Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 yıldır falan kullanıyorum z2300ü blue'dan almıştım kampanyayla

şimdi bu sistemle olan sıkıntım bassın çok çıkması. kardeşim kocaman bass ı koymuşlar tamam güzelde bassı sonuna kadar kısmama rağmen yine bass çıkıyor epeyce.

film izlerken sesi çok fazla açtığımdan haliyle bassta çok çıkıyo, sona kadar kısmama rağmen bass yine epeyce çıkıyor. bende sesi biraz kısmak zorunda kalıyorum komşular şikayete gelmesin diye...

daha öncesinde x230 du yanılmıyosam modeli onu kullanıyodum ve çok memnundum hem bass olsun hem ses, bassı istediğim gibi tam kapatabiliyodum iyiydi o yönden.

bu z2300de napacaz böyle

ses kartı alsam ne gibi avantajlarım olur ? onboard kullanıyorum şuanda

• ob da bass ayarı var win. kendi onlar kapalı diymi :) bende çok sıkıntı oldugunda ordan kapattıgımda kuzu gibi oluyordu bass.
  • dostum dediğini anlayamadım ?

windows ses özelliklerindeki subwooferımı diyosun ? eğer oraysa orda zaten kendim kapatıp açma imkanım yok çünkü pasif konumda ora bende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

beyler selamlar saygılar

4 yıldır falan kullanıyorum z2300ü blue'dan almıştım kampanyayla

şimdi bu sistemle olan sıkıntım bassın çok çıkması. kardeşim kocaman bass ı koymuşlar tamam güzelde bassı sonuna kadar kısmama rağmen yine bass çıkıyor epeyce.

film izlerken sesi çok fazla açtığımdan haliyle bassta çok çıkıyo, sona kadar kısmama rağmen bass yine epeyce çıkıyor. bende sesi biraz kısmak zorunda kalıyorum komşular şikayete gelmesin diye...

daha öncesinde x230 du yanılmıyosam modeli onu kullanıyodum ve çok memnundum hem bass olsun hem ses, bassı istediğim gibi tam kapatabiliyodum iyiydi o yönden.

bu z2300de napacaz böyle

ses kartı alsam ne gibi avantajlarım olur ? onboard kullanıyorum şuanda

Ses kartı alsan mesela max seviyede bass sesinden kurtulabilirsin yapılacak birkaç ayarla ayrıca z2300 den daha güzel tizz sesler alabilirsin daha dolgun basslar elde edebilirsin inanın iyi bir ses kartıyla o/b ses kartı arasında dağlar kadar fark var o/b olarak z2300 sistemlerini kullanan arkadaşlar daha sstemlerinin gerçek gücünü görmemişlerdir bundan herkez emin olabilir saygılar.

• peki önerebilceğiniz bir ses kartı varmı ?
  • slm arkadaşlar dün z2300 ses açma yerine (kola) döküldü ve bass açma yeri koladan dolayı sanırım kurudu ve bass açmaya çalıştığımda çok zor dönüyor arasını temizleme gibi şansımız varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: soloman_963

slm arkadaşlar dün z2300 ses açma yerine (kola) döküldü ve bass açma yeri koladan dolayı sanırım kurudu ve bass açmaya çalıştığımda çok zor dönüyor arasını temizleme gibi şansımız varmı

Temizleyebilirsin kumandanın tabanındaki vidaları söküp açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

slm arkadaşlar dün z2300 ses açma yerine (kola) döküldü ve bass açma yeri koladan dolayı sanırım kurudu ve bass açmaya çalıştığımda çok zor dönüyor arasını temizleme gibi şansımız varmı

Temizleyebilirsin kumandanın tabanındaki vidaları söküp açabilirsin.

merhaba .alttaki vidaları dikkatli bi şekil de sök.sonra şekerlenmiş kola kalıntısını temizle...neyle temizlerim dersen monitör spreyi veya azıcık su olabilir ama oksitlenmemesi için cihazın iyi ce kuruması gerekir...dikkatli olursan sorun çıkmaz ve geçmiş olsun

• (_DIESEL_) (ALPER31) arkadaşlar Teşekklür Ederim Dediğiniz yöntemlerle sorunsuzca temizledim şuan düzgün Dönüyor
  • quote:

(_DIESEL_) (ALPER31) arkadaşlar Teşekklür Ederim Dediğiniz yöntemlerle sorunsuzca temizledim şuan düzgün Dönüyor

rica ederim ne demek
  • Beyler sesi cok acinca baslar ondeki izgaraya vuruyor bunu nasil cikarabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Beyler sesi cok acinca baslar ondeki izgaraya vuruyor bunu nasil cikarabilirim

Sanırım düz tornavidayla dikkatlice ızgaranın etrafından açılıyordu :)

Bu arada bu z2300 ü nereden temin edebilirim arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Beyler sesi cok acinca baslar ondeki izgaraya vuruyor bunu nasil cikarabilirim

Sanırım düz tornavidayla dikkatlice ızgaranın etrafından açılıyordu :)

Bu arada bu z2300 ü nereden temin edebilirim arkadaşlar :(

Yardımcı olur umarım :)

http://www.youtube.com/watch?v=VVcpcUOofQI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nr60_eBrN0A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 14 Mart 2011; 22:23:28 >

• bende bu urunden almayı dusunuyorum bu hafta tavsıye edermısınız arkadaşlar....
  • z2300 bildiğim kadaryla daha üretilmiyor..logitech bu ürünün yerine z623 ü çıkarttı..
  • z623 z2300 kadar başarılı olurmuki acaba :S
  • bu arada z623 yine aynı 8" subwoofermi var?
  • Z623 mid-tiz yönünden z2300'den bir kademe ondedir.
  • evet z623 de 8" 130 watt subwoofer bulunuyor..
  • Cevaplar için teşekkürler öncelikle:

Bildiğiniz üzere Z-2300 ün 0 ını bulmak imkansız neredeyse. Ve bu yüzde sahibindende GET li ilanlara bakınıyoruz. Eğerki piyasada Z-2300 bulamazsak bunun eşdeğeri olarak ne alınabilir ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.