Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi arkadas vardi forumda. z2300 ile x530 u birlikte kullaniyodu. youtube daki nicki "karabasann". O arkadasın forumdaki nickini bilen varmi? Veya karabasann bizzat senle görüsmek istiyom. 1 sorum varda..
  • z-2300'ü bakırköyde nerde bulabilirimBirde uyduları en güçlü 2.1 bu galiba dimi. Woofer'ı zaten BOM
  • bakalım bende bu gün z2300 siparişi verdim kuzenin tavsiyesi üzerine bakalım dediğiniz kadar varmıymış..

birde bi sorum olacak benim ses kartım yok asus anakartın kendisinde olan var o çalıştırır mı çalıştırsada bi ses kartı alarak bu sesi daha kalşteli hale getirebilir miyim? sizce en uygun ses kartı hangisi z2300 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 22 Mart 2008; 17:40:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

bakalım bende bu gün z2300 siparişi verdim kuzenin tavsiyesi üzerine bakalım dediğiniz kadar varmıymış..

birde bi sorum olacak benim ses kartım yok asus anakartın kendisinde olan var o çalıştırır mı çalıştırsada bi ses kartı alarak bu sesi daha kalşteli hale getirebilir miyim? sizce en uygun ses kartı hangisi z2300 için

çalışır.Ancak onboard Realtek ses kartından alacağın performans çooookk kısıtlı ve kötü olacaktır.Sana Audigy2 ZS yi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

quote:

bakalım bende bu gün z2300 siparişi verdim kuzenin tavsiyesi üzerine bakalım dediğiniz kadar varmıymış..

çalışır.Ancak onboard Realtek ses kartından alacağın performans çooookk kısıtlı ve kötü olacaktır.Sana Audigy2 ZS yi öneririm.

tam olarak satan biyerin linkini verebilir misin googleden arattığımda notebook ses kartı çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

tam olarak satan biyerin linkini verebilir misin googleden arattığımda notebook ses kartı çıkıyor.

http://www.mavibilgisayar.com/ud/2536 bu kartı piyasada bulman çok zor.mavi de de stoklarda kalmamış.forumun 2. el bölümünden 70 ytl civarında bulabilirsin.

• saolasın xsoundx
  • Hocam ben bir g500 kullacısıyım. açık söylemek gerekirse nerde dinlediğin çok önemli. ben almadan vatanda dinlemiştim açık alan olduğu için pek sesi alamıyorsun fakat eve gelip kurduğumda salonun sallandığınıı gördüm. bence z2300 ile g500 kıyaslamamlısın. 5+1 ve 2+1 sonuçta. g500 tiz mid ve basslar iyi olduğunu düşünüyorum. tşk

quote:

Orjinalden alıntı: clubsoda

arkadaşlar creative t6060 kullanıyorum. yeni bi sistem almak istiyorum. 350milyon bütçem var. g500 almak için çıktım yola . dinledim ama çok etkilenmedim. 5.1 öncelikli tercihim ama g500den sonra z2300ü denedim ve g500 den çok daha fazla beğendim. forumda birçok kişi z2300den memnun, birçoğu da mid ve tizlerinin kalitesizliğinden bahsediyo. benim ses siteminden beklentim çok temiz ses vermesi, basslar benim için 2.planda kalır. z2300ü dinlediğim kadarıyla beğenmedim. bassları çok güzel gerçekten ama şunu öğrenmek istiyorum saatlerce müzik dinleyince o basslar insanı yoruyo mu? sanki basslar müziğin önüne geçiyo gibi geldi bana. ses kartım x-fi gamer. fikirlerinizi veya başka sistem tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen. şunu tekrar söyliyim sesin berraklığı, netliği,temizliği çok önemli benim için.

• quote:

Orjinalden alıntı: [TaRıK]

Hocam ben bir g500 kullacısıyım. açık söylemek gerekirse nerde dinlediğin çok önemli. ben almadan vatanda dinlemiştim açık alan olduğu için pek sesi alamıyorsun fakat eve gelip kurduğumda salonun sallandığınıı gördüm. bence z2300 ile g500 kıyaslamamlısın. 5+1 ve 2+1 sonuçta. g500 tiz mid ve basslar iyi olduğunu düşünüyorum. tşk

quote:

Orjinalden alıntı: clubsoda

arkadaşlar creative t6060 kullanıyorum. yeni bi sistem almak istiyorum. 350milyon bütçem var. g500 almak için çıktım yola . dinledim ama çok etkilenmedim. 5.1 öncelikli tercihim ama g500den sonra z2300ü denedim ve g500 den çok daha fazla beğendim. forumda birçok kişi z2300den memnun, birçoğu da mid ve tizlerinin kalitesizliğinden bahsediyo. benim ses siteminden beklentim çok temiz ses vermesi, basslar benim için 2.planda kalır. z2300ü dinlediğim kadarıyla beğenmedim. bassları çok güzel gerçekten ama şunu öğrenmek istiyorum saatlerce müzik dinleyince o basslar insanı yoruyo mu? sanki basslar müziğin önüne geçiyo gibi geldi bana. ses kartım x-fi gamer. fikirlerinizi veya başka sistem tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen. şunu tekrar söyliyim sesin berraklığı, netliği,temizliği çok önemli benim için.

z2300'ün bassı çok daha kaliteli ve derin.ancak mid ve tizlerde g500 daha iyi.

• merhabalar arkadaşlar..
    geçen yıl mart ayında aldığım z2300 sistem yaklaşık 2 ay sonra cihazdan düşük performans almaya başladım..kullandığım ses kartı x-fi extrem audio...3 kez vatan bilgisayar vasıtasıyla ortak çalıştıkları hızlı sistem garanti servisine gitti..ve sağlam raporu verildi..delirmek üzereyim.ses kartında probşem olablir diye ses kartını da yoladım..o d a sağlam raporu ile geldi..bu şekilde uzun zamandır kulanıyorum..3 hafta önce ses kartını tekrar yolladım..hala gelmedi servisten..ses kartı sağlam raporu ile gelirse tekrar herhalde 4. kez yollayacağım z2300 ü..acaba z2300 ü olan izmirde yaşayan yardımsever bir arkadaş ile z2300 ümü karşılaştırmak istiyorum.gerçekten de arızalı ise tüketici derneğine şikayet edeceğim.lütfen yardımcı olursanız teşekkürlerimi borç bileceğim.kumandadan sesi yarıdan fazla açtığımda sesler birbirine karışıyor..ayrıca sesi sonuna kadar açtığımda uydulardan yanık kokusu gelmeye de başladı.

• Z2300 bunu yapabiliyomu? 2 sistemi dinleyenler cevap versin lütfen. Diger sistem z5500
    http://www.youtube.com/watch?v=vWav246wYIs
  • uydularıda bassı kadar güçlümüdür z-2300'ün
  • neye göre kıyasladığına bağlı uyduların biri 40W RMS ye sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Z2300 bunu yapabiliyomu? 2 sistemi dinleyenler cevap versin lütfen. Diger sistem z5500

http://www.youtube.com/watch?v=vzzic21aNjs benim kaydım

• iyi olmuş video xsoundx bende kavuşsaydım bi z2300 me bende ayrıntılı bi inceleme yapacaktım ama kısmet bakalım önümüzdeki hafta işallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korci

Logitech sub konusunu en iyi yapan firmalardan biri, merak etme son seste bile puff puff diye bozulmayla karşılaşmazsın.

ya ben aldım yarıdan sonra ses dediğin gibi puff puff YAPIYO acaba neden ya ses kartından falanmı
  • z5500 kadar olmasa yeterli ses kartın ney dostum

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Z2300 bunu yapabiliyomu? 2 sistemi dinleyenler cevap versin lütfen. Diger sistem z5500

http://www.youtube.com/watch?v=vzzic21aNjs benim kaydım

• ses kartındandır arkadaşım paran varsa x-fi xtreme gamer tavsiye ederim çok iyi bi kart..
  • teşekkür ederim tavsiyen için ses kartı yok bende onboard:S
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.