Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar z2300 e en uygun ses kartı hangisi ne çok olacak nede az ucuzundan bassları güzel yapacak ses kartı hangisidir sizce????___?????
  • slm kral_sinan ben creative extreme music kullanıyorum gayet başarılı tavsiye ederim
  • kardeş kart tavsiyesi için teşekürler bana en uygunu budur heralde...
  • slmm arkdslar en kısa zamnda bende z2300 alıcam 12m2 odam var ve tam bır bass hastasayım :D cok sert ve tok basslara bayılıorum odamın tamammını kaplıcak kadar ses verck bı sıstem arıyodm bunu uygun gordu bı kac arkdas bende baktım begendım.. vatan da dinledim fakat az gibi geldi sesi :D gerci orası acık alan falan odamda daha farklı olur die dusunuorm
  • Arkadaslar yarin kismetse alacagim (olmadi en gec 3-4 gun icinde) Ps3 ile kullanacagim sorum ps3 ile kullanan var mi ? icinde donusturucu aparat cikiyor mu (su ps3 un sari kirmizi kablosunu icine sokup hoparlorden ses alacagimiz ) ve oyunlarda ses nasil (ben fazla ses acmam istedigim cok saf temiz ses ve en onemlisi oyunlarda bana atmosferi vermesi ses azken bile misal cod4 te sagdan soldan ates altindayim gercektende oyleymis gibi :) Z2300 masterleri bilgilendirin lutfen saygilar ....
  • ps3 de optik ses cıkısı olması lazım
    z2300 ü o sekilde baglayıp daha iyi ses alabilirsin
  • Z-2300 u yaklaşık 1 hafta önce aldım.

Setin bassları gerçekten harika. Tok, dolgun ve derin. Tizleri de fena sayılmaz. Yalnız orta frekans tam bir hayal kırıklığı. Müzik dinlerken orta frekansın -özellikle vokallerin- ne kadar yapay ve kalitesiz geldiğini anlıyorsunuz. Bazı tonlarda ciddi kayıplar olmakla birlikte birazcıkta metalik diyebilirim.

Sonuç olarak film ve oyun da harika basslarla çok mutlu olabilirsiniz. Ama ciddi bir müzk dinleycisi iseniz Logitech Z-2300 den uzak durun derim.
  • bende microlab solo7 nin yanına bir tane logitech z2300 almayı düşünüyorum bu arada z2300 255ytl olmuş çok ucuz geldi bana fiyatı en yakın zamanda almayı düşünüyorum
  • arkadaşlar Realtek HD Audio onboard ses kartımla bu sistemden nasıl performans alabilirim???????
  • selam arkadaşlar CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT ses kartım var ve haftaya Z2300 almayı düşünüyorum nasıl bir performans alabilirim bassların tizleri öldürdüğü söyleniyor ses kartı ayarlamalarına rağmen aynı problem söz konusu olabilirim

ilginiz için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

basslar tizleri oldurmuyo kardesım tizler zaten hıc yok

+1

• arkadaşlar ben de bugün z2300 lüler kervanına katılmış bulunmaktayım öncelikle bunun sevinci içerisinde olduğumu belirtmek isterim sistemi ilk dinlediğimden itibaren aşık oldum ama bağzı arkadaşların bu sistemden memnun olmadıklarını okudum bunun nedenini anlayabilmiş değilim ben bu sistemi onboard ses kartımla kullanmama ramen gayet beğendim ya ben bağzı arkadaşlar kadar profesyonel değilim yada dinlediğim müzik türü nün farkı yüzünden bana güzel geliyor ben basslı müziklere tav olurum diyebilirim bu aletin de bass performansı oldukça iyi olduğundan dolayı bana ilaç gibi geldi diyebilirim yani bu sistemi almayı düşünen aynı zamanda da kararsız olan arkadaşlara gerçekten tavsiye ediyorum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

arkadaşlar ben de bugün z2300 lüler kervanına katılmış bulunmaktayım öncelikle bunun sevinci içerisinde olduğumu belirtmek isterim sistemi ilk dinlediğimden itibaren aşık oldum ama bağzı arkadaşların bu sistemden memnun olmadıklarını okudum bunun nedenini anlayabilmiş değilim ben bu sistemi onboard ses kartımla kullanmama ramen gayet beğendim ya ben bağzı arkadaşlar kadar profesyonel değilim yada dinlediğim müzik türü nün farkı yüzünden bana güzel geliyor ben basslı müziklere tav olurum diyebilirim bu aletin de bass performansı oldukça iyi olduğundan dolayı bana ilaç gibi geldi diyebilirim yani bu sistemi almayı düşünen aynı zamanda da kararsız olan arkadaşlara gerçekten tavsiye ediyorum teşekkürler

öncelikle yeni sistemin hayırlı olsun

sistemin tek eksiği kalitesiz tiz ler ve hiç olmayan mid sesler onun dışında çok iyi olduğu söyleniyor yalnız onboard ses kartıyla memnunsan acaba x-fi alınca nasıl olur

• arkadaşlar foruma yeni katılmış biri olarak öncelikle hepininze merhaba!ve bende yaklaşık olarak 1 saat önce z2300 lüler kervanına katılmış bulunmaktayım..Tüm z2300'lü lere yaptığı yorumlardan dolayı teşekkür ediyorum.
  • dost arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler bu arada demin hiç müzik çalmıyorken kumandasından sistemin sesini en sona çıkardım bass ayarıda en sondaydı woofer dan dırrr diye bi ses geldi sesi kapatınca kesildi bunu yapması normalmidir acaba yarın öbürgün müziğin sesini çok açsam da aynı şeyi yaparmı bunu sormak istedim teşekkürler
  • quote:

dost arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler bu arada demin hiç müzik çalmıyorken kumandasından sistemin sesini en sona çıkardım bass ayarıda en sondaydı woofer dan dırrr diye bi ses geldi sesi kapatınca kesildi bunu yapması normalmidir acaba yarın öbürgün müziğin sesini çok açsam da aynı şeyi yaparmı bunu sormak istedim teşekkürler

birde şöyle dene pc nin arksındaki ses jack ını çıkar öyle sesi kökle hala o dediğin cızırtılar geliyorsa sistemin kendinden yalnız bu dediğin cızırtı çokmu azmı yani hissedilir bir cızırtı çıkıyormu ben microlab solo7 kullanıyorum son seste hiç cızırtı yok valla sadece z2300 e özgü değil z5500 dede varmış bu sorun
  • cızırtı değil de böyle sadece subwoofer dan gelen bir ses dırr diye çok sık aralıklarla bas vurduğunu düşün ayrıca jakı çıkartıpta denedim hiçbir ses gelmedi seskartımdan kaynaklanan bişet olabilirmi bilmiyorum bir ara aldığım yere gidip sorarım pek fazla bilgim yok zaten belki ses kartım o kadar yüksek gücü kaldıramıyor dur diye düşündüm ben
    quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

dost arkadaşım iyi dileklerin için teşekkürler bu arada demin hiç müzik çalmıyorken kumandasından sistemin sesini en sona çıkardım bass ayarıda en sondaydı woofer dan dırrr diye bi ses geldi sesi kapatınca kesildi bunu yapması normalmidir acaba yarın öbürgün müziğin sesini çok açsam da aynı şeyi yaparmı bunu sormak istedim teşekkürler

birde şöyle dene pc nin arksındaki ses jack ını çıkar öyle sesi kökle hala o dediğin cızırtılar geliyorsa sistemin kendinden yalnız bu dediğin cızırtı çokmu azmı yani hissedilir bir cızırtı çıkıyormu ben microlab solo7 kullanıyorum son seste hiç cızırtı yok valla sadece z2300 e özgü değil z5500 dede varmış bu sorun

• quote:

sistemin tek eksiği kalitesiz tiz ler ve hiç olmayan mid sesler onun dışında çok iyi olduğu söyleniyor

tiz ve mid olmadıktan sonra geriye ne kaldı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

sistemin tek eksiği kalitesiz tiz ler ve hiç olmayan mid sesler onun dışında çok iyi olduğu söyleniyor

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

bass
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.