Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z2300 ı satıyorum, mp3 player ile kullanımda pek performans alamadım, solo 7 ile iyi oluyor ama kablo karmaşası oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_46622330/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46622330
  • Momo ile takas düşünür müsün? Fiyatı baya düşük tutmuşsun. Fazla dayanmaz.
  • @Shift41

Gerçekten. eBay aracılığıyla alacağım,biraz araştırma yapayım,daha önce eBay üzerinden deneyimim olmadı.
    Astarı yüzünü geçerse hiç bulaşmam ama.

Koray sen alana kadar PM atıp aldılar bile.

Hayırlı satışlar feelulive .
  • @feelulive

Sistemi almak istiyorum. Duy sesimi.

Murat Abi

Aman fiyata dikkat et de gümrüğe takılmasın. 200 $ ve 150 € sınır varmış.
  • merhaba arkadaşlar bu sistemi alıp tv nin yanına koymak istiyorum ama receivera nasıl bağlıycam bilemiyorum bunun ses girişi nasıldır kullanan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi birde mantıklı olurmu bu oturma odasında oda 25 metrekare :):)

şuan creativenin bi 5.1 i bağlı malesef normal yayın stereo olduğu içün 3 uyduyu çıkardım 22+8+8 watt bağlantıyı 3 kablonun ikisine jack tan recevierin çıkışına göre bi çevirici kullandım tanesi 50 kuruş :) daha iyi bir ses deneyimi için ne yapabilirim ? bir üst modelini alsam( z-623 ) daha mı mantıklı olur?

( receiver goldmaster dsmart )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanl -- 8 Şubat 2011; 21:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Momo ile takas düşünür müsün? Fiyatı baya düşük tutmuşsun. Fazla dayanmaz.

garanti belgesi kayıp ama sonuçta sıfır sayılacak cihaz,
    2 yıllık garantisi bitmiş z2300lar bile 200liraya satılıyor,ihtiyacı olan biri alsın işte

ben de ilerde ya z623 ya da t3 almayı düşünüyorum ya da solo 7 için aktif sub
  • ihtiyacım var alıyorum
  • Koray bence kaçırma bu sistemi.Bir daha böyle fırsat bulunmaz.
    Ürün 60-80 $ arasında bir fiyata sahip dolayısıyla gümrüğe takılacağını sanmam.Ancak hızlı kargo seçenekleri 60 $'dan başlamakta.Standart kargo 10$ gibi bir ücrete sahip ancak elime ulaşma süresi sıkıntı olacak gibi duruyor.

@anlanl

Merhaba,

Mümkünse receiverın arkasında yer alan girişlerin fotoğraflarını koyabilir misiniz yada modelini tam olarak söyleyebilir misiniz?

Z2300'ün bağlantı jackı bildiğimiz kulaklık jackı gibi tek parçadan oluşmakta.

Açıkçası televizyondan ses alabilmek amacıyla Z2300'ü önermem.TV izlerken tiz ve mid sesler ön planda olacağı için seste doyuruculuğun ön planda olması gerekir.Sanırım kimse haber bültenlerini izlerken spikerin bass sesini duymak istemez.
    Z623'ü almayı planladığınızdan bahsetmişsiniz.Sanırım ses sistemi seçiminde 400-500 TL'ye kadar çıkabilirsiniz.
    Z2300 yada Z623 yerine home theater seçmeniz daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 8 Şubat 2011; 20:21:27 >

• Murat Abim

Seti Abime alacağım. O çok arıyordu bu sistemi. Hatta ALi adlı kullanıcıdan alacaktım da fiyat konusunda abim ile biraz sıkıntı yaşadık. Abime söyledim bu ilanı hiç düşünmeden al dedi bir tek feelulive adlı kullanıcı herşeyi bitiren sözü söyleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Koray bence kaçırma bu sistemi.Bir daha böyle fırsat bulunmaz.
    Ürün 60-80 $ arasında bir fiyata sahip dolayısıyla gümrüğe takılacağını sanmam.Ancak hızlı kargo seçenekleri 60 $'dan başlamakta.Standart kargo 10$ gibi bir ücrete sahip ancak elime ulaşma süresi sıkıntı olacak gibi duruyor.

@anlanl

Merhaba,

Mümkünse receiverın arkasında yer alan girişlerin fotoğraflarını koyabilir misiniz yada modelini tam olarak söyleyebilir misiniz?

Z2300'ün bağlantı jackı bildiğimiz kulaklık jackı gibi tek parçadan oluşmakta.

Açıkçası televizyondan ses alabilmek amacıyla Z2300'ü önermem.TV izlerken tiz ve mid sesler ön planda olacağı için seste doyuruculuğun ön planda olması gerekir.Sanırım kimse haber bültenlerini izlerken spikerin bass sesini duymak istemez.
    Z623'ü almayı planladığınızdan bahsetmişsiniz.Sanırım ses sistemi seçiminde 400-500 TL'ye kadar çıkabilirsiniz.
    Z2300 yada Z623 yerine home theater seçmeniz daha doğru olur.

aslında doğru söylüyorsunuz fakat 5.1 sistem alıp kablo karmaşası istemiyorum 2.1 sistem lazım oda home theaterlarda yok bi ara lg sattı 2.1 sonra yok oldu kalmadı 500 liraydı çıkış dediğim hani şu eski tvlerde olan 3 kablolu biri video diğeri left right ses olan 3 lü çıkışlardan :)

modeli goldmaster dtv 19800 cim audio left right yazan yer :D

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanl -- 8 Şubat 2011; 20:57:02 >

• @anlanl

Yalnız sahip olduğunuz recieverdaki ses çıkışları ile 2+1 ses sistemlerinden kaliteli ses beklentisi açıkçası çok doğru olmaz.Çoğu Z2300 kullanıcısı,sistemlerini onboard ses kartı ile beraber kullanırken seslerden şikayetçi olmakta ve çeşitli ayarlamalar ile sistemi kullanılabilir hale getirmekteler.
    Sahip olduğunuz receiver ile Z2300 kullanmak açıkçası biraz hüsranla sonuçlanabilir.

Ancak dahili decodera sahip dijital bir ses sistemi ile optik çıkıştan ses almanız kalite açısından daha tatminkar olur.Ancak 2+1 sistemlerde bu özelliklere sahip ürüne rastlamak pek mümkün değil.

Eğer receiver ile beraber kullanacaksanız Solo 6,Solo 7,Edifier R1900 TIII gibi 1+1 sistemleri seçmeniz daha doğru olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@anlanl

Yalnız sahip olduğunuz recieverdaki ses çıkışları ile 2+1 ses sistemlerinden kaliteli ses beklentisi açıkçası çok doğru olmaz.Çoğu Z2300 kullanıcısı,sistemlerini onboard ses kartı ile beraber kullanırken seslerden şikayetçi olmakta ve çeşitli ayarlamalar ile sistemi kullanılabilir hale getirmekteler.
    Sahip olduğunuz receiver ile Z2300 kullanmak açıkçası biraz hüsranla sonuçlanabilir.

Ancak dahili decodera sahip dijital bir ses sistemi ile optik çıkıştan ses almanız kalite açısından daha tatminkar olur.Ancak 2+1 sistemlerde bu özelliklere sahip ürüne rastlamak pek mümkün değil.

Eğer receiver ile beraber kullanacaksanız Solo 6,Solo 7,Edifier R1900 TIII gibi 1+1 sistemleri seçmeniz daha doğru olacaktır.

önerileriniz için teşekkür ederim son olarak bu logitech in 360derece ses sitemleri olurmu ? elimdeki sistemden daha iyi olurmu z 523 gibi bendeki ses sistemi creative inspire p5800 z523 bundan iyi olurmu ? teşekkürler öneriler için

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlanl -- 8 Şubat 2011; 21:34:50 >

• Arkadaşlar bu arada bozulma daha erken oluyor sesin şiddeti arttığı için.%100 yapınca Master'ı ses kartından.Daha %50'de bozulma yapıyor bazı müziklerde.%70'te ise eskisi gibi biraz daha geç bozulma yapıyor.Bende %40 a indirdim.Neredeyse son seste bile bozulma yapmııyor daha tatlı oluyor. :)
    Ama şöyle birşeyde var.Eskiden %50'de verdiği sesi şimdi %35-40 arası veriyor. :D
  • @anlanl

Öncelikle sesi,direkt olarak kanaldan almadığınız,çevirici ile dağıttığınız için ses kalitesinde ciddi bir düşüş yaşanacaktır.
    Sesi çevirici ile dağıttığınız sürece hoparlörün 360 derece ses verme özelliğine sahip olması hiç bir işinize yaramayacaktır.
    Multimedia sistemler yani bahsetmiş olduğumuz ses sistemleri,ses kartı ile beraber gereken performansı vermektedir.Ses kartı sayesinde hoparlörün farklı kanallarına aktarılan ses,çevresel ses almanıza olanak sağlar.
    Televizyon izlerken almak istediğiniz kısık-orta ses seviyesinde kaliteli ve anlaşılabilir sesler bu sistemler ile beraber mümkün olmaz.Bir de 5+1 ses sistemini çevirici ile tek çıkışa bağlamak gürültüden öteye gidemez.
    Eğer illa ki multimedia 5+1 ses sistemi almak istiyorsanız Logitech Z5500'ü tercih ediniz.Dahili decoderı olması ve optik girişe sahip olması sizin için büyük bir avantaj.
    Aksi takdirde televizyon izlerken dinlemek üzere seçim yapacağınız ses sistemlerinde tüm multimedia ürünlerden uzak durmanız benim size küçük bir tavsiyem.

• Shift41 z2300 ı kargoya verdim,videoya çekip youtube de "z2300 unboxing" diye yayınlayabilirsin, o derece yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

Shift41 z2300 ı kargoya verdim,videoya çekip youtube de "z2300 unboxing" diye yayınlayabilirsin, o derece yani

İlanı yeni farkettim alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim daha önce duysam direkt alırdım evdeki üçüncü z2300 edinmiş olurdum tabi Türkiyede olmayışım da bir faktör
  • quote:

Shift41 z2300 ı kargoya verdim,videoya çekip youtube de "z2300 unboxing" diye yayınlayabilirsin, o derece yani

Teşekkürler her şey için. İstersen referansına yorum bırakabilirim.

_DIESEL_

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 9 Şubat 2011; 19:06:24 >

• quote:

quote:

rica ederim,
    ya nasıl oluyor bu refarans bırakma vs ,bir refansım bile yok

• quote:

quote:

quote:

rica ederim,
    ya nasıl oluyor bu refarans bırakma vs ,bir refansım bile yok

PM attım.

• dükkan şu an için açılamıyormuş,

kargo 25lira tuttu bu arada,
    35% indirimli olmasına rağmen, ,
    nerdeyse setin bedelinin 4te1 i,tesellin seti ucuza satmam olsun artık
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.