Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

dükkan şu an için açılamıyormuş,

kargo 25lira tuttu bu arada,
    35% indirimli olmasına rağmen, ,
    nerdeyse setin bedelinin 4te1 i,tesellin seti ucuza satmam olsun artık

Tahmin etmiştim.

Direksiyon setine 38 lira kargo vermişim z2300 için mi vermeyelim.
    Hakkın ödenmez hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

dükkan şu an için açılamıyormuş,

kargo 25lira tuttu bu arada,
    35% indirimli olmasına rağmen, ,
    nerdeyse setin bedelinin 4te1 i,tesellin seti ucuza satmam olsun artık

Tahmin etmiştim.

Direksiyon setine 38 lira kargo vermişim z2300 için mi vermeyelim.
    Hakkın ödenmez hocam.

kargo bana 57 liraya gelmişti şükredin bence çok iyi fiyat ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@anlanl

Öncelikle sesi,direkt olarak kanaldan almadığınız,çevirici ile dağıttığınız için ses kalitesinde ciddi bir düşüş yaşanacaktır.
    Sesi çevirici ile dağıttığınız sürece hoparlörün 360 derece ses verme özelliğine sahip olması hiç bir işinize yaramayacaktır.
    Multimedia sistemler yani bahsetmiş olduğumuz ses sistemleri,ses kartı ile beraber gereken performansı vermektedir.Ses kartı sayesinde hoparlörün farklı kanallarına aktarılan ses,çevresel ses almanıza olanak sağlar.
    Televizyon izlerken almak istediğiniz kısık-orta ses seviyesinde kaliteli ve anlaşılabilir sesler bu sistemler ile beraber mümkün olmaz.Bir de 5+1 ses sistemini çevirici ile tek çıkışa bağlamak gürültüden öteye gidemez.
    Eğer illa ki multimedia 5+1 ses sistemi almak istiyorsanız Logitech Z5500'ü tercih ediniz.Dahili decoderı olması ve optik girişe sahip olması sizin için büyük bir avantaj.
    Aksi takdirde televizyon izlerken dinlemek üzere seçim yapacağınız ses sistemlerinde tüm multimedia ürünlerden uzak durmanız benim size küçük bir tavsiyem.

tavsiye için teşekkürler ancak dediğim gibi 5.1 istemiyorum :) kablo karmaşası yüzünden peki solo 7 mi daha mantıklı olur edfier EDIFIER R1900TIII mi oda 20 metre kare yoksa EDIFIER R1900TIII nin bi altı EDIFIER R1600T PLUS oda için uygundur apartmanda yaşıyoruz sesi çok açmak mümkün değil nasılsa :)

• @anlanl

Solo 7,güç ve ses sürücüleri bakımından Edifier R1900TIII'a göre televizyon ile beraber kullanımda daha iyi olacaktır.
    Bu tip sistemler bass ağırlıklı olmadığı için apartman ortamında kullanımda idealdir.Sesi çok açsanız dahi,ses etrafa rahatsızlık verici ölçüde ulaşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlanl

quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@anlanl

Öncelikle sesi,direkt olarak kanaldan almadığınız,çevirici ile dağıttığınız için ses kalitesinde ciddi bir düşüş yaşanacaktır.
    Sesi çevirici ile dağıttığınız sürece hoparlörün 360 derece ses verme özelliğine sahip olması hiç bir işinize yaramayacaktır.
    Multimedia sistemler yani bahsetmiş olduğumuz ses sistemleri,ses kartı ile beraber gereken performansı vermektedir.Ses kartı sayesinde hoparlörün farklı kanallarına aktarılan ses,çevresel ses almanıza olanak sağlar.
    Televizyon izlerken almak istediğiniz kısık-orta ses seviyesinde kaliteli ve anlaşılabilir sesler bu sistemler ile beraber mümkün olmaz.Bir de 5+1 ses sistemini çevirici ile tek çıkışa bağlamak gürültüden öteye gidemez.
    Eğer illa ki multimedia 5+1 ses sistemi almak istiyorsanız Logitech Z5500'ü tercih ediniz.Dahili decoderı olması ve optik girişe sahip olması sizin için büyük bir avantaj.
    Aksi takdirde televizyon izlerken dinlemek üzere seçim yapacağınız ses sistemlerinde tüm multimedia ürünlerden uzak durmanız benim size küçük bir tavsiyem.

tavsiye için teşekkürler ancak dediğim gibi 5.1 istemiyorum :) kablo karmaşası yüzünden peki solo 7 mi daha mantıklı olur edfier EDIFIER R1900TIII mi oda 20 metre kare yoksa EDIFIER R1900TIII nin bi altı EDIFIER R1600T PLUS oda için uygundur apartmanda yaşıyoruz sesi çok açmak mümkün değil nasılsa :)

Senin de belirttiğin gibi ihtiyacın olan güçlü bir sistemden ziyade kaliteli bir sistem bu nedenle öncelikle solo 7 yerine mukayese için solo 6 almalısın listeye çünkü solo 6 solo 7 ye nazaran güç olarak düşük görünsede müzikalite olarak bir kaç gömlek üstündür öte yandan edifier konusuna değinirsek kalite olarak microlabın çok üstünde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim yenilikçi tasarımları da buna dahil r1900 serisi microlabın sanırım uzun süredir gamında olan ve devamlı geliştirdikleri üstüne birşey kattıklar bir model , edifier 2.0 ürünlerinde kullandıkları amfi yapısı ödüllü bir firmaydı gerçekten başarılı isimlerin imzası var amfi ünitesinde bunun dışında malzeme ve işçilik kalitesiyle göz dolduruyor şahsi kanaatim microlabın belirttiğin studyo tarzı hoparlörü çok daha kaliteli ve ihtiyacına daha uygun ıolduğu yönündedir gene de imkanıın varsa dinle Türkiyede bu tür setleri kullanan bulmak zor o nedenle yurtdışındaki forumları da inceleyebilirsin..

Bu arada forumdada incelemesi varmış edifierin yardımcı olabilir ;

http://forum.donanimhaber.com/m_46427704/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 10 Şubat 2011; 15:04:26 >

• Urun (z2300) uretimden kalkinca, bir an once satin alma telasina dustum. Cunku yeni model olan z623'u hic begenmedim. Tum buyuk elektronik magzalarina telefon actim. Hicbirinde urun yoktu. 1 tanesinin istanbul disi illerinde mevcuttu ama oda display urunuymus. Nihayet 1 magzada buldum (internet magzalarinda) Fiyati 300'un uzerindeydi ve telefon acip pazarlik ettim. 280'e anlastik (gene yuksek ama olsun, degerdi). Arabayla bizzat gidip magzalarindan aldim. Eve getirdim actim ve bir hayalkirikligi yasadim. Ben bu urunun uydularinin metal oldugunu zannediyordum ama plastikmis. (illa z2300 olsun dusuncemin onemli bir etkeniydi uydulari metal zannetmem)

Bu logitech markasini ben artik anlamiyorum. Bende 7 yil once aldigim ve hala ilk gunku aldigimin keyfiyle kullandigim z3 modeli var. Uydulari tamamen metalden yapilmis. Yeni modellerinde boyle birsey yok, hepsi plastik (zaten yeni tum modelleri plastik, artik metal malzemeli urunlerin uretimi yok ). 200w gaminda yeni modeli olan z623'te bu iyice abartilmis, zira bir kumandasi bile yok. Dandik markalarinki gibi uyduya monte edilmis ve tasarim rezalet (benim fikrim). THX sertifikali olusunu ilk denememde kendini gosterdi, z3'te duyamadigim sesleri rahat duyuyorum artik. Kumandaya gelince, z3 ile bass knob haric tamamen ayni, ama yanyana koydugunuzda z2300'unki sanki cakma logitechmis gibi kalitesiz bir durusu var. Ama satinaldigima yinede hiiic pisman degilim ve aldigimada degdi. z623'e kalamak istemezdim

Ben ciddi bir logitech hayraniyim ve bircok urunlerine sahibim, ama artik beni cok uzuyorlar. 2008'de aldigim H555 model headset'i aldigimda da ayni hayal kirikligini yasamistim. Malzeme kalitesi cok kotu. Eski z3'umun de uretimi cin, yeni z2300'umun de uretimi cin. Simdi cin deyince onyargili olmamak lazim, iyisi de var kotusu de var. Zannedersem Logitech artik kotu bir firmayla calisiyor ve artik gunden gune kalitesiyle birlikte gozumden dusuyor.

Diger z2300 kullanicisi arkadaslara sunu sormak istiyorum. Bu urunun kumandasinin ses knob'u baslangic noktasin olan -'den +'ya dogru yukselirken, ilk 1 yada 1,5 cm'lik mesafede bir bosluk var, tamamen etkisiz. Bu sizdekilerde de boyle mi yoksa sadece benimkisi mi?? Kullanici arkadaslardan cok rica ediyorum beni bu konuda bilgilendirmelerini ve simdiden tesekkur ettim.

• Aynen kardeş o arada bi boşluk var dediğin gibi etki göstermiyor..
  • Ses kartı ile Metal müzikler çok daha dinlenir oldu.Ayrıca sistem eskiden koku yayarken yeni kokusu yayıyordu hoşuma gidiyordu(Yeni alınan arabaların içi gibi).Şimdi bildiğiniz osuruk kokusu yayıyor. :D
  • Notebook için CREATIVE SOUND BLASTER X-Fİ XTREME AUDIO tavsiye eder misiniz? İkinci el 50 liraya satılıyor. Alınır mı?
  • Up!
  • Ben seviyorum bu aleti.
  • quote:

Up!

alacak yoksa ben alırım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

quote:

Up!

Satın aldım hocam. :)
  • Zamanında almadım çok pişmanım .. artık satanlar varsa pm beklerim....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

quote:

Up!

Satın aldım hocam. :)

amacim almani saglamakti basardim ne mutlu bana
  • arkadaşlar subwoofer ın önündeki siyah kapağı nasıl çıkarıcaz ?
  • hocam düz tornavidayla çıkıyor turnak yerlerini görmek için youtube tan araştırın biraz.tam tırnak noktalarından müdahele etmek gerekiomuş çünkü
  • bende öyle tahmin ettim ama çıkaramadım bakalım araştırıyım birazdaha :D
  • :) biraz eğmen gerekicek. sonra silgi çekiçle düzeltirsin zaten. sıkıntı olmuyor. üstten aç parmağını sok çek kendine çıtır çıtır gelir zaten. silikonumsu bi madde.

satılık mevzusu okudum yukarıda; sahibinden de ilan verdim bakabilirsiniz. İlan no: #43647583
    pioneer 307d4 bass ile birlikte kullanıyorum o şekilde satılık.
  • Ses kartını konuya yazdığım gün aldım. :)
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.