Ben hepsiburadadan almıştım Vatan hakkında bilgim yok. Ama kargo fiyatını da dayayacak kadar uzun boylu değiller. Hangi firma yapmış ki böyle şeyi. Sıkıntın olmasın.
yardımınız için teşekkürler,dediğiniz gibidir zaten birkeresinde sormuştum vatan elemanına 100tl üzeri kargo ücretsiz gibi birşey demişti,laf olsun diye dememiştir heralde neyse artık o zaman vatandan alan arkadaşlardanda bilgilendirmeyi bekliyoruz
@Shift41 arkadaşım tekrar teşekkürler,zahmet edip yazmışsın eline sağlık
Bide bunu dinleyın. Fazla acmayın Ama bu saatte Cok tehlıkeli
Ne demek gorevimiz :) simdiden hayirli olsun, gule gule kullan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Ne demek gorevimiz :) simdiden hayirli olsun, gule gule kullan :)
eyvallah kardeşim sağolun varolun sonunda z2300,yehaa
vatandaki uygulama 75tl.üzeri kargo bedava.
arkadaşlar z2300 e bağlayabileceğim oto wooferi arıyorum maksimum değerlere ulaşacak hangi wooferi bağlamalıyım birde kendi wooferi iptal mi olacak yoksa 2 side aynı anda mı çalışacak bunu merak ediyorum bi kaç arkadaş pioneer'in 1000'lik wooferini bağladığını belirtmiş sizlerin bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
peki herkes bir yorm yapmış belki dedikleriniz doğru ama bnde şunu sormak istiyorum... bende bir 5.1 (x530) var logitech z2300 ile paralel bağlntlı kullnmk istyrm ve almakta kararszm... peki bu ikisi bağlantılı oldgnda bass olarak z2300 arka mid vs seslerde ise dier 5.1 i kullancam bu şekilde verim alabilirmiyim sizce? (( bass düşkünüyüm de:)))
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
arkadaşlar z2300 e bağlayabileceğim oto wooferi arıyorum maksimum değerlere ulaşacak hangi wooferi bağlamalıyım birde kendi wooferi iptal mi olacak yoksa 2 side aynı anda mı çalışacak bunu merak ediyorum bi kaç arkadaş pioneer'in 1000'lik wooferini bağladığını belirtmiş sizlerin bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Bende de pioneer'ın 140W RMS'ye sahip bir aleti var.25 Cm acaba nasıl performans alırım diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Falkenbach54
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
Bende de pioneer'ın 140W RMS'ye sahip bir aleti var.25 Cm acaba nasıl performans alırım diye düşünüyorum.
20cm lik bişey bulmak zor. yani kendi kabininde kullanamazsınız. bana kalırsa pioneer 307d4 bağla 300w rms. sonuna kadar kullanabilirsin. kaldırırmı endişesi olmasın ısınma bile yapmıyor soğutucu ılık, nasıl amfi var anlamadım baya güçlü.
PIONEER TS-W308D4 1400 WATT 400 RMS ÇİFT BOBİNLİ PROFESYONEL SUBWOOFER bu woofer'ı kaldırabileceğinden eminmisiniz. ona göre alıcam 1 tane! anfiyi yakmayız değilmi?
x530 kullanuıyorum artık yükseltmek istiyorum ama ürün fiyatı biraz daha düşer mi fiyatı ?
sonunda geldi kargo ve z2300 kullanıyorm artık
tiz fln denildi ama benim için bi sıkıntı yok,bu seti alıpta memnun kalmıyacak bir insan tanımıyorum ben(bana öyle gelmiyor gerçekten yeterli bir gücü var.) daha iysini istiyorsanız çok para ve dha profesyonel.başka söylenecek birşey yok 200liraya aldım ve bu fiyata böyle bir makine asla bulunmaz bence.güzel yorumlarıyla makineyi övenlere teşekkürlerimi borç bilirim almak isteyenlere gerçekten müthiş bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
x530 kullanuıyorum artık yükseltmek istiyorum ama ürün fiyatı biraz daha düşer mi fiyatı ?
hocam 200 e düştü daha nolsun
quote:
Orijinalden alıntı: Kolphacı
tiz fln denildi ama benim için bi sıkıntı yok,bu seti alıpta memnun kalmıyacak bir insan tanımıyorum ben(bana öyle gelmiyor gerçekten yeterli bir gücü var.) daha iysini istiyorsanız çok para ve dha profesyonel.başka söylenecek birşey yok 200liraya aldım ve bu fiyata böyle bir makine asla bulunmaz bence.güzel yorumlarıyla makineyi övenlere teşekkürlerimi borç bilirim almak isteyenlere gerçekten müthiş bir cihaz.
Mid ve tizler yok yetersiz yok öyle yok böyle herkes geçecek bu işleri.
200-250 liralık aletten 500-600 liralık performans bekleyenler bir zahmet yorum yapmasın.İyi mi bence değil ; ama bahsedildiği kadar kötü de değil.Onboard ses kartı ile bile tiz performansını aşırı şekilde yukarıya çekebildim.
Ayrıca artık pek tatmin edemez oldu beni :D Kısa zamanda Audigy 2ZS ve Megaworks uydusu alıcam.Ayrıca internette gezinirken şöyle bir alet buldum çok hoş 20 Cm satan kişi 250 Rms yazmış ama biraz şüpheli.Acaba taşıyabilir mi amfi bu aleti ? Eğer öyleyse almayı düşünüyorum.Omaj değerlerini falan iyice araştırdıktan sonra uyum konusunda bir sıkıntı olmazsa kesin almayı düşünüyorum.Yada boş yere 150 buna bir miktarda megaworks uydusuna verene kadar ikinci bir Z2300 mü alsam ? Yada daha mı değişik olur böyle.JBL bass + Megaworks ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-jbl-power-serisi-bas-35392377/detay
quote:
Orijinalden alıntı: Falkenbach54
quote:
Orijinalden alıntı: Kolphacı
Mid ve tizler yok yetersiz yok öyle yok böyle herkes geçecek bu işleri.
200-250 liralık aletten 500-600 liralık performans bekleyenler bir zahmet yorum yapmasın.İyi mi bence değil ; ama bahsedildiği kadar kötü de değil.Onboard ses kartı ile bile tiz performansını aşırı şekilde yukarıya çekebildim.
Ayrıca artık pek tatmin edemez oldu beni :D Kısa zamanda Audigy 2ZS ve Megaworks uydusu alıcam.Ayrıca internette gezinirken şöyle bir alet buldum çok hoş 20 Cm satan kişi 250 Rms yazmış ama biraz şüpheli.Acaba taşıyabilir mi amfi bu aleti ? Eğer öyleyse almayı düşünüyorum.Omaj değerlerini falan iyice araştırdıktan sonra uyum konusunda bir sıkıntı olmazsa kesin almayı düşünüyorum.Yada boş yere 150 buna bir miktarda megaworks uydusuna verene kadar ikinci bir Z2300 mü alsam ? Yada daha mı değişik olur böyle.JBL bass + Megaworks ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-jbl-power-serisi-bas-35392377/detay
aynen oyle herşeyiyle yetiyor bi ev kullanıcısına. hatta sesi açmaya utandıgım günler oldu artık. 20cm gibi durmuyor ilan hatalı girilmiş olmasın sordunuzmu acaba ? o modeli ilk defa gördüm ayrıca. arkadan resim isteyin kesin sonuç rms konsunda ? :)
PIONEER TS-W308D4 1400 WATT 400 RMS ÇİFT BOBİNLİ PROFESYONEL SUBWOOFER bu woofer'ı kaldırabileceğinden eminmisiniz. ona göre alıcam 1 tane! anfiyi yakmayız değilmi?
@johan_06 Şu Kicker'ın hayvani L5'inin bile 20 cm olan versiyonunu gördüm.500 lira istiyorlar ama. :) Bazı arkadaşlar inanmakta zorlanabilir ama bu alet gerçekten boyutlarına göre çok iyi iş yapıyor.Şu arabasına gidip 200-250 liralık 250 RMS civarlarında güç sağladığını iddia eden subwooferlardan alan arkadaşlar gelip dinlediği zaman etkileniyor gerçekten.Amcamla evler karşılıklı aynı bahçe içerisindeyiz evler biraz yakın.Amcam geçen çevirdi beni.''O sesler nerden geliyor.Araba geliyor zannediyorum dışarı çıkıyorum'' dedi.Akşamları ev boş olsada dinleyemiyorum sesli bir şekilde.Gerçekten fanatiklik falan olarak algılamasın kimse.Çok iyi falan demiyorum.Ama ben 204 liraya aldım.Diğer sistemlerle karşılaştırınca gerçekten hakediyor fiyatını. @TheMatador Nasıl bağlamayı düşünüyorsun onu ? Haricen mi kullanacaksın ? Ayrıca mümkün değil kaldırmaz.Normalde 80+80 besleyebiliyor galiba Z2300 amfisi.200'den sonrası epey riskli olur.Benim tavsiyem çok değişik aletler var benim bulduğum gibi 20cm 150-200 Rms arası aletler var.Onlara bak.Hem kabin sıkıntısıda olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: evomania
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
arkadaşlar selam.size bir sorum olacak.z2300 almayı düşünüyorum.fakat orjinal uyduları yerine dayımda bulunan altec lansing fx4021 uydularını kullansam bir sorun olur mu.bilgilendirirseniz sevinirim
Değerli arkadaşlar tekrardan hepinize selâmlar. Geçen hafta ses sistemim kutusu açık garanti belgesi katlanıp sub'un altına atılmış vaziyette gelmişti buraya yazmıştım ve sağolsun vatan değiştirdi kalbimi rahat ettirdi elime yeni geçti ve yepyeni sistemim ile denemek için bağlantıları yapıp sistemi denemeye başladım ama o da ne :((( sağ hoparlör (uydu) patlamış gibi bir ses kesilip bir geliyordu ve ara sıra da cızırtı yapıyordu..sol hoparlör ise sapasağlamdı...
o kadar üzüldüm ki anlatamam..evham yapmaktan nefret ederim ama evham yaptım ve logosoft (teknik servisi) aradım ve durumu bildirdim..sub'dan değil sizin sağ uydunuz patlamış dedi..neden dedim daha yepyeni ilk defa denedim dedim...dedi ki sub çok büyük ve uydular çok küçük ondan dedi...2 uyduyu da bize yollayın biz 550nin (umarım doğru duymuşum) hoparlörlerini içine takıyoruz içini açıp öyle yapıyopruz ve yolluyoruz dedi...
oysa ki ben ups ile çalıştırıyorum sistemi...elektrikten etkilenmiş olması imkansız...ilk defa denedim çünkü...
ne yapayım arkadaşlar... :(( vatana iade mi edeyim yoksa servise mi göndereyim :((( yarım saattir hiç sorun yokmuş gibi çalıyor..arada kesiliyor..sorun nedir ???? napmalıyım ???????????????