Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bisses_37 dostum bakıverde bizede haber ver ya? bakarsın 2.yi alırım 260ytl bedava sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnakresss -- 25 Kasım 2006; 7:50:13 >
  • tnakresss arkadasım vallahı ya bende sasırdım gıttım yenı kataloktan batım 107$+ kdv AMA ARKADASLAR O FIYATA OLMAZ DEYINCE BI ARADIM SORDUM HIZLI BİLEŞİMİ NE DUYAYIM 226$ EWET YANLIŞ FIYAT YAZILMIŞ INANAMIYORUM YA OLUR MU BOYLE SEY... BU YORUMLARI OKUYUNCA GIDIP ALIYIM DEDIM AMA FIYATI 396 YTL FALAN COK PAHALI BIRAZ BEKLEMEK LAZIM NE YAPALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisses_37 -- 25 Kasım 2006; 13:44:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bisses_37

tnakresss arkadasım vallahı ya bende sasırdım gıttım yenı kataloktan batım 107$+ kdv AMA ARKADASLAR O FIYATA OLMAZ DEYINCE BI ARADIM SORDUM HIZLI BİLEŞİMİ NE DUYAYIM 226$ EWET YANLIŞ FIYAT YAZILMIŞ INANAMIYORUM YA OLUR MU BOYLE SEY... BU YORUMLARI OKUYUNCA GIDIP ALIYIM DEDIM AMA FIYATI 396 YTL FALAN COK PAHALI BIRAZ BEKLEMEK LAZIM NE YAPALIM

forumda bi arkadasımız da aynı olayı yasamıstı ismini hatırlayamıyorum simdi...katalog fiyatı yanlıs yazılmıstı
    ve gercek fiyatın altındaydı..bu arkdasta cingar cıkartarak katalog fiyatından almıstı seti.. baskın olmayı becerebilenler alıyo..ben olsam tüh yanlıslık olmus kusura bakmayın rahatsız ettim der kapatırdım tei

• O arkadaş tibi idi sanırım Nootbook için ses kartı almıştı audigy2 ve piyasa fiyatının çok altında bir fiyata almıştı bu kataloğa yanlış yazılma olayından dolayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

@armagedon@
    imzandaki ses sistemlerini nasıl kullanıyorsun

düzeltme : sormamın nedeni z5500 + altec lansing fx6021 var bendede, bi fikir alayım diye sormuştum . cevap verirsen sevinirim

ikisini bi arada cok fazla kullanmıyorumm canım tını sesler istersen clasıca tizler felanveya dvd fılm en iyi s750 ama soylee mıd sesler gerıde bass ön pilnada olmasını istiyorsam z2300 ama milletin kafasını ütülemek istiyorsam ki moralimin bozuk oldugu zamanlar iki si birden devreye giriyo o zaman herkez pencereye cıkıyoo noluyoo lemm yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 8 Aralık 2006; 12:46:06 >

• peki ben de bir soru sorayım,kafama takıldı da

Logitech z-2300 bası mı yoksa elif-bası mı?

bkz:elif-bası(tıkla)

kötüydü farkındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

peki ben de bir soru sorayım,kafama takıldı da

Logitech z-2300 bası mı yoksa elif-bası mı?

bkz:elif-bası(tıkla)

kötüydü farkındayım

böööööhhhhhhh abi naptın sen yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

arkadaslar 2300un hoparlorler duvara monte edılıyomu

bi giyim mağazasında görmustum arkadasım seti almıslar ve tavana asmıslar ters bı sekılde ıyıde duruyodu demekki oluyomus
  • Z2300 200w veya creative megaworks550 thx 500w peki sızce

KARASIZMMMMM :(
  • bende pcmcia audigy zs ses kartı var z2300 stereo çıkıs istio yok demi bu ses kartında çevirici kullnacam demi ?bide x530 var yanına bunu alsam nasıl olur ki ses??
  • Z2300'de stereo çıkş yok dostum
  • Arkadaşlar Logitech z-2300 alacak arkadaşlar hiç düşünmesinler alsınlar kaçmaz bu set çok güçlü alet daha önce megaworks vardı beni kesmiyordu bu şimdi uçuruyor creative x-fi xtreme music + Logitech z-2300 bu ikilinin tadına doyum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 14 Ocak 2007; 18:10:30 >
  • aynen katiLiyorum Z2300 we audigy2 ZS war bendede cok dehsetuL aLa bisi
  • arkadaslar mersinde bu aleti satan bir yer biliyor musunuz? Epey gezdim bugun hicbir yerde bulamadım. (teknosa, artı, polen, gold vsvs )
  • Arkadaslar alet bugun elime gecti. Apartman dairesinde oturanlara ve daireler arası ses yalıtımı iyi olmayanlara ve asabi komşulara sahiplere kesinlikle tavsiye etmem. Resmen dugun salonuna dondu. Subwoofer aşırı kuvvetli. Ben bu kadar tahmin etmiyordum. Agırlıgından belli zaten. Eve cıkarana kadar canım cıktı. Bas en dusuk seviyede bile diger odalarda bas hissediliyor. Ama yazın yaylaya goturecegim bunu ve daga tasa dinletecegim (bu arada ses kartı onboard, ayriyeten ses kartı olsa nolacak Allah bilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiQuitinCQ -- 6 Şubat 2007; 19:16:27 >
  • ya ben bugun z2300 aldım buyuk umutlarla salona koydum ama ses beni o kadar tatmin etmedi hatta blop blop yapıo sesi kokleyince bass sondayken bozuk mu yoksa benimki ole 120w gibi gelmedi bana sanki kalbimi oynatmasını bekledim ama ...
  • bunu geri verip aynı paraya bi amfi almayı dusunuyorum 2*25 lik pioneer muzık seti vardı 30 cm lik 500 watt lık hoporleri buna bağlayınca sac dipleri mi oynatıyordu yaws bi akıl verin geri mi versem amfi alsam ?? yada aynı kutuyu yani hoporleri z2300 amfi cıkısına mı bağlasam???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdaf

ya ben bugun z2300 aldım buyuk umutlarla salona koydum ama ses beni o kadar tatmin etmedi hatta blop blop yapıo sesi kokleyince bass sondayken bozuk mu yoksa benimki ole 120w gibi gelmedi bana sanki kalbimi oynatmasını bekledim ama ...

dostum sen z2300 den nasıl bir ses bekliorsun önce onu bilelim 2. cisi bilgisayara mı bağladın z2300ü ve ses kartın nedir hocam bende de 2300 var audigy2zs ses kartında gayet güçlü bassı var
  • Gözlerim yaşardı @armagedon, sen z2300ü bu kadar sever ve savunur muydun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Gözlerim yaşardı @armagedon, sen z2300ü bu kadar sever ve savunur muydun?

ewt aynen öyle wolverine kardes dikkat edersen sadece bass dedim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.