Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi bilgisayara bağladım ya ses kartında sorun olabilir die sesi ortanın altına aldım input ta ses detone olmasın die ama yıne sesi acınca o blop blop sesler gelio walla 350 milyona orta halli bi amfi alsaydım istediğim sesi elde edebilirdim heralde off off.. pişman oldun aldığıma acıkcası
  • ne kadar eleştiri olsa da 2.1 ler içinde okuduğum kadarı ile en iyi set bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sociolog

ne kadar eleştiri olsa da 2.1 ler içinde okuduğum kadarı ile en iyi set bu

okudugun kadarıylamı dostum okuma test edin ozaman kesin bir çözüme ulaşmış olucaksınız yazılanlar doğrultusunda kendini git köprüden at deseler okudugun kadarıyla gider atarmısın boyle sacma seyler yapmayın lutfen 2300 gelınce her nekadarda beyenılen bır set olsada memlun kalmayan arkadaslarda bır o kadar cok kolay gelsın ıyı calısmalar yorum yapmak için yorum yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

okudugun kadarıylamı dostum okuma test edin ozaman kesin bir çözüme ulaşmış olucaksınız yazılanlar doğrultusunda kendini git köprüden at deseler okudugun kadarıyla gider atarmısın boyle sacma seyler yapmayın lutfen 2300 gelınce her nekadarda beyenılen bır set olsada memlun kalmayan arkadaslarda bır o kadar cok kolay gelsın ıyı calısmalar yorum yapmak için yorum yapmayın

kardeş sen ilk önce başkasının yorumlarına saygı duymayı kendine ilke edin...ben burda yazılanlar sayesinde pc hakkında birçok şey öğrendim;öğrendiğim her konuyu pratikte uygulamam gerekmez sende takdir edersinki..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

kardeş sen ilk önce başkasının yorumlarına saygı duymayı kendine ilke edin...ben burda yazılanlar sayesinde pc hakkında birçok şey öğrendim;öğrendiğim her konuyu pratikte uygulamam gerekmez sende takdir edersinki..

oke kardeşim özürdilerim çokta alınganmışın yaa ayrıca yorumlara saygım vardır ama doğru olanlara benim demek istediğim burda acemiside tecrübeliside var seni yanlış bir düşünceye itebilir demek istedim ama sen yanlıs anladın beni ne güzel bircok sey öğrenmişsin sewindim adına

• quote:

bende senin cvbına saygı duyuyorum ama bende durum buu galibaa benim hoparlör sistemi bozuk fabrika hatası var neyse zevkler ve renkler tartısılmaz saygılar

şimdi arkadaslar benim anlatmak istediğimi anlamayan arkadaslar için tekrar yazıyım özellikle z2300 kullanıcıları için setin midleri cok hareketli olduğu için bası açtığınızda orta seviyeyi biraz gectiğinizde midlerin verdiği refleks aynı sub gibi bass seslerede cvp vermeye calıstığından ses bozuluyor o küçüklükteki bir hoparlörün bass sesini iyi vermesi imkansız midlerinde ki benim vardığım kanıı midelerdeki filtr olayının olması sesiii süzememesidir yüksek seslerde her bas vurduğunda midlredeki zorlanma zaten rahat bir sekilde duyuluyorr yoksa sanmayınn mid sesler kalitesizz cızırtılı felan demek istemiyorum benim demek istediğim tamamen bass seslere bir mid edasında yaklasan hoparlörler eğil sanki sub un verdiği bass yetersiz oda arkadan destek vermesi gibi duyulması ki buu u oay sayesindede bassnın arkasında ezilen mid sesleriii örneğidir midler bu set için çok güçsüz veeyeteneksiz

o zaman sana bir tavsiyede bulunayım eğer audigy 2 zs de olan bass redirection ayarı senin ses kartındada varsa onu aktifleştir ozaman mid hop. ler bass vermek için uğraşmayacağından daha temiz ses alabilirsin

• lutfen yanlıs anlasılmalara sebebiyet vermeyelim bir ürünü alınca beklentilerini karsılar veya karsılamaz kimsenin bu yorumları yargılamaya hakkı yoktur urunu alıp deneyen kişiler kendince bişeyler yazar ve sonundan bu urun için kendi kararımı verdim muzik dinlemek dısında yani oyun ve film izlemek için çok yerinde hatta fazlasıyla iyi bir secim olur 5,1 lerin kablo karısıklığıyla uğrasmanıza gerek kalmaz zaten kactenesi sesi cozumleyebilip her hoporlere farklı ses verebiliyor

ama muzik dinlemeye gelince (yuksek sesli) sınıfta kaldı bass lar derin ama etkili değil (100-150hz arasını adeta yok sayıyor)
  • kardes sende yapma allahını sewersen sanki bose 2.1 kullanıyorsun gibi konusmusun sen 2.1 le 5.1 7.1 film keyfinin aynı kalite ve ayrıntıda olduguna inanıyorsan zaten bu işte birşey anlamadığın bellii 2.1 de film mi izlenirmiş
  • tüm z-2300 kullanan arkadaşlara selamlar :) bugün sonunda alabildim ses kalitesi falan cok net bass ta bozulma yok daha önceleri cok sistem kullandım ama 2.1 e göre inanılmaz bir sistem.. creative 7.1 ler falan yalan dolan

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)
  • Hayırlı olsun öncelikle ama subwooferı yere koysan daha iyiÇünkü hem bu şekilde monitöre zarar veriyorsun(manyetik alandan ötürü)hemde bassları tam performans alamazsın.Subı yer köşeye koyarsan daha iyi olur
  • yer ayarlayabilirsem koyucam yere :)
  • En azından resimde terliklerin durduğu yere koyabiliyorsan oraya koy şimdilik.Anladığım kadarıyla oda küçük ve yer sorunu var
  • Merhaba arkadaşlar..

bilgisayarımda logitech in x230 2.1 sistemi var gayet memnunum.. ancak pc yi fazla kullanmadığım için (eskidi biraz babam okey oynuyo o makineyle )

şimdide laptopum için bir sistem düşünüyorum.. ilk önceleri x530 düşündüm.. 5.1 alım diyordum almışken.. sonra bu z2300 ün 200w olduğunu görünce biraz araşırdım ve uygun geleceğini düşünüyorum..

şimdi benim laptobumdaki ses kartı " 16-bit stereo Toshiba Bass Enhanced Sound System
    Entegre stereo hoparlörler " budur. Makinenin üstündede SRS TruSurround XT yazıyor..

ben bu z2300 i alırsam ses kartını değişmeden güzel verim alabilirmiyim.. tabiki iyi ses kartı kadar iyi alamam anak genede iyi olurmu??

vede creative muvo v200 mp3 çalarım var. bundada dinliyebilirmiyim bu sistemi???

arkadaşlar sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.. sizlere teşekkürü borç bilirim...

• Arkadaşlar ürünü yarın almayı planlıyorum.. cevaplarınızı acil olarak bekliyorum vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli..
  • Benim sölediklerim yukarda söylenmiş zaten pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 4 Mart 2007; 17:26:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erelfb

tüm z-2300 kullanan arkadaşlara selamlar :) bugün sonunda alabildim ses kalitesi falan cok net bass ta bozulma yok daha önceleri cok sistem kullandım ama 2.1 e göre inanılmaz bir sistem.. creative 7.1 ler falan yalan dolan

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan bass olayı sonuna kadar seni tatmin edicektir midlerde bunu söyleyemicem birde malzeme kalte olayı subbwooferi masanın hemen yanına alabilirsen daha iyi basss alabilirsin fazla yer değiştirmesi yaparsan indir kaldır felan hemen boyası dökülüyo ayrıca birleşim yerlerinde açılmalar oluyoo bir yer bul ve birdaha sakın oynatmaa benimkisi biraz hasat oldu iyi çalışmalar

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Hayırlı olsun öncelikle ama subwooferı yere koysan daha iyiÇünkü hem bu şekilde monitöre zarar veriyorsun(manyetik alandan ötürü)hemde bassları tam performans alamazsın.Subı yer köşeye koyarsan daha iyi olur

yanılmıyorsam monitor lcd ne alakası var manyetik alanlaayrıca nerdeyse bütün setler manyetik alan korumalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 5 Mart 2007; 0:05:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cem7

Arkadaşlar ürünü yarın almayı planlıyorum.. cevaplarınızı acil olarak bekliyorum vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli..

evet arkadasım sana tarafsız yorum yapıyım bunları goz onunde bulundurarak secimini yaparsın

1.malzeme kalitesi vasatın altında(-)
    2.bass olayı 2.1 sete göre cok basarılı seni tatmin eder (+)
    3.mid sesler kalitesiz tizz den eser yok söyle audigy zs yoksa tiz olayını unut (-)
    4.f/p alınabilecek bir set (+)
  • Teşekkürler
  • Valla yorumlarda nedense armagedon nickli arkadaşın yorumları kafa karıştırıcı;ancak bende almaya karar verdim bundan bir tane,z5500 dü istediim ama çok pahalı maalesef
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.