Z5500 uydusu vereceklerdir buyuk ihtlmal ki oyle olmasi bence daha iyi. Z2300 uydularindan iyidir.
shift41 dostum ben de aynen adama dedim ki başka ses sisteminin uydularını vermeniz mümkün mü ? diye..ama adam öyle bir imkan yok ama içini açıp 5500ün uydularını yerleştireceğiz dedi..şaşırdım tabi ama adama bir şeyde diyemedim,tamam öyle yapalım falan dedim..sonradan aklıma vatan'ın sitesindeki "ayıplı ürün" yazısı geldi ve gene yollasam mı diye düşündüm fakat bu ürün cidden çok iyi..keşke öyle bir sorun yaşanmasaydı...
umarım dediğin model uyular ile değişirler ama ben şu ses sistemi olayında cidden şanssızım ya..ses gene gitti sol uyduda... :)
sorun ne bi bilsem..
Onceden sorun yasayan arkadaslara Z5500 uydusu vermislerdi. Hoparlor degisimi olsa da olur bence sorun olmaz diye dusunuyorum. Logitech mi diyor hoparlor degisecek diye?
Benim sistemim 2 hafta önce garantidn z5500 uydularyla geldi..sende garantiye yollarsan büyük ihtimal z5500 uydularyla değişirler..hem sistem z5500 uydularıyla daha iyi performans veriyor
Acaba bende mi patlatip garantiye yollasam? :) z5500 uydusu daha guzel. :)
Z5500 uyduları duvara monte edilebildiği için daha güzel duruyor..bide uydularn arkasnda delik var subwoofer gibi hava atıyorlar:)
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Onceden sorun yasayan arkadaslara Z5500 uydusu vermislerdi. Hoparlor degisimi olsa da olur bence sorun olmaz diye dusunuyorum. Logitech mi diyor hoparlor degisecek diye?
Logitech demiyor dostum LOGOSOFT adında bir şirket bunu diyen.. garanti kağıdında isimleri telefonları ve kaşeleri falan varda...
paşa 53 dostum geçmiş olsun senin problem neydi ? ayrıca son 1 soru : sağ uydumdaki malum sorun acaba uydudan mı yoksa sub'dan olabilir mi ? (sanmıyorum gerçi ama gene de sormak istedim)
Logitech ile iletisime gecmeni oneririm onlar seni yonlendirirler. En azindan uydu degisimini onaylarlar ve sende iletirsin ilgili firmaya. Uydu degisimi dedigim komple hoparlor yani. :)
Benim ilk önce 1 uydudan ses gelmemeye başladı..2 hafta tek uyduyla idare ettim..o uyduda aynı arızayı verince sistemi garantiye yolladm.. 2. soruna gelecek olursak çalışan uyduyu subun arkasındaki diğer çıkışa taktığnda ses geliyorsa uydun bozulmuştur demektir..eğer ses gelmiyorsa çıkışta sorun olduğunu gösterir..
quote:
Logitech ile iletisime gecmeni oneririm onlar seni yonlendirirler. En azindan uydu degisimini onaylarlar ve sende iletirsin ilgili firmaya. Uydu degisimi dedigim komple hoparlor yani. :)
dostum telefon numaralarını bulamadım logitech türkiyenin
paşa 53 : birazdan deneyeceğim o olayı kardeşim..sonucu yazarım...
Olmasi lazim bir yerlerde :) z5500'de sorun yasayanlara bildigin 0 z5500 yolluyorlardi. Sorununu bildirmen yeterli. Ama urun degisimi yapmazlar bence. :)
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
quote:
dostum telefon numaralarını bulamadım logitech türkiyenin
paşa 53 : birazdan deneyeceğim o olayı kardeşim..sonucu yazarım...
yuhh sorun sandığımdan da ciddi çıktı..sorun SUB'danmış...
sol hoparlörü sağ girişe taktım sol hoparlör "de" çalışmadı...
2300 kullanmak kısmet değil belki de.şansımı fazla zorlamaya gerek yok
Kardeş sende de ne şans var..ilk defa z2300 de subun çıkış yerinde sorun olduğunu duydum keşke diğer sistemini geri iade etmeseydn..böle değiş değiş nereye kadar:)
Z2300'den sonra seni memnun etmez benim dusunceme gore. Para iadesi iste baska yerden aliver sistemi :)
2300 kullanmak kısmet değil belki de.şansımı fazla zorlamaya gerek yok
Hayatının hatasına imza atarsın. :P
o halde ne alayım sevgili dostlar ? :) cidden artık zorlamayacğım madem kısmetim değil başka bir şey alayım..gerçi monitörümün hoprlörü va (p2370hd samsung) ama sadece hdmi bağlantıda...iyi bi ses sistemi almak istiyorum:) z2300 dışında..gerçi z2300cülerin (bu saate kadar bende bir z2300cüydüm :D) mekanında başka model önerisi istemek garip olucak ama mecbur =))
paşa 53,sorma dostum ya =))
En iyisi vatan bilgisayara git ve deneyerek al. Baska care yok. :)
quote:
Orijinalden alıntı: black_eagle1988
arkadaşlar selam.size bir sorum olacak.z2300 almayı düşünüyorum.fakat orjinal uyduları yerine dayımda bulunan altec lansing fx4021 uydularını kullansam bir sorun olur mu.bilgilendirirseniz sevinirim