Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bazı parçalarda vuruyor.Sökmek istiyorum ama eve çoluk çocuk geliyor merak eder parmak atar öyle yapar böyle yapar sonra aorttan girmek zorunda kalırım. :) Ses kartı geliyor pazar günü aldım Audigy 2ZS.Bakalım eziyet mi çekiyormuşum gerçekten. :) Audigy 2ZS kullanan arkadaşlar ayar verebilirler mi Z2300 için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

Evet bazı parçalarda vuruyor.Sökmek istiyorum ama eve çoluk çocuk geliyor merak eder parmak atar öyle yapar böyle yapar sonra aorttan girmek zorunda kalırım. :) Ses kartı geliyor pazar günü aldım Audigy 2ZS.Bakalım eziyet mi çekiyormuşum gerçekten. :) Audigy 2ZS kullanan arkadaşlar ayar verebilirler mi Z2300 için ?

En güzel ayar efektlerden acoustic seçmen ve tizleri %70 seviyesine çekmendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

Evet bazı parçalarda vuruyor.Sökmek istiyorum ama eve çoluk çocuk geliyor merak eder parmak atar öyle yapar böyle yapar sonra aorttan girmek zorunda kalırım. :) Ses kartı geliyor pazar günü aldım Audigy 2ZS.Bakalım eziyet mi çekiyormuşum gerçekten. :) Audigy 2ZS kullanan arkadaşlar ayar verebilirler mi Z2300 için ?

En güzel ayar efektlerden acoustic seçmen ve tizleri %70 seviyesine çekmendir

Eyvallah , çok merak sardı basslar daha derinleşiyor mu ? Sesin şiddeti artıyor mu ? Yoksa ses kartı sadece müzikal açıdan mı iyileşme sağlıyor ?

• Bass karakteristiği değişiyor daha yerinde ve tok vuruyor seste yükselme ses konusu değil sadece distorsiyona girdiği seviye biraz daha gecikiyor müzikal kalite şöyle artıyor daha önce duyamadığın müzikal sesleri duyacaksın ve seste kristalleşme dediğimiz yani tüm frekansları net şekilde ve yerinde uğultusuz karmaşasız net tek tek seçebiliyorsun kartın getirileri bundan ibaret ıyun ve film içinde getirileri çok fazla fakat ben saddece müzik dinlediğim için bunları hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

beyler sesi yarıdan sonra açınca sağ uydu cızırtı yapıyor bu sorunu yaşayan var mı?

Sorun büyük ihtimalle kumandadan kaynaklanıyordur çevrende başka z2300 kullanan varsa farklı bir z2300 kumandasıyla dene sorun hala devam ediyorsa iki seçenek kalıyor ya uydunun kendisinde yada amfi çıkışında sorun vardır bunu da öğrenmenin yolu sağ ve sol uydunun yerini değiştir hala sağ uydu sorun çıkarıyorsa sorun amfidedir ki bu en kötü ihtimal maalesef bu setleri tamir edebilen pek tamirci yok umarım garantisi bitmemiştir setin

Geçici olarak çözüm arıyorsan kumandanın cızırtı yapmadığı ses noktalarını dene ve volumü o noktaya sabitlemeye çalış bazen bendede sağ yada sol dan daha az ses geldiğini farkediyorum ve kumandanın üstündeki yuvarlak zımbırtıya baskı uyguluyorum yada farklı bir noktada dengeyi yakaladığım yerde sabitliyorum sanırım kumanda problemi kronik bu setlerde..

yarın bi denicem malum gece gece açılmaz

• arkadaşlar bendede logitech z2300 var temmuz ayında almıştım bende seslerde cızırtı yok ama bi foşurtu var oda müzik çalıyorken oluyor normalde olmuyor müzik çalıyorken sesi açıyorum o arada foşurtu geliyor ama sesi açmayınca bişey olmuyor normal çalıyor acaba bu neyden kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.winchester

arkadaşlar bendede logitech z2300 var temmuz ayında almıştım bende seslerde cızırtı yok ama bi foşurtu var oda müzik çalıyorken oluyor normalde olmuyor müzik çalıyorken sesi açıyorum o arada foşurtu geliyor ama sesi açmayınca bişey olmuyor normal çalıyor acaba bu neyden kaynaklanıyor

o genel z2300 sorunlarından biri bende bazen oluyo herzaman değil sebebini bilmiyorum.Ses kartı yada ses denetimindeki cd audio,line in,mic falan kapadım düzelmemişti.
  • ses kartını değişsem olurmu acaba ses kartım onboard yada çözümü yokmu ?
  • Arkadaşlar bazı sert basslı titreşimli müziklerde.Demir titreşimi gibi ses geliyor sub'dan içinden geliyor sanırım ses ne olabilir ?
  • Bazı arkadaşlar z2300 uydu potansiyelinin farklı kombinasyonlarla deneme ihtiyacı duymuşlar yanlız burdan şunu söylemeliyim s750 uydusu z2300 sisteme fazla geliyor en iyi performansı g500 ile megaworks uydularyla alınıyor saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.winchester

ses kartını değişsem olurmu acaba ses kartım onboard yada çözümü yokmu ?

ses kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ben audigy 2zs kullanıyorum
  • Benim z2300 e led bağlamak istiyorum..youtube video izlerken z2300 ve z5500 e bağladıklarını gördüm..acaba bir sıkıntı olur mu?
  • @paşa_53

Dediğiniz işlem kitler ile olmakta.
    Sese duyarlı(vu-meter) aracılığıyla,ledler harici güç kaynağı kullanmak koşuluyla,sorunsuzca kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME
    @paşa_53

Dediğiniz işlem kitler ile olmakta.
    Sese duyarlı(vu-meter) aracılığıyla,ledler harici güç kaynağı kullanmak koşuluyla,sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Peki nereden bulabiliriz sese duyarlı ışıklardan? Piyasada ne olarak adı geçiyor?
  • @Shift41

''Bass duyarlı neon'' olarak arama yaparsanız sonuçlara ulaşırsınız.
    Bir ara Vatan Bilgisayar'da vardı,hala bulunuyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@Shift41

''Bass duyarlı neon'' olarak arama yaparsanız sonuçlara ulaşırsınız.
    Bir ara Vatan Bilgisayar'da vardı,hala bulunuyor mu bilmiyorum.

halen satılıyor hocam şu an ki fiyatıda 11 lira gibi bir ücrette olması lazım bir ara ben de niyetlenmiştim sonra vazgeçtim almaktan
  • @dreamblue35

Sitesinde bulamadığım için kesin olarak ''Var.'' diyemedim açıkçası.
    Malum sitede,''sese duyarlı'' olarak arama yapılınca bir çok sonuç çıkıyor.Ancak genel olarak oto müzik sistemleri için üretilmiş oldukları için ev kullanımı için bir takım eklemelerde bulunmak gerekiyor.
    Aslında yapımı oldukça kolay,gerekli malzemeleri temin ettikten sonra bir elektrikçide monte ettirebilirsiniz.Benim önerim neon yerine şerit led kullanmanız olacaktır.
  • Bi Ara vatan bilgisayarda sese duyarlı diye satmışlar ama sese duyarlı değilmiş. Düz yanıyormuş. Şimdi geldiyse alınabilir.
  • Vatan'da "sese duyarlı" diye arama yaptım. MP3 çıktı.
  • Şimdi ben bass duyarlı neonu bass sürücüsüne bağlasam sorunsuz çalışır değil mi?sadece bass vurdukça ışığın yanmasını istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.