Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyem AUDİGY 2 ZS dir z2300 le muhteşem uyum sağlar tiz problemini de halledebilirsin.forumdan 2. el 70ytl civarı bulabilrisin.
  • z2300 ün uydularını acıp hoparlörlerine tweeter baglasak nasil olur. tiz problemi çözülebilir sanırım böylece. sizce mümkünmü bu ve bir zararı olabilirmi
  • Logitech z2300 audigy 2 zs ile kullanıyorum memlunum arkadaştada z5500 var gidip çok dinlerim bass olarak aralarında ahım şahım bir fark olmamakla beraber tek avantajı 5.1 olması digital olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

z2300 ün uydularını acıp hoparlörlerine tweeter baglasak nasil olur. tiz problemi çözülebilir sanırım böylece. sizce mümkünmü bu ve bir zararı olabilirmi

hocam sen naptın ya heycan mı arıyon
  • Merhaba arkadaşlar, bütün topigi baştan sona kadar okudum. Bende X530 + SB live 5.1 var. Fakat ses artık yeterli gelmiyor. Birde ben bas hastası değilim. Tiz ve midleride kaliteli bir şekilde dinlemek isterim arada lafı geçen; ALTEC LANSING FX6021 baktım 550 YTL civarlarında 75watts RMS gücünde kaliteli olduğu belli ama gücü az geldi sanki. Zaten benim X530 70w RMS.

Ne tavsiye edersiniz? Bir de ses kartım bana göre iyi ama bir üstadlara soralım?

5+1 den 2+1 e mi düşeceğiz ne?
  • arkadaşım o dediğin altec modelini satan tek yer bildiğim kadar şu anda teknolojix.O sistemin max fiyatı! 400 450 ytl olmalı dolayısıyla alınmammalı.2+1 diyorsan aego m e bak
  • tiz konusunda çok seçici isenin z2300 yanına iyi bi ses kartı alarak (mesela x-fi gamer) daha iyileştiği söyleniyor ama z2300 en önemli artısı bass larındaki o derinlik..
  • Evet dostum. 3 sene önce bi 2+1 im vardi. ona yapmistim aynısını harika olmustu. ama onda kolaydı uydular subwoofer a telle baglaniyodu bende aradan tweeter ın telini sokuyodum

Evet nedersiniz arkadaslar mümkünmü tweeter eklemek?

quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

quote:

z2300 ün uydularını acıp hoparlörlerine tweeter baglasak nasil olur. tiz problemi çözülebilir sanırım böylece. sizce mümkünmü bu ve bir zararı olabilirmi

hocam sen naptın ya heycan mı arıyon

• logitech z5500 olanlar ile z2300 olanlar bu şarkıyı tavsiye ederim bilmeyenler için feci bi şarkı komşularınız bu müziği sevmiyebilirler
    Kinfolk Nakia Shine - So Krispy
  • arkadaşlar audigy 2zs ses katından tiz seviyesini %80 getirin extra bir tweetera ihtiyacınız kalmaz...
  • audigy value var suan bende. audigy2 zs ye gecsem bass larda dolgunlasma veya güclenme gibi avantajlarda getirirmi?
  • Elindeki karttan çok daha iyi bir kart audigy 2 zs platinium pro yanlız bulamıyabilirsin tabi şuan en iyi xfi elite pro duruyo yeni ses işlemcisiyle bir hayli iddalı db artışıda gözlenecektir
  • quote:

audigy value var suan bende. audigy2 zs ye gecsem bass larda dolgunlasma veya güclenme gibi avantajlarda getirirmi?

hangi ses sistemini kullanıyosun??
  • Şuan philips mms460 varda en kısa zamanda z2300 alcam. z2300 için sormustum bu soruyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Nisan 2008; 19:08:57 >
  • quote:

Şuan philips mms460 varda en kısa zamanda z2300 alcam. z2300 için sormustum bu soruyu

z2300 ün bassalı zaten yeteri kadar güçlü ve dolgun.ayrıca çok derin 20-35 hz arası bass verbiliyo.Eğer audigy 2 zs ye geçersen mid,bass ve tiz dengesini sağlayabilirsin.audigy 2 zs sana extra olarak tizlerde iyileşme ve filmlerde üst düzey performans almanı sağlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 22 Nisan 2008; 19:13:10 >
  • Tesekkürler dostum bilgilendirdigin için iyi oldu bu
    quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

quote:

Şuan philips mms460 varda en kısa zamanda z2300 alcam. z2300 için sormustum bu soruyu

z2300 ün bassalı zaten yeteri kadar güçlü ve dolgun.ayrıca çok derin 20-35 hz arası bass verbiliyo.Eğer audigy 2 zs ye geçersen mid,bass ve tiz dengesini sağlayabilirsin.audigy 2 zs sana extra olarak tizlerde iyileşme ve filmlerde üst düzey performans almanı sağlayacak.
  • önümüzdeki ay bende audigy 2 zs alacam bu aralar 2. el fiyatları düştü vista ile uyumlu değil diye millet x-fi gamer yüklendi ona biraz daha iyi diyorlar ama 150 lira veremem neyse bu arada ses kartı olmadan sesi bi sonuna kadar açtım ki zaten durulmadı odada neyse hem garip bi buf sesi geldi hemde yanık kokusu geldi naptım hoparlörü mü yaktım acaba..
  • valla arkadaşlar z2300 e tweeter bağlamış biri olaraktan aldığım sonuçtan oldukca memnunum...bu setten önce kullandığım ses sistemim creative t5600 idi tabi ondan z2300 e terfi (terfi diyorum çünkü çok daha iyi olduğunu düşünüyorum) edince mid ler bana tiz olarak baya bir yetersiz geldi hatta sesi yarıdan yukarı açınca catlamalar falan oluyordu..gittim 2 tane sağlam tweeter aldım cihazla aynı renk.bir jak girişini 2 girişe ceviren zımbırtılar varya 2 tane onlardan aldım z2300 ün mid çıkışlarının olduğu yere taktım ve 4 tane çıkışım oldu ve onlarında bağlantılarını yaptım düzgün bir şekilde..tweeter ları mid lerin üstüne yapıştırdım ve 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum denemenizi öneririm
  • Koku normalmis bu sette ama buf sesi hakkında bi fikrim yok

quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

önümüzdeki ay bende audigy 2 zs alacam bu aralar 2. el fiyatları düştü vista ile uyumlu değil diye millet x-fi gamer yüklendi ona biraz daha iyi diyorlar ama 150 lira veremem neyse bu arada ses kartı olmadan sesi bi sonuna kadar açtım ki zaten durulmadı odada neyse hem garip bi buf sesi geldi hemde yanık kokusu geldi naptım hoparlörü mü yaktım acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saylan

valla arkadaşlar z2300 e tweeter bağlamış biri olaraktan aldığım sonuçtan oldukca memnunum...bu setten önce kullandığım ses sistemim creative t5600 idi tabi ondan z2300 e terfi (terfi diyorum çünkü çok daha iyi olduğunu düşünüyorum) edince mid ler bana tiz olarak baya bir yetersiz geldi hatta sesi yarıdan yukarı açınca catlamalar falan oluyordu..gittim 2 tane sağlam tweeter aldım cihazla aynı renk.bir jak girişini 2 girişe ceviren zımbırtılar varya 2 tane onlardan aldım z2300 ün mid çıkışlarının olduğu yere taktım ve 4 tane çıkışım oldu ve onlarında bağlantılarını yaptım düzgün bir şekilde..tweeter ları mid lerin üstüne yapıştırdım ve 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum denemenizi öneririm

resim eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.