Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apartmandakiler her ne kadar memnun olmasalar da çok güzel bir sistem bravo logitech!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolphacı

arkadaşlar bir müzik arıyorum ama bir türlü indiremedim bi yardımcı olabilirmisiniz.şarkının adı sanı biliyorum ama indirme yerleri hep paralı görünüyor anlamadım bende

vive la france sax bomb edit

bu parçayı bulabilen arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim biryere upload yada indirebileceğim yer söylerse sevinirim,z2300de bunu dinlemek istiyorum

http://indirdoldur.net/indirdoldur-turkce-mp3/190816-dj-mert-hakan-sax-dance-2011-a.html burdan indir bak keyfine kardeş

• Arkadaşlar, ses ayarlarından Realtek Digital Output'u seçtiğimde ses kesiliyor. Onboard ses kartı olmasından mı kaynaklanıyor yoksa Z2300'ün böyle bir yeteneği olmamasından mı? Şu fotoğraftakini kastediyorum;

Realtek'i varsayılan yapınca ses gelmiyor. Hoparlörü seçince sıkıntı yok. Normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkn66

apartmandakiler her ne kadar memnun olmasalar da çok güzel bir sistem bravo logitech!

Gönül isterki full ses açıp gümbür gümbür dinlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

apartmandakiler her ne kadar memnun olmasalar da çok güzel bir sistem bravo logitech!

ben yapiorm kimse bisey demiyor da benim evde ara cam var titredigi icin kil oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, ses ayarlarından Realtek Digital Output'u seçtiğimde ses kesiliyor. Onboard ses kartı olmasından mı kaynaklanıyor yoksa Z2300'ün böyle bir yeteneği olmamasından mı? Şu fotoğraftakini kastediyorum;

Realtek'i varsayılan yapınca ses gelmiyor. Hoparlörü seçince sıkıntı yok. Normal midir?

Öncelikle z2300 analog bir settir dijital çıkışı desteklemez

Ses kartının dijital output çıkışı boş olduğundan ses kesilmesi normaldır z2300 bağladığın çıkış(yeşil olan) ile dijital çıkış(muhtemelen siyah renkli olan) farklı noktalardadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

quote:

quote:

ben yapiorm kimse bisey demiyor da benim evde ara cam var titredigi icin kil oluyorum

Evim müstakil merkezden de uzak maalesef z2300 tek iken kulağım kaldırıyordu ama çiftledikten sonra %50 ses seviyesinde dahi odada duramıyorum maksimum 4 dakika civarı dayanıyorum sonrasında basınç kulağı tıkadığı gibi tuhaf sesler çınlıyor kulağımda O nedenle odanız çok geniş değilse sakın çiftlemeyin sistemi bir tanesi dahi fazla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Ses kartının dijital output çıkışı boş olduğundan ses kesilmesi normaldır z2300 bağladığın çıkış(yeşil olan) ile dijital çıkış(muhtemelen siyah renkli olan) farklı noktalardadır.

Cevap için teşekkürler. Peki harici ses kartı alsak, ne gibi bir değişiklik olur? USB ses kartları verimli midir?
  • ben 1 senedir apartman dairesinde kullanıyorum tv ye ve wd live e bağladım film seyrederken çok zevli oluyor arada bir de müzik dinliyorum performansından çok memnunum iyiki almısım :) vatan computerden 150 tl ye almıstım :)
  • Bende Z2300 kullanıcısıyım. uyduları iptal edip subun arkasına solo 6 yada 7 bağlayıp kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ? amacım sesin kalitesini ve sesin gücünü artırmak
  • Sub. İn arkasına bağlarsanız amfiye fazla yük bindirmiş olursunuz. Uyduları çıkarıp sadece sub kullanın ve soloyu kullanın. Aksi halde çıkışlar zarar görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Cevap için teşekkürler. Peki harici ses kartı alsak, ne gibi bir değişiklik olur? USB ses kartları verimli midir?

On board ses kartın hd olduğundan alacağın ses kartı çok üst düzey olmadığı sürece bariz farkı hissetmen zor olacak fakat elbette fark olacağı aşkiar ama aradakı para farkını karşılayabilecek düzeydemi orası aşikar eğer müzik odaklı sistemi kullanıyorsan m-audio ses kartları gerçekten mükemmel bu konuda yada asusun sonar serisi fakat oyun ve film ağırlıklı ise creative ses kartları paklar fakat z2300 stereo olduğundan ve müzik odaklı sistem olduğundan benim önerim m-audio ses kartları olurdu profosyonel performans sağlar ve farkı her şekilde hissettirir onun dışında uydu takviyesi ile sistemi uçurmanız mümkün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evim müstakil merkezden de uzak maalesef z2300 tek iken kulağım kaldırıyordu ama çiftledikten sonra %50 ses seviyesinde dahi odada duramıyorum maksimum 4 dakika civarı dayanıyorum sonrasında basınç kulağı tıkadığı gibi tuhaf sesler çınlıyor kulağımda O nedenle odanız çok geniş değilse sakın çiftlemeyin sistemi bir tanesi dahi fazla bence

Hocam biraz abartmışsın sen galiba alttarafı 2.1 pc hoparlörü bu hi-fi sistem değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam biraz abartmışsın sen galiba alttarafı 2.1 pc hoparlörü bu hi-fi sistem değil

Bu aletin çiftini hiç aynı anda aktifken dinledinmi daha önce ?

Hi-fi sistemde şiddetten ziyade kaliteye odaklıdır ses yüksekliği şiddeti hi-fi ile özdeşleştirmen biraz tuhaf olmuş neyse şansın olursa çift z2300 denemeni tavsiye ederim o zaman beni daha iyi anlarsın teorik olarak anlatmak güç çünkü tabi doğru akustik konumlandırma ve kaliteli bir ses kartı dahlinide

• Hocam z2300 değilde dual z5500 dinleme fırsatım oldu ama beni etkilemedi diyebilirim seninde hi-fi sistemi güç olarak pasif gördünya yada ses şiddeti diyelim biz ona buda bana biraz tuaf ve ilginç geldi saygılar
  • solo 6 nın kendi amfisi zaten var neden z2300 ün amfisine yük binmez diye düşünüyorum zaten kendi uydularını iptal edip uydu çıkışına solo 6 bağlamak istiyorum denemiş yada dinlemiş bi arkadaş varmı ? birde solo 6 nerden bulabilirim teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Sub. İn arkasına bağlarsanız amfiye fazla yük bindirmiş olursunuz. Uyduları çıkarıp sadece sub kullanın ve soloyu kullanın. Aksi halde çıkışlar zarar görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

solo 6 nın kendi amfisi zaten var neden z2300 ün amfisine yük binmez diye düşünüyorum zaten kendi uydularını iptal edip uydu çıkışına solo 6 bağlamak istiyorum denemiş yada dinlemiş bi arkadaş varmı ? birde solo 6 nerden bulabilirim teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Sub. İn arkasına bağlarsanız amfiye fazla yük bindirmiş olursunuz. Uyduları çıkarıp sadece sub kullanın ve soloyu kullanın. Aksi halde çıkışlar zarar görebilir.

Arkadaşım solo 6'yı z2300'den bağımsız olarak direkt olarak pc ye bağlayacaksın z2300 uydu çıkışı uydulara güç akımı sağlar senin yapacağın işi bir elektronikçiye gidip stereo çoğaltıcı istemek bir kaç lira birşeydir zaten sonrasında z2300 ve solo 6 pc giriş jacklarını o çoğaltıcıyla tekleyip pc bağlamak tabi z2300 uyduları iptal ederek sadece subunu çalıştırman daha makul

• _DIESEL_ arkadaşım verdiğin öneriler için teşekkür ederim ben bunu z2300 dışında farklı sistemlerde yaptım biliyorum ama benim sormak istediğim bu değildi solo 6 yı z2300 ün uydu çıkışına bağlayınca ne gibi sonuçlar alınıyor diye sormak istemiştim uydu çıkışına bağlanınca solo 6 dan bass sesi alamayız diye düşünüyorum(öyle olmasını istiyorum zaten) 2 amfi arsında bi sorun çıkartıyormu uyumsuzluk söz konusu oluyormu bunu öğrenmek istiyorum çünkü sesi ve bası tek kumanda üzerinden yani z2300 ün kumandasından kontrol etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 27 Nisan 2011; 17:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

_DIESEL_ arkadaşım verdiğin öneriler için teşekkür ederim ben bunu z2300 dışında farklı sistemlerde yaptım biliyorum ama benim sormak istediğim bu değildi solo 6 yı z2300 ün uydu çıkışına bağlayınca ne gibi sonuçlar alınıyor diye sormak istemiştim uydu çıkışına bağlanınca solo 6 dan bass sesi alamayız diye düşünüyorum(öyle olmasını istiyorum zaten) 2 amfi arsında bi sorun çıkartıyormu uyumsuzluk söz konusu oluyormu bunu öğrenmek istiyorum çünkü sesi ve bası tek kumanda üzerinden yani z2300 ün kumandasından kontrol etmek istiyorum

öyle birşey yapman imkansız teknik olarak çok zorlarsan solo 6 içini açarsın hoparlörlerin kendi tümleşik amfisiyle bağlantısınnı kesip kabinden paralel kablolarını çıkararak z2300 amfisine eklersin ki büyük ihtimal ile bir kaç saat sonra z2300 amfisi perte çıkar çünkü değerleri fazlasıyla uyumsuz sen iyisimi 8 ohm 40-50 watt arası pasif hoparlör arayışına geç senin kriterlerini solo 6 karşılamaz hem maddi olarak çok daha ucuza pasif amfisiz hoparlör bulup direkt z2300 sürebilirsin tek kumandadan da kontrol edersin

• Arkadaşlar inanmıyacaksınız ama sırf fantezi için tam 140 metrekare kafeye bağladım sistemi.Arkadaşın kafesi tavanı baya yüksek hacimli bir yer.Mid ve Tiz adına birşey yok.Ama 140 Metre kare alanda nasıl bir bass oluştu anlatamam.Derin bass falan yok hatta basslar tek tipte. :) 50 Cent - Candy Shop şarkısında inanılmaz bass oluştu belki inanmıyacaksınız ama 140 Metrekarelik kafenin mutfak dolapları falan sallanmaya başladı.Giriş kapısı falan zangırdadı. :) Evde bile böyle inanılmaz bass elde edememiştim.Ama dediğim gibi tek tip ve kalitesiz bir bass.Ama hayvani. :) Görenler o bass'ın o kadar ufak aletten çıktığına inanamadı.Resmen canavara dönüştü alet.Öyle bir ortamda 2 tane hatta 3 tane Z2300'ün neler yapabileceğini düşünmek istemiyorum. :D
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.