Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak isteyen varsa ben temiz kullanılmıs ve garantisi devam eden kutulu 2300 satıyorum haber veriyim dedim

not:Bose Companion 2.1 almayı düşünüyorumda nede olsa kalitenin izinden gitmeye kararlıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 22 Ağustos 2007; 16:49:27 >
  • 18.09.07

Geçen hafta ürünü büyük bir heyecanla aldım.Daha önceleri Creative benim için ses donanımlarında öncü firmaydı,fakat Z-2300 aldıktan sonra bu konudaki fikrim tamamiyle değişti.Yazılan yorumlara şöyle bir baktım hakikaten de yazılanlar harfi harfine doğru.Bass a doymak için Z-2300 biçilmiş kaftan.Eğer bir apartman dairesinde oturuyorsanız inanın çok ama çok üzüleceksiniz,çünkü hiçbirzaman son ses seviyesine açmak nasip olmayacak.çünkü cihazın inanılmaz bir basss kalitesi var,bunlarında ötesinde garip olan şey o ufak uydulardan o kadar yüksek sesin nasıl çıktığı.çatı katında dubleks evdeyim üst katta sistemi kurduğum halde komşulardan şikayet geliyor.Bass dan uzaklaştıkca etkisinin dahada arttığını bilmeyen yoktur sanırım.Bir alt dairede Bass sesi uğultuyla artarak 2 katına çıkıyor ve inanın komşuları çıldırtacak nitelikte.SUB ı test etmek istiyorsanız size bir tavsiye ; sistemi kurduktan sonra bass için doygun bir müzik açıkn ve uydu hoparlörleri SUB tan çıkartıp SUB ı tek bırakın ve sesi açın sonuna kadar.O vakit anlarsınız BASS nedir ne değildir.

Alacak olan arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler,fiyatı biraz ürkütebilir ama değeceketir.
    Fiyatı = 300 YTL (14.09.07)

• bu z2300 ün üst modeli çıkmadımı yoksa çıkcakmı mesela kablosuz bi versiyonu ?
  • ben bass dleisim alsammı bu aletten yav..... para biriktiriorum şu an z5500 için ama çok pahalı gelio....ne dersiniz aliğimmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorgunrap_17

ben bass dleisim alsammı bu aletten yav..... para biriktiriorum şu an z5500 için ama çok pahalı gelio....ne dersiniz aliğimmi?

z5500 fiyatı birasdaha ucuzlar sende gidip alabilirsin biraz daha bekle istersen hem 5.1 hemde digital bir sistemin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

ben bass dleisim alsammı bu aletten yav..... para biriktiriorum şu an z5500 için ama çok pahalı gelio....ne dersiniz aliğimmi?

z5500 fiyatı birasdaha ucuzlar sende gidip alabilirsin biraz daha bekle istersen hem 5.1 hemde digital bir sistemin olsun

haklısın valla....sağol yorumun için....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

quote:

haklısın valla....sağol yorumun için....

önemli değil kardesim

• Arkadaslar öncelikle merhaba ben yasadıgım problem hakkında sizden bilgi almak istiyorum.

Logitech z2300 aldık gecen hafta is yerine hersey güzel ama hoparlörlerden biri calıyor gümbür gümbür digeri kulagımı yanastırınca ancak duyuyorum, sub'ta arkadas sarı ve siyah baglantı ucları var ya onları degistiriyorum bu seferde sessiz calan calmaya baslıyor digeri kulagımı yanastırınca duyacagım hale geliyor, yani ikiside süper calısıyor, ama bir arada degil ya biri calıyor ya digeri, 2si birlikte calmıyor...

creative live 4.1 ses kartı ve xp kurulu makina.

Ne önerirsiniz cok sinir bozucu bir durum...
  • arkadaşlar z2300 ün bass ları kalitelimi alçak ses lerde falan yakın zamanda almayı düşünüyorumda yoksa 5021 mi alayım bass kalitelimi bass lardan yana bir sorun varmı ona cevap verin yeter başka hiç birşey istemiyorum orayı burayı inletmesi önemli deil kaliteli bass vermesi önemli tizi hallederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar z2300 ün bass ları kalitelimi alçak ses lerde falan yakın zamanda almayı düşünüyorumda yoksa 5021 mi alayım bass kalitelimi bass lardan yana bir sorun varmı ona cevap verin yeter başka hiç birşey istemiyorum orayı burayı inletmesi önemli deil kaliteli bass vermesi önemli tizi hallederiz

bass her yeri inletior cam çerçeve kalmaz ama tiz ve midler berbat ötesi ve hiç bişey yapamazsın öle kullanırsın tweter takayım felan filan onlar boş işler yani
  • z2300 almayı düşünüyorum artık 5+1lerle uğraşmaktan bıktım bir sürü kablo+kolon.z-2300 dijital olması yeterli bence 2+1 olmasıda rahatlık bakımından iyi xfi ilede hertürlü sesi rahatlıkla alabileceğimden eminim öyle orta ses kaygısı felan olmaz bende
  • topic hortlatma
  • arkadaşlar ben z2300 almaya karar verdim bassları güzel diye bu son eleştrilerde kafam karıştı acaba altec mi alsam hangisini daha bassları daha güçlü zaten almadan önce 2 sininde mutlaka sesini dinlemem gerek yoksa ben kendime uygun bir ses istemi bulamam elimden şuan 2 tane ses sistemi geçti onlardan bas performansı alamadım sonra ben z2300 almaya karar verdim..eğer altec in bassları daha güçlüyse onu alacam bana mid önemli değil ses istemini aldıktan sonra mid e özgü bir tweeter set yaptıracam ucuza ne kadar gelirse ama benim için en önemlisi bass dır bu dediklerimin üzerine tavsiyeniz hangisidir dedğim gibi benim için mid önemli değil bass
  • arkadaşlar bu logitech in z2300 modelli ürünü bana kazık işi gibi geliyor çünkü o 300 milyona bir tane 1000 lik sub we yanında onu kaldırabilecek amfi alınabiliyor sizce buna ne dersiniz acaba öyle bir sistemmi yapsam die düşünüyorum z2300=http://youtube.com/watch?v=HRbW7El7cZ4

jbl=http://youtube.com/watch?v=YwfWpXy-aP0

sizce hangisi daha avantajlı
  • topic öldü
  • dag gibi topic gitti ya...neyse bende x540 alıcam yakında...herhalde bunun yarısı kadar bişiydir oda:D
  • slm arkadaslar bende z2300 ümü aldım sonunda ilk baslarda ses sistemiyle ilgili sorunlar yasadım (mid sesler) ama biraz ayar yapınca iyi oldu. 2 x230 + z2300 kullanıyorum.

Ses kartı : Creative extreme music
  • Hayırlısı olsun güle güle kullan.Ben son derece memnunum ve kesinlikle hiçbir 2+1 ile değişmem demirbaşım oldu artık benim.ama çok acayip burda yazılanları okuyunca şok oldum çok az insan aletin değerini biliyor.Hep söylediğim gibi Z2300 çok kalite bir 2+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batmanbegins

slm arkadaslar bende z2300 ümü aldım sonunda ilk baslarda ses sistemiyle ilgili sorunlar yasadım (mid sesler) ama biraz ayar yapınca iyi oldu. 2 x230 + z2300 kullanıyorum.

Ses kartı : Creative extreme music

Arkadaşım hayırlı olsun yeni setin 2300 insan beklentilerine göre farklılık gösteren bir sistemdir bass konusunda tatmin olucağın bir sistem ama iyi bir ses kartıyla mesela zs serisi ayrıca ben şuna inanmıyorum nekadar ayar yaparsan yap ses kalitesini artıramassın bunu kafanızdan çıkarın sadece ses rengini değiştirirsin kaldıki 2300 midleride z5500 gibi kalitesiz sizin kulağınıza hoş geliyomu alalım fason bir 15 ytllık bir mid takımı kamasonic misal ayar yapalım 1-2 saat ve en iyi ses sistemlerine taş çıkarın olanaksız midlerin verebileceği sesin dışına cıkmaz kalite arıyorsan bir sistemden kesenin azını acıcan altec bose vb

• bursada z2300 ü nerede bulabilirim bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.