız.

Odanın Seklını degistirme gbi bi secenegınız yoksa sızın ıcın en iyisi bu sekılde kullanmaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

@WonLt

Sub da yanları siyah kaucuklu. Bass cıkartırken iceri gıdıp gelen ortasında logitech yazan yer wooferdir.

masanın seklı dedıgım gbi olmus ama sub dedıgım gbı degil. woofer masaya bakıcak. hava portuda Suan ızgaranın baktıgı yere sehpaya bakıcak. yanı sadece sub u cevırceksınız. Bide oyle deneyın. Hangısı daha cok hosunuza gıderse o sekılde kullanabılırsınız.

Odanın Seklını degistirme gbi bi secenegınız yoksa sızın ıcın en iyisi bu sekılde kullanmaktir

Masanın yerini değiştirmeyi düşünmüyorum en iyi yer burası.Wooferı çevirirsem kabloların yeteceğini düşünmüyorum o yüzden bu şekil kullanıcam.Bu şekilde de çok iyi bass veriyor.

• @mertinyakis

Subwooferın son konumu,performansı açısından oldukça ideal.
    Ancak en iyi verimi yatağınızın olduğu bölümde alabilirsiniz.Ama odanızın şeklini değiştirme gibi bir imkanınızın yoksa şu an için en ideal yerde.

Jammix Enhancer için ayarlar şu şekilde olmalı;

Bass kısmına dokunmuyoruz.Auto Volume'yi seçip,sadece Treble ayarları ile oynuyoruz.
    Parçalardaki s-ş dengesi tamamen söyleyen ile alakalı bir durum.

@johan_06

Bugün sistemi,görüşleriniz üzerine son sınırlarına kadar test ettim.Malum hafta içi komşular ile sorun olmaması için sistemi tam olarak kullanamıyoruz.
    Ancak daha önce de belirttiğim gibi,subwooferın ızgaraya çarpması gibi bir durumla karşılaşmadım.Ki denemiş olduğum parçalar,en düşük frekanslı subwoofer test parçalarıydı.

@MİY1988

Bazen distribütör firmalar,toplu satış yaptıkları zaman,satım tarihine göre garanti belgesine sattıkları tarihe göre giriş yapıyor.
    Sizin belirttiğiniz tarihte,distribütör firma aldığınız siteye satış yapıp,o tarihe göre garanti belgesine tarih atmıştır.
    Fakat garanti başlangıç tarihi,fatura tarihi ile de geçerli olur.Bu durumda,ürünün size kesilen faturası,garanti başlangıç tarihidir.
    Eğer subwoofer ve uyduların naylonları çıkartılmamış,ambalajları temiz ise içinizde şüphe bulunmasın.Boşuna iade ve yeni ürün beklemek ile zaman kaybedip,uğraşmayın.

• @R0ME

Zorunlu bir değişiklik yaptım.Oda 17 m2 fakat çok kötü performans alıyorum.Subwoofer'ı iki duvar arasına koymak performansı arttırıyormuş.Sanırım kötü performansta etkili olanda orda olmaması.Subwoofer pc masası ile altı boş olan bir yatak arasında duruyor.Bass nedense odanın en sonlarında aşırı uğultulu şekilde oluşuyor.Daha tatlı olarak oturduğum yerdende şiddetli olarak yatakla diğer yatağın arasında oluşuyor(Odada iki yatak var).Değişiklik yapacam zorunlu olarak.Bass'ı pc masası ve L şeklinde duvarın arasına koymak istiyorum.O zaman performansta bir artış mı olur düşüş mü ?

Edit:Şuanda durduğu yer tam odanın ortası.Diğer türlü odanın sağ köşesinde olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 28 Kasım 2010; 17:54:03 >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.