Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses kartı yok diye mi öyle acaba xsoundx sende de öyle bi sorun var mı yani ses kartı olmadan koku ve sesi %60dan yukarı çıkarttığımda buf gibi sanki patlama sesine benzer bi ses geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

ses kartı yok diye mi öyle acaba xsoundx sende de öyle bi sorun var mı yani ses kartı olmadan koku ve sesi %60dan yukarı çıkarttığımda buf gibi sanki patlama sesine benzer bi ses geliyor.

koku gelmesi normal ben sistemi ilk aldığım günlerde koku sorunu yaşadım genellikle yüksek sesle müzik dinlediğim için zmanla koku kayboldu ancak puf sesi normal değil tahminimce onboard ses kartından dolayı.
  • bakalım ses karıtını önümüzdeki ay alarım o zaman yine öyle bi sorunla karşılaşırsam yazarım

edit: bu arada bizim z2300 lerde optik ses girişi diye bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 24 Nisan 2008; 11:29:44 >
  • bu şekilde arkadaşlar 1 çıkışı 2 çıkış haline getidim

• quote:

Orjinalden alıntı: Saylan

bu şekilde arkadaşlar 1 çıkışı 2 çıkış haline getidim

peki 1 çıkışı 2 çıkış haline getirince tweeter lar uydulara gelen güçü paylaşıp uydunun sesini azaltıyor mu?
  • hiçbir şekilde güçte yada seste bir problemle karşılaşmadım...
  • valla arkadaşlar bu ses sistemini bundan başka kullanamazsınız birçok arkadaşım bilir bu aletin eski halini(tweeter sız) onlar bile odaya girdikleri anda anlıyorlar seste bir farklılık olduğunu.....bence bir deneyin
  • quote:

valla arkadaşlar bu ses sistemini bundan başka kullanamazsınız birçok arkadaşım bilir bu aletin eski halini(tweeter sız) onlar bile odaya girdikleri anda anlıyorlar seste bir farklılık olduğunu.....bence bir deneyin

bende clarion hoparlor takımı var her biri 15w her uyduya 2 tane bağlıcam 40w +30 w şeklinde çalışcak.şimdi denedim gayet güzel oluyo ama yarın şu 2 li jak çıkışlarından 2 tane alayım

edit: Bu arada senin tweeterların resmini ekleyebilrsen çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 25 Nisan 2008; 0:10:25 >
  • Bencede tweeter en iyi çözüm. Ses kartıyla biyere kadar tiz elde edersiniz. Ama tweeter la cok daha fazlası
  • tweeter lerin set ile aynı renk olmasına özen gösterdim..z2300 ü bilmeyenler yada teknonojiye biraz uzak olanlar tweeter leri farketmiyorlar bile

• vaaay kıyak olmuş harbiden
  • sub ile masa arasında bu kadar mesafe var sizce az mı yani biraz daha uzaklaştırmalımıyım masayı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 26 Nisan 2008; 18:41:07 >
  • tivitırları nasıl vede nereye bağladınız .pc nin kasasına yada seskartına bir zararı varmı.bende z-2300 kullanıyorum ama bazı müziklerde tiz ler iyi de bazılarında eksik bas fazla olduğundan uyduları silip götürüyor.resimli olarak anlatırsanız bizde faydalanırız .sizin bağladığınız tivitırlar büyük ihtimalle 4 ohm dur vede pioneer in tivitırlarına benziyorlar.yada sahteleri dir .model belirtirmisiniz

quote:

tweeter lerin set ile aynı renk olmasına özen gösterdim..z2300 ü bilmeyenler yada teknonojiye biraz uzak olanlar tweeter leri farketmiyorlar bile

• tivitır güzel düşünülmüş ama bana kalırsa uydu hoparlörlerin üstündeki deliğe aynı büyüklükte bir tivitir bulup içerden kabloyla bağlamak daha iyi olur nasıl fikir ama
  • İyide ora hava çıkışı degilmi

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

tivitır güzel düşünülmüş ama bana kalırsa uydu hoparlörlerin üstündeki deliğe aynı büyüklükte bir tivitir bulup içerden kabloyla bağlamak daha iyi olur nasıl fikir ama
  • z2300 de tweeter yokki normalde sade mid var yani o üsteki boşluk kapatılmaması gereken bir hava deliği....
  • benim ölüm makinasının yeri için yardım bekliyorum sanki böyle biraz daha kötü çıkıyor gibi sesi önceden düz duruyordu yani kasanın yanında daha iyi gibiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vkronik

sub ile masa arasında bu kadar mesafe var sizce az mı yani biraz daha uzaklaştırmalımıyım masayı???

Arkadaşım aradaki boşluk yeterli gibi ama alttaki klimi neden koydun onu pek anlamadım komşulardan dolayımı büyük ihtimal böyle bana kalırsa sub ın teması yerden hiçbirzaman kesilmemeli çok farkediyo çünkü saygılar
  • Benim z2300 de şu şekilde duruyo iyi ses alıyorum

• creative gigaworks s750 nın bası 2300 den güçlümü
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.