Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • r@ Kardeşim sadece benim deneyimlerimden yola çıkarak yaptığım kişisel yorumlarım bundan aldıktan sonra sende yorumlarını yazarsan sevinirim şimdi yine kafa karıştırıcı yorumlar yapmak istemiyorum ama z23000 gün geçtikçe kaybediyorum sanki sette eski ses performansını alamaz oldum sanki şeker yada buz gibi git gide ses gücünü yitiriyoo yada audigy zs fazla geldi b u sete eskiden ses kartından fullerdim bassları hiçbirşey olmazdı ama şim di ortada ve ses panelindede orta seviyede bass pörtlemeye başlıyo yada ben cok yüklendim sete bilemiyorum zate midleri ayrı tenden çalıyo zaten setinde kalitesi ortada deneyimleriniizi sizde yazarsanız iyi olur yeni alanlar ve uzun süre kullanmış olanlar 23000 topiğini biraz canlandıralım herkeze kolay gelsin iyi formlar
  • z2300 kesinlikle o pahalı fiyatını hakketmiyor.Alanların çoğu da hayal kırıklığına uğruyor.Benim bugüne kadar dinlediğim en iyi multimedya 2+1 set altec lansing 6021
  • Selamlar arkadaslar...bende 2 gun once z-2300 luler kervanina katilmis bulunuyorum Aslinda yeni bir sistem alirken dusundugum hatta inceledigim bir model bile degildi fiyati dolayisiyla ama simdi yazicagim bikac sebepden oturu tercih etmek kacinilmazdi...Oncelikle 60-70 $ lik birseyler dusunuyordum x230-x530 vs gibi ama daha once Logitech in 5.1 bir sistemini almistik bundan 2=3 sene once arkadaslarla yurtta yasarken... o zaman logitech iyidir sudur budur dedik denemeden almistik,model ini hatirlamiyorum yanniz logitech in sitesine baktigimda z serisi disinda bir seri gozukmuyor yanniz bizim aldigigimiz sistem bu sistemlerden biri degildi herneyse..yurda girip sistemi kurdugumuzda o subwoofer dan beklenmicek derece kotu bir bas sesi acinca catlamalar daha agirlikli tiz kulagi tirmaliyan bir ses vs...hattaa yurt ta oldugumuz icin tum odalardaki arkadaslar iste sese gelipp ooo yeni sistem almissiniz vs gelip bakiyolardi vs,yine bi arkadas geldi baba bu ne yaa dedii bak dedii bizde creative in 5.1 i var 50 kere daha guzel sesi var vs eyw baba gidip bi bakalim sizin odaya dedim gittik baktik gercektende dedigi gibiydii ki bahsettigi creative sistem o zaman 100$ civariydi biz logitech 170$ verip almistik vsvsvs... neyse kaptigim gibi sistemi aldim goturdum aldigim yeree gozumee creative 6.1 bi sistemi carpti subwooferida benim istedigim gibi kare buyuk iyi biseye benziyordu neyse busefer orda dinledim vs ses kat kat daha iyiydi fiyat olarakda ayniydi vsvs neyse aldik vs yurttayken 1 sene boyunca babalar gibi kullandik sistemi bassi guzel temiz di vs ama ses i %70 den sonraa ck bozuluyodu tabii biz zaten okadar acamioduk amaa... Simdi kendime yeni bi sistem alirkende bu olaydan dolayi once bi creative yoneldim takip ettigim kadar cogu kisi i-trigue lerin seslerin den cok memnun vs... arastirdigim kadarda en saglam modeli su an piyasalarda bulunmayan 3300 modeli... neyse ben internet ten bi yerden buldum bu sistemi hemde 70 dolara(bu arada kiev de yasiyorum) neyse adresi aldim atladim gittim ama bitmis...tabii hayal kirikligina ugradim vs...neyse dedimm artik gidiyim magazalari tek tek geziyim sistemlerin seslerini kendi kulagimla dinliyim dedim... bu arada subwoofer illa kare olcak ama o yuzden x-530 x230 gibi sistemleri hic saymiorum!! z-4 dikkatimi cekti herneyse ..gorusnusu dikkat cekici vs 100$ denemek istedigimi soyledim kurdular sistemi dinledim ama bana kalirsa z-4 benim icin hayal kirikligiyd bass lar bekledigim gibi degildi sonraa bilgisayar bagli olan z-5500 vardi tabi fiyatdan yanina yaklasilmiyo amaa gittim zaten sistem dedigim gibi pc ye bagli actim sistemi aman tanrim dedimm bune yaaa... kisik seste bile bukadar tok guzel bi ses media playerdan da bi techno parca buldum(zaten kievde oldugum icin masallah listedeki tum parcalar technoydu ama ) bass larinin saglam oldugunu bildigim bi parcayi actim sesini biraz actim vs gercekten dibim dustu amaa tabii fazlada bakmak istemedimm nasolsa hayal diyee... neyse dolasiyorum vs bir apple magazasina girdimm harman kardon soundsticks 2 - JBL Encounter ve JBL Creature 2 ler dikkatimi cekti ... zaten tum sistemler macbook a bagli yada i-pod a bagli vs hepsini tek tek dinledim gercekten bahsettigim sistemlerin seslerinin hepsi okadar berrak okadar guzelki.. ama z-5500 u dinleme gafletinde bulundugum icin bass ve bu sistemlerin gucu beni tam olarak tatmin etmedi...hep aklimda o z-5500 un ses kisikken bile verdigi o tok ses icimdeymis gibi hissettiren sesi basi vardi amaa orda yaklasik belki bi 1 saat dusundum tekrar tekrar sistemleri denedim vsvs bu arada Harman kardon 200$ JBL Encouter 175$ Creature 2 lerde 140$ di... bu arada belki size ilgnc gelebilir ama sistemlerin sesleri bana okadar yakin geldiki harman kardon a verilen paraya biraz yazik olur dedim kendi kendime sekil olaak aklimi basimdan aldi tabi ayri konu... asil dusundugum jbl creature2 di aliyim almiyim aliyim mi almiyimmi derkenn neyse dedim biraz saha geziyim donup aliyim bari bu sistemi zaten pek de alternatifim yok...zaten bunlari falan gorunce artik neyse parasi vercem yaa yeter artik dedim zaten istedigim gibi bisi icin bahsettigim paralara bisi almakk imkansizz... ciktim gezdimm i-trigue 3400 3600 vs vardi onlari bi deniyim dedim 100$ civarindaa amaabahsettigim jbl ve harman sesi trigue den daha hos geldigi icin trigue leride eledim zaten subwoofer lar kare diildi bastan elemistim onlari sonra bi yerde z-2300 u gordum fiyatina bakiyorum 160$ yaziyo allahallaaa dedimm ben mi yannis goruyorumm... gorunen o ki sanki z-5500 2.1 versiyonu.. elemani cagirdim fiyat bumudur budur...dedimm sunu bi kur guzelim yaaa...neyse eleman sistemi kurdu vs bagladi pc yee yinee bi mest olmusum o bass lar falann z-5500 e dinledigim setler arasinda en yakin ses bas inanilmazz yanimda arkadasim warr olm bunee diyoo davul sesi sonuna kadar actii herhangi bir catlama vs dee yokk tamamm yaa budurr... satici cocuk iste oda kac metre kare falan dedii... su anda kaldigim odada 15 metre kare bisi...cocuk iste cok fazlaa bu sistem olmaz bok pusur bence alma falan dedii...bak z-3 var dedi hemde fiuatida cok iyi 75 dolar istersin kuriyim dedii z-4 le ayni falan dedii sadece bas ayari subwooferin ustunde onun disinda bi fark yok... neyse kurdu falann ses inanilmaz sekildee yariyi gectikten sonra yaklasik %65-%70 den sonraa uydular bi cizirti vs tarif edemem...allaahallaa dedimm bi ayarlarina bak falan dedim cocuga bakti pcden vs yokk daha once z-4 de dinlemistim ama alakasi yoktu z-4 de bi bozulma olmuyodu vs... bass yine ayni bas ses yine ayni ses ama z-3 te dedigim gibii sesii cok acincaa bolee ilginc bisii wardii... taaam yaa dedimm ben zaten kararimi coktan verdimm ... neysee boylece almis olduk z-2300 muzuu gider gitmez eve neyse kurdum sistemi vs ses denemelerine basladik evdeki arkadaslar soktaa tabii ben bu arada iste media playerdan yok true bass ayarlariyla urasiyorum yok eq la oynuorum ses kartimin kendi yazilimiyla oynuorum bu arada makine asus f3jp ses karti ise Realtek Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex... basslar falan muthis di amaa sesi %80 den vs sonra bozmaya basliodu... baya bi parcada denedim ozellile bazi parcalardaa ses bozuluoduu... sanirimm ses kartimdan kaynaklanio die dusundum ki hala da ole dusunuorum... neysee pekde kafaya takmadim zatenn imkani yok o sese kadar acmanin hemdee biraz daha ayarlarla oyniyim eq kendi yazilimi ses kartinin vs duzeltirim dedim... ama bangir bangir dinliorum tabii.... saat olmus 22.30 allaaaah kapi bi calisioo zil susmuyoo kapiya tekme atmalar vs gittim actim kapiyi alt komsu tabiii......... bu neee bu nasi ses kapat sunu simdi polisi ariycamm yeter artik zatenn geceleride kiz miz getirionuz onlarin sesleri bok pusur sayiyorr yok istee kusura bakmayin yeni kolon aldim deniyodum falann zaten saat daha 11 olmamisti falan(burda kural 11 e kadar muzik vs serbest ama z-2300 le diil tabi) :D:D:D bida olmaz bok pusurr nese gitti... allahtan polis molisde gelmedi.... dun oturdum bu topici iyice okudum subwooferin yerini bahsettiginiz gibi sag koseye koydum.. bir arkadas resim koymustu ayni sekilde altina 4-5 kat yapip havlu koydum vs sesi koklemyemesemdee epey bi actim gunduz diyee bu bahsettigim ses catlama olayi sanki yok gibiydi ama dedigimi gibi kokliyemedim ama daha guzel bi ses aldigim acikti.. bu bilgiler icin cok tesekkur ederim saolun arkadaslar... bu arada gece bu sistemle kisikda olsa muzik dinlemek nerdeyse imkansiz ozelliklede media player laa... bassi kapatsaniz bile herhalikarda sistem de bass sesii hissedilir duzeyde ama winamp da okadar degil...gordugum kadariyla bu isten anliyan burda bikac arkadas war ozelliklede wolverine kardes senden ricam baska tavsiyleriniz olursa cok sevinirim soyle yap boyle yap... mesela media playerda su an eq olarak rap true bass %70 wow %30 olarak kullaniyorum winampda ise pop eq ayari bana en hos gelenleri gibi bu arada ses kartinin eq ayari ise rock da...tabi ses karinin driveri hakkinda sanirim bi yorum yapamazsiniz ama...
    Birde acaba bilginiz varmi notebooklar icin ses karti olayi vs nasil oluyor degisme yada yeni bir ses karti takma vsvs bi durum soz konusumu.. eger boyle bisi warsaa hangi ses kartlari takilabilir sizin onericeginiz vs... cunku yazilanlara gore ses kalitesi vs nerdeyse 2 kat artiyor denilmis... ki farkettigim su ki sistemi denedigim yerde aldigim ses su anda evde aldigim ses ten daha iyiydi.. artik ordaki bilgisayarinn mi ses karti iyi bisiydi yada benim oda ufak ondan mi yoksa ben mi ayarlari beceremedim vsvsvs bilmiyorum... arkadaslar yardimci olabilirseniz cok sevinirim...
    bu arada dedigim gibi yola 60 dolarla ciktim 160 dolar verdim ama yine olsa yine alirdim bu sistemi hatta 200 dolar olsa yine alirdim... ozelliklle z-4 alicak arkadaslara sesleniyorum verin 60 dolar dahaa kesinlikle bu sistemi alin... fark 60 $ dan cok cok daha fazlaa inaninn!!!...
    saygilar gorusmek uzeree
    Z-2300 rullaazzz!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 12 Nisan 2007; 18:18:23 >

• z-2300 iyidir hayırlı olsun bende 6 aydır kullanıyorum bass olayından bıktıracak derecede iyidir hatta bu setle basslara doyup altec e terfi etmek lazım aslında :)
  • bu arada kardes ses kartini deistirdigini soylemissin su anda kullandigin ses karti nedir acaba? Bence Creative audigy2 zs noteebook ses karti almaya cok heveslenmistim ama bu kart pcmcia slot una takiliyormus bu slot ise benim makinede yok.. bizde daha yeni bi slot olan pcmcia express warmis..ben bu karti alamadiktan sonra kullanamadiktan sonra yeni slotuna basliyim .. Wolverine de sagolsun pm den yardimci oluyor bu arada,peki arkadaslar aranizda z-2300 le Audigy nx kullanan varmi acaba? alternatiflerim nelerdir sizce?
    bu arada H0nest , kardes parca cok bomba yaa makbule gecti wallaa... eve yeni gelen arkadaslara falan test surusunu bu parcayla yaptiricam wallaa warmi boyle parcalar dahaa?
    hepinize saygilarr gorusmek uzeree

• klavye mouse üretmekle ayni anda ses sistemi üretmek birlikte yapilamayacak işler değil. bazi firmalar abakarsan çok alanda başarılı olduklarini görürsün. Logitech, multimedya ses sistemi konusunda malzeme kalitesi ortada kendini kanitlamiş bir marka.

tabiki Altec Lansing çok iyi bir marka, bence müzik konusunda logitech 2300 ile ve z4 ile karşilaştirilamayacak kadar güzel 2.1 sistemleri var. ne aradiğiniza bağli, bence muzik performansi arayanlar ve yüksek ses aramayanlar için z4 de z2300 den çok daha iyi bir seçim. z2300 kablolarla uğraşmayayim ve ucuz olsun diyen ve asil amaci film/oyun olanlar için bir set.
  • bide mid ve tiz sesler ii olsa tam süper olacakta hadi nese
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

z2300 kesinlikle o pahalı fiyatını hakketmiyor.Alanların çoğu da hayal kırıklığına uğruyor.Benim bugüne kadar dinlediğim en iyi multimedya 2+1 set altec lansing 6021

Bencede bu fiyatı haketmiyor.Bunu yurtdışı fiyatlarına bakarak kolayca anlayabilirsiniz.

link 1
    link 2

gördüğünüz gibi yurt dışı fiyatları 100$ civarındayken Türkiye fiyatı 200$ + kdv.

• Yurtdışıyla fiyat farkı hemen her üründe var, Z2300'e özgü bir şey değil bu.

Dün aldım ben de. Biraz daha zaman geçmesi lazım kesin yorum yapabilmek için, ama her şekilde sistemin genel olarak mid'lerinin zayıf olduğu ve subwoofer'ın ön planda olduğu bir gerçek. Bu da "kristal" gibi, berrak bir ses almanıza mani oluyor. Çok çok ince ayarlar yapmak gerekiyor, ve doğru müziği seçmek gerekiyor ki, mid'leri ve tiz'leri bass'larla aynı oranda, müziği de bütün olarak berrak bir şekilde alabilesiniz. Onun ötesinde sese abandığınız zaman, zannetmiyorum ki o fiyata daha fazla yeri göğü inletebilecek bir ses sistemi piyasada bulunsun.

Dediğim gibi biraz daha deneme yapim daha kapsamlı bir şeyler yazarım.
  • 2300 bence gayet iyi mid ve tizler dışında ama bass ları çok sağlam ve dolgun AMAN DERT ETTİĞİMİZ ŞEYE BAK BİTANE OTO TİVİTIR BAĞLARIZ OLUR BİTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

2300 bence gayet iyi mid ve tizler dışında ama bass ları çok sağlam ve dolgun AMAN DERT ETTİĞİMİZ ŞEYE BAK BİTANE OTO TİVİTIR BAĞLARIZ OLUR BİTER

iyi güzel söyledin de 2.1 sisteme o kadar para vereceksin sonra da mid ve tizleri boşver diyeceksin.Ucuz bir sistemden bahsetsek neysede bu sistem baya pahalı.İnsan daha iyi ses bekliyor.
  • ALTEC LANSING FX6021 2+1 SES SİSTEMİ 471 YTL
    LOGİTECH Z2300 310 YTL

quote:

z2300 kesinlikle o pahalı fiyatını hakketmiyor.Alanların çoğu da hayal kırıklığına uğruyor.Benim bugüne kadar dinlediğim en iyi multimedya 2+1 set altec lansing 6021
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mesut.k

ALTEC LANSING FX6021 2+1 SES SİSTEMİ 471 YTL
    LOGİTECH Z2300 310 YTL

quote:

İşte bu da farklı bir kıyas.

CREATIVE I-TRIGUE 3400 160 lira

LOGİTECH Z2300 310 lira.

Z2300 i-trugue'nin verdiği netliği ve berraklığı versinde görelim. istersen z-2300'e x-fi bağla i-trugue'yide entegre ses kartına bağla dene.Yinede i-trugue'nin kalitesini yakalayamazsın.

Ama benim için önemli olan sesteki kalite değil sesin şiddetidir diyorsan o zaman haklısın derim.

• i-trugue midler ve tizler tamamda baslar ne olacak + baslar konusunda Megaworks ve

Gigaworks ile kıyaslarsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mesut.k

i-trugue midler ve tizler tamamda baslar ne olacak + baslar konusunda Megaworks ve

Gigaworks ile kıyaslarsın artık

kardeş mid ve tiz olmadıktan sonra ses kalitesinin 3 te 2 si gidiyor zaten.Güm güm vuran ramazan davulcusundan farkı kalmıyor setin.

Her zaman öncelik kaliteli ses olmalı.Bu benim görüşümdür.Yoksa müzikten keyif alınmaz.

Niteliksiz güç güçdeğildir.

• Hocam söylenecek söz bırakmamışsın bu güzel yazı için teşekkür

quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

Selamlar arkadaslar...bende 2 gun once z-2300 luler kervanina katilmis bulunuyorum Aslinda yeni bir sistem alirken dusundugum hatta inceledigim bir model bile degildi fiyati dolayisiyla ama simdi yazicagim bikac sebepden oturu tercih etmek kacinilmazdi...Oncelikle 60-70 $ lik birseyler dusunuyordum x230-x530 vs gibi ama daha once Logitech in 5.1 bir sistemini almistik bundan 2=3 sene once arkadaslarla yurtta yasarken... o zaman logitech iyidir sudur budur dedik denemeden almistik,model ini hatirlamiyorum yanniz logitech in sitesine baktigimda z serisi disinda bir seri gozukmuyor yanniz bizim aldigigimiz sistem bu sistemlerden biri degildi herneyse..yurda girip sistemi kurdugumuzda o subwoofer dan beklenmicek derece kotu bir bas sesi acinca catlamalar daha agirlikli tiz kulagi tirmaliyan bir ses vs...hattaa yurt ta oldugumuz icin tum odalardaki arkadaslar iste sese gelipp ooo yeni sistem almissiniz vs gelip bakiyolardi vs,yine bi arkadas geldi baba bu ne yaa dedii bak dedii bizde creative in 5.1 i var 50 kere daha guzel sesi var vs eyw baba gidip bi bakalim sizin odaya dedim gittik baktik gercektende dedigi gibiydii ki bahsettigi creative sistem o zaman 100$ civariydi biz logitech 170$ verip almistik vsvsvs... neyse kaptigim gibi sistemi aldim goturdum aldigim yeree gozumee creative 6.1 bi sistemi carpti subwooferida benim istedigim gibi kare buyuk iyi biseye benziyordu neyse busefer orda dinledim vs ses kat kat daha iyiydi fiyat olarakda ayniydi vsvs neyse aldik vs yurttayken 1 sene boyunca babalar gibi kullandik sistemi bassi guzel temiz di vs ama ses i %70 den sonraa ck bozuluyodu tabii biz zaten okadar acamioduk amaa... Simdi kendime yeni bi sistem alirkende bu olaydan dolayi once bi creative yoneldim takip ettigim kadar cogu kisi i-trigue lerin seslerin den cok memnun vs... arastirdigim kadarda en saglam modeli su an piyasalarda bulunmayan 3300 modeli... neyse ben internet ten bi yerden buldum bu sistemi hemde 70 dolara(bu arada kiev de yasiyorum) neyse adresi aldim atladim gittim ama bitmis...tabii hayal kirikligina ugradim vs...neyse dedimm artik gidiyim magazalari tek tek geziyim sistemlerin seslerini kendi kulagimla dinliyim dedim... bu arada subwoofer illa kare olcak ama o yuzden x-530 x230 gibi sistemleri hic saymiorum!! z-4 dikkatimi cekti herneyse ..gorusnusu dikkat cekici vs 100$ denemek istedigimi soyledim kurdular sistemi dinledim ama bana kalirsa z-4 benim icin hayal kirikligiyd bass lar bekledigim gibi degildi sonraa bilgisayar bagli olan z-5500 vardi tabi fiyatdan yanina yaklasilmiyo amaa gittim zaten sistem dedigim gibi pc ye bagli actim sistemi aman tanrim dedimm bune yaaa... kisik seste bile bukadar tok guzel bi ses media playerdan da bi techno parca buldum(zaten kievde oldugum icin masallah listedeki tum parcalar technoydu ama ) bass larinin saglam oldugunu bildigim bi parcayi actim sesini biraz actim vs gercekten dibim dustu amaa tabii fazlada bakmak istemedimm nasolsa hayal diyee... neyse dolasiyorum vs bir apple magazasina girdimm harman kardon soundsticks 2 - JBL Encounter ve JBL Creature 2 ler dikkatimi cekti ... zaten tum sistemler macbook a bagli yada i-pod a bagli vs hepsini tek tek dinledim gercekten bahsettigim sistemlerin seslerinin hepsi okadar berrak okadar guzelki.. ama z-5500 u dinleme gafletinde bulundugum icin bass ve bu sistemlerin gucu beni tam olarak tatmin etmedi...hep aklimda o z-5500 un ses kisikken bile verdigi o tok ses icimdeymis gibi hissettiren sesi basi vardi amaa orda yaklasik belki bi 1 saat dusundum tekrar tekrar sistemleri denedim vsvs bu arada Harman kardon 200$ JBL Encouter 175$ Creature 2 lerde 140$ di... bu arada belki size ilgnc gelebilir ama sistemlerin sesleri bana okadar yakin geldiki harman kardon a verilen paraya biraz yazik olur dedim kendi kendime sekil olaak aklimi basimdan aldi tabi ayri konu... asil dusundugum jbl creature2 di aliyim almiyim aliyim mi almiyimmi derkenn neyse dedim biraz saha geziyim donup aliyim bari bu sistemi zaten pek de alternatifim yok...zaten bunlari falan gorunce artik neyse parasi vercem yaa yeter artik dedim zaten istedigim gibi bisi icin bahsettigim paralara bisi almakk imkansizz... ciktim gezdimm i-trigue 3400 3600 vs vardi onlari bi deniyim dedim 100$ civarindaa amaabahsettigim jbl ve harman sesi trigue den daha hos geldigi icin trigue leride eledim zaten subwoofer lar kare diildi bastan elemistim onlari sonra bi yerde z-2300 u gordum fiyatina bakiyorum 160$ yaziyo allahallaaa dedimm ben mi yannis goruyorumm... gorunen o ki sanki z-5500 2.1 versiyonu.. elemani cagirdim fiyat bumudur budur...dedimm sunu bi kur guzelim yaaa...neyse eleman sistemi kurdu vs bagladi pc yee yinee bi mest olmusum o bass lar falann z-5500 e dinledigim setler arasinda en yakin ses bas inanilmazz yanimda arkadasim warr olm bunee diyoo davul sesi sonuna kadar actii herhangi bir catlama vs dee yokk tamamm yaa budurr... satici cocuk iste oda kac metre kare falan dedii... su anda kaldigim odada 15 metre kare bisi...cocuk iste cok fazlaa bu sistem olmaz bok pusur bence alma falan dedii...bak z-3 var dedi hemde fiuatida cok iyi 75 dolar istersin kuriyim dedii z-4 le ayni falan dedii sadece bas ayari subwooferin ustunde onun disinda bi fark yok... neyse kurdu falann ses inanilmaz sekildee yariyi gectikten sonra yaklasik %65-%70 den sonraa uydular bi cizirti vs tarif edemem...allaahallaa dedimm bi ayarlarina bak falan dedim cocuga bakti pcden vs yokk daha once z-4 de dinlemistim ama alakasi yoktu z-4 de bi bozulma olmuyodu vs... bass yine ayni bas ses yine ayni ses ama z-3 te dedigim gibii sesii cok acincaa bolee ilginc bisii wardii... taaam yaa dedimm ben zaten kararimi coktan verdimm ... neysee boylece almis olduk z-2300 muzuu gider gitmez eve neyse kurdum sistemi vs ses denemelerine basladik evdeki arkadaslar soktaa tabii ben bu arada iste media playerdan yok true bass ayarlariyla urasiyorum yok eq la oynuorum ses kartimin kendi yazilimiyla oynuorum bu arada makine asus f3jp ses karti ise Realtek Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex... basslar falan muthis di amaa sesi %80 den vs sonra bozmaya basliodu... baya bi parcada denedim ozellile bazi parcalardaa ses bozuluoduu... sanirimm ses kartimdan kaynaklanio die dusundum ki hala da ole dusunuorum... neysee pekde kafaya takmadim zatenn imkani yok o sese kadar acmanin hemdee biraz daha ayarlarla oyniyim eq kendi yazilimi ses kartinin vs duzeltirim dedim... ama bangir bangir dinliorum tabii.... saat olmus 22.30 allaaaah kapi bi calisioo zil susmuyoo kapiya tekme atmalar vs gittim actim kapiyi alt komsu tabiii......... bu neee bu nasi ses kapat sunu simdi polisi ariycamm yeter artik zatenn geceleride kiz miz getirionuz onlarin sesleri bok pusur sayiyorr yok istee kusura bakmayin yeni kolon aldim deniyodum falann zaten saat daha 11 olmamisti falan(burda kural 11 e kadar muzik vs serbest ama z-2300 le diil tabi) :D:D:D bida olmaz bok pusurr nese gitti... allahtan polis molisde gelmedi.... dun oturdum bu topici iyice okudum subwooferin yerini bahsettiginiz gibi sag koseye koydum.. bir arkadas resim koymustu ayni sekilde altina 4-5 kat yapip havlu koydum vs sesi koklemyemesemdee epey bi actim gunduz diyee bu bahsettigim ses catlama olayi sanki yok gibiydi ama dedigimi gibi kokliyemedim ama daha guzel bi ses aldigim acikti.. bu bilgiler icin cok tesekkur ederim saolun arkadaslar... bu arada gece bu sistemle kisikda olsa muzik dinlemek nerdeyse imkansiz ozelliklede media player laa... bassi kapatsaniz bile herhalikarda sistem de bass sesii hissedilir duzeyde ama winamp da okadar degil...gordugum kadariyla bu isten anliyan burda bikac arkadas war ozelliklede wolverine kardes senden ricam baska tavsiyleriniz olursa cok sevinirim soyle yap boyle yap... mesela media playerda su an eq olarak rap true bass %70 wow %30 olarak kullaniyorum winampda ise pop eq ayari bana en hos gelenleri gibi bu arada ses kartinin eq ayari ise rock da...tabi ses karinin driveri hakkinda sanirim bi yorum yapamazsiniz ama...
    Birde acaba bilginiz varmi notebooklar icin ses karti olayi vs nasil oluyor degisme yada yeni bir ses karti takma vsvs bi durum soz konusumu.. eger boyle bisi warsaa hangi ses kartlari takilabilir sizin onericeginiz vs... cunku yazilanlara gore ses kalitesi vs nerdeyse 2 kat artiyor denilmis... ki farkettigim su ki sistemi denedigim yerde aldigim ses su anda evde aldigim ses ten daha iyiydi.. artik ordaki bilgisayarinn mi ses karti iyi bisiydi yada benim oda ufak ondan mi yoksa ben mi ayarlari beceremedim vsvsvs bilmiyorum... arkadaslar yardimci olabilirseniz cok sevinirim...
    bu arada dedigim gibi yola 60 dolarla ciktim 160 dolar verdim ama yine olsa yine alirdim bu sistemi hatta 200 dolar olsa yine alirdim... ozelliklle z-4 alicak arkadaslara sesleniyorum verin 60 dolar dahaa kesinlikle bu sistemi alin... fark 60 $ dan cok cok daha fazlaa inaninn!!!...
    saygilar gorusmek uzeree
    Z-2300 rullaazzz!...

• J.River Media Center'dan sonra, diğer player'lardan aldığım o boğuk, dengesiz ses hemen hemen kayboldu. Şu an gerçekten üst kalite, doğal, dengeli ve berrak bir ses alabiliyorum setten. J.River'ın yaptığı, mid'leri ve tizlerin kalitesini artırıp ayrıntıları ortaya çıkarmak kadar, cihazın sub'ını da dizginlemek. Winamp+Enhancer'la dinlerken her bas vurduğunda o boğuk, orta-yüksek frekanslı seslerin önüne geçen uğultu geliyordu. J.River'daysa o boğukluk kayboldu, son derece tok ve olması gerektiği gibi çıkan baslar geldi.

Bu seti bir de J.River ya da başka düzgün bir ses kaynağı ile dinlemenizi öneririm.
  • z2300 ü onboard ile yazıcıoğlunda dinledim basslar bariz yoğundu birde audigy ile nassıl olurdu acaba orda hemen alacaktım ama sonra vazgeçtim maalesef bunun yerine gidip z5500 alsam daha iyi midlerde felan siz nedersiniz
  • Inferno onerını bende dıkkate alıp bır deneyım bakalım nasıl sonuc alacagım ;)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.