Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustalar daha iyi bilirde bahsettiğin yerden verim alamıyacağın bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@mertinyakis

Subwooferın son konumu,performansı açısından oldukça ideal.
    Ancak en iyi verimi yatağınızın olduğu bölümde alabilirsiniz.Ama odanızın şeklini değiştirme gibi bir imkanınızın yoksa şu an için en ideal yerde.

Jammix Enhancer için ayarlar şu şekilde olmalı;
     Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

Bass kısmına dokunmuyoruz.Auto Volume'yi seçip,sadece Treble ayarları ile oynuyoruz.
    Parçalardaki s-ş dengesi tamamen söyleyen ile alakalı bir durum.

@johan_06

Bugün sistemi,görüşleriniz üzerine son sınırlarına kadar test ettim.Malum hafta içi komşular ile sorun olmaması için sistemi tam olarak kullanamıyoruz.
    Ancak daha önce de belirttiğim gibi,subwooferın ızgaraya çarpması gibi bir durumla karşılaşmadım.Ki denemiş olduğum parçalar,en düşük frekanslı subwoofer test parçalarıydı.

@MİY1988

Bazen distribütör firmalar,toplu satış yaptıkları zaman,satım tarihine göre garanti belgesine sattıkları tarihe göre giriş yapıyor.
    Sizin belirttiğiniz tarihte,distribütör firma aldığınız siteye satış yapıp,o tarihe göre garanti belgesine tarih atmıştır.
    Fakat garanti başlangıç tarihi,fatura tarihi ile de geçerli olur.Bu durumda,ürünün size kesilen faturası,garanti başlangıç tarihidir.
    Eğer subwoofer ve uyduların naylonları çıkartılmamış,ambalajları temiz ise içinizde şüphe bulunmasın.Boşuna iade ve yeni ürün beklemek ile zaman kaybedip,uğraşmayın.

@ROME
    sanki biraz kötü gibi oldu ya aynı ayarları yaptım winampın equalizer ayarını kapadım sadece enhancer çalışıyor ama biraz tizler bass ın yanında ezildi gibi eskisine göre

• @Falkenbach54

Tekrar merhaba

Subwoofer,karakteristik olarak köşeleri sever.Bu köşelerin yakın civarında subwoofer performansını etkileyecek materyaller bulunmaması lazımdır.
    Örnek verdiğiniz iki duvar aralığı,duvardaki pencere,duvar yapısı ve diğer etkenlere göre değişim gösterir.
    Halı,perde ve kumaş gibi materyaller bassı emer,performans kaybına neden olur.
    Subwooferın iki duvarın birleştiği yerde ve kapıdan uzak köşede olması,genel olarak en iyi performansı vermesine yardımcı olur.Fakat bu köşede belirttiğiniz yatak altı gibi boşluklar varsa,bass bu boşluklara kaçar.
    Odanın yerleşimini bilmeden,odada bassı hissetmeden yorum yapmam doğru olmaz.En iyi performansı deneyerek alabilirsiniz.

• @mertinyakis

Kulak ile ilgili bir durum sanırım.
    Uzun zamandır bu ayarlar ile kullanıyorum.Z2300 kumandasında bass ve ses orta derecede.
    Creative Sound Blaster X-Fi Surround ses kartı ile default ayarlarda.
    Sanırım ses kartının etkisi oldukça büyük.
  • quote:

@mertinyakis

Uzun zamandır bu ayarlar ile kullanıyorum.Z2300 kumandasında bass ve ses orta derecede.

Ya abi illa aldiracaksin bu karti bana he :D
  • quote:

@mertinyakis

@ROME
    bütçem kısıtlı dahttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-live_7.1_value-sb-audigy-value-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=20253 bu kart işimi görür mü ?

X-Fi kullandığından dolayı daha kaliteli geliyor olabilir ne de olsa X-Fi lafımız olamaz ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertinyakis -- 28 Kasım 2010; 20:18:38 >

• @Shift41

Teklif var,ısrar yok.
    Şaka bir yana kaliteli bir ses kartı,güçlü bir sistem için olmazsa olmaz.

@mertinyakis

Belirttiğiniz kart,Creative'nin giriş seviyesi ve genel olarak eski üretim,tümleşik 5.1 ses yongası bulundurmayan anakartlar ile 5.1 ses alabilmek için üretilmiş olan bir kart.
    Şu an çoğu anakart,üzerinde bu kart muadili yada daha kaliteli yongalar bulundurmakta.Şu an kullandığınız anakarttaki ses donanımını belirtirseniz,vermiş olduğunuz linkteki kart daha iyi yada daha kötü diyebiliriz.

• 2 oda ve en az 5 konum değiştirdikten sonra hayvani bassları elde etmeyi başardım.O kadar tatlı oldu ki anlatamam.Tek eksik megaworks uydusu ve 2 ZS oda kısmetse çok yakında.Ayrıca O/B ses kartı rock modunda tizler çok daha tatlı oluyor.
  • quote:

@Shift41

Teklif var,ısrar yok.
    Şaka bir yana kaliteli bir ses kartı,güçlü bir sistem için olmazsa olmaz.

@mertinyakis

Belirttiğiniz kart,Creative'nin giriş seviyesi ve genel olarak eski üretim,tümleşik 5.1 ses yongası bulundurmayan anakartlar ile 5.1 ses alabilmek için üretilmiş olan bir kart.
    Şu an çoğu anakart,üzerinde bu kart muadili yada daha kaliteli yongalar bulundurmakta.Şu an kullandığınız anakarttaki ses donanımını belirtirseniz,vermiş olduğunuz linkteki kart daha iyi yada daha kötü diyebiliriz.

anakarttaki o/b ses kartını kullanmıyorum S-Link SL-61A ses kartını kullanıyorum şu anda.

• Arkadaşlar merhaba; bu seti acaba direkt olarak TV'ye ya da uydu alıcısına bağlama şansı var mıdır?Sorum sizlere biraz garip gelebilir size ancak bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar merhaba; bu seti acaba direkt olarak TV'ye ya da uydu alıcısına bağlama şansı var mıdır?Sorum sizlere biraz garip gelebilir size ancak bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:)

tabiki var dostum...seçenek çok önemli olan elindeki imkanları değerlendirmen...kulaklık çıkışı olan herşeye bağlayabilirsin.
    bir de uydu alıcısının arkadında kırmızı beyaz ses çıkışları var rca çıkışı deriz biz ona onu stereo dişiye çeviren bir aparat alırsan gene bağlarsın iyi günler

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

• Cevap için çok teşekkür ederim:) Aynı fiş ile speaker'ı TV'ye bağlama şansımız da var sanırım öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Cevap için çok teşekkür ederim:) Aynı fiş ile speaker'ı TV'ye bağlama şansımız da var sanırım öyle değil mi?

dostum tv nin yanında bu renkli giriş-çıkışlar mevcut..fakat onların çıkış değil giriş oldugunu tahmın ediyorum. tv nin kulaklık çıkışı veya uydu alıcısın yukarda bahsettiğim renklerdeki çıkısı ile ancak görüntü alabilirsin..dikkatli olmanı tavsiye ederim..tv nın ordakıler zira giriştir uydu alıcısı -dvd dekiler çıkıştır iyi günler
  • vatanda 200 lira valla ağlıcam ya
  • Oha ya 200'e satilir mi bu urun ya. :@
  • http://www.youtube.com/watch?v=BcyXE5xPbDk&feature=related

Oyş.Fena bir bass test'i kapıda ki anahtarı falan fırlatıyor. :)

Edit : 0-30 saniye arasında bir yerde.Izgaraya vurduğuna adım gibi eminim.%100 bass %50 ses seviyesinde kesinlikle vuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 30 Kasım 2010; 20:03:35 >
  • merhaba arkadaşlar,bugn itibariyle z2300 siparişimi verdim.world kart avantajıyla 200 liraya siparişimi verdim.
    bu teslimat esnasında kargocu benden kredi kartı sahibinin kimliğini vs.istiyormu yoksa sadece teslimatta yazan kişinin kimliğinimi istiyor,vede 2.olarak vatanda 100tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdi değilmi(kargo ödemesi olursa yandık zatenn)
    world kartla benim gibi alan arkadaşlar,olacak olan aşamaları yazabilirlerse sevinirim.(nezaman gelir vs.vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolphacı -- 30 Kasım 2010; 22:27:46 >
  • Kargo geldigi zaman kapina su kisi adina kargo geldi diye soyler kargocu. Eger evde olmazsan subeye gider orada ismini vererek alirsin kargonu. Sorun olmaz yani. Kargo parasindan da korkma bana 7 tl tuttu yurticiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kargo geldigi zaman kapina su kisi adina kargo geldi diye soyler kargocu. Eger evde olmazsan subeye gider orada ismini vererek alirsin kargonu. Sorun olmaz yani. Kargo parasindan da korkma bana 7 tl tuttu yurticiyle :)

vatandan alınan cihazlar vs. ups kargo ile gelmiyormuydu
    ilk defa birşey alıyorum vatandan pek bilgim yok o yüzden sorularımı mazur görün birazda heycan var z2300 heycanıve ben trabzondayım o yüzden kargodan ücret alma gibi bir durum olursa baya olur galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolphacı -- 30 Kasım 2010; 22:40:49 >

• Ben hepsiburadadan almıştım Vatan hakkında bilgim yok. Ama kargo fiyatını da dayayacak kadar uzun boylu değiller. Hangi firma yapmış ki böyle şeyi. Sıkıntın olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.