Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün arkadaşla z2300 ün bassına neon ışık taktık..on numara oldu her bass vurduğunda ışık yanıyor..bassda yada seste hiç azalma yok..bu arada evlatın içinide görmüş olduk,hava portunun şekli yeter:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

bugün arkadaşla z2300 ün bassına neon ışık taktık..on numara oldu her bass vurduğunda ışık yanıyor..bassda yada seste hiç azalma yok..bu arada evlatın içinide görmüş olduk,hava portunun şekli yeter:)

Resmini koyabilir misiniz?

Işığı direk çıkışa mı bağladınız?
  • kardeş telle girdiğim için resim ekleyemiyorum..bass sürücüsünü çıkardık,ledden gelen kabloyuda hava portunun içinden geçirdik..ledin artısı bassın artısına,eksisinide bassın eksinine bağladık..youtube da z2300 e nasıl bağlandığını gösteren video vardı..bu arada bass sürücünün vidalarını söktükten sonra düz tornavidayla kenarlarlarını biraz oynatman gerekir altında silikon olduğu için hemen çıkmıyor..
  • benide alın aranıza yaklaşık 2 ay önce almıştım forumda giremedim bayadır.
    şu mid tiz meselesine ben hiç takmıyorumdum fakat taki (srs audio sandbox)adlı bu proğramı görene dek bunu yükledim 15 günlk deneme sürümü var zaten nette sesler çok etkileyici oldu efektleri felan sinematik film izlerken müzik dinlerken sanki extra 2 tane tweter var gibiydi ama sonra 15.gün proğram biti ve eski sesi bana o kadar güzl gelmedi o yüzden x fi surround usb li ses kartı alsam srs proğramındaki gibi ses alabilirmiyim acaba kullanan bi arkadaş yazabilirmi yada megaworks uydu taksam ama bi srs audioyu deneyin arada dağlar kadar fark var ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

bugün arkadaşla z2300 ün bassına neon ışık taktık..on numara oldu her bass vurduğunda ışık yanıyor..bassda yada seste hiç azalma yok..bu arada evlatın içinide görmüş olduk,hava portunun şekli yeter:)

Resmini koyabilir misiniz?

Işığı direk çıkışa mı bağladınız?

cidden şimdi bende merak ettim.. resim atsanız bi an önce..
  • led biraz kısa geldiği için tam yuvarlak olmadı:)70cm uzunluğunda led orayı ancak tamamlar..şuan led takılı değil son ses açtığımda dvd den dinlerken ses gidiyordu..telden dinlerken birşey olmuyordu ama dvd de son seste gidiyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53anzerli53 -- 19 Haziran 2011; 11:44:18 >
  • bi kaç resim daha atalım..

• bende şu siyah muhafazayı çıkartmak istiyorum ama garantili cihazım sorun olurmu çıkarsam?
  • öndeki ızgarayımı?eğer oysa ben garantiye yolladığımda aynı şekilde yerine takıyorum ızgarayı hiçbir sorun olmadı,ama ben çok dikkatli çıkarmıştım ızgarayı taktığımda hiç belli olmuyordu..
  • quote:

öndeki ızgarayımı?eğer oysa ben garantiye yolladığımda aynı şekilde yerine takıyorum ızgarayı hiçbir sorun olmadı,ama ben çok dikkatli çıkarmıştım ızgarayı taktığımda hiç belli olmuyordu..

evt hocam ızgarıyı kastetmiştim yıpratmadan nasıl çıkarabilriz onu tornavidayı beze sarıp felanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

quote:

öndeki ızgarayımı?eğer oysa ben garantiye yolladığımda aynı şekilde yerine takıyorum ızgarayı hiçbir sorun olmadı,ama ben çok dikkatli çıkarmıştım ızgarayı taktığımda hiç belli olmuyordu..

evt hocam ızgarıyı kastetmiştim yıpratmadan nasıl çıkarabilriz onu tornavidayı beze sarıp felanmı?

http://www.youtube.com/watch?v=onMBrfFzjPc

Yardımı dokunabilir.

• quote:

quote:

ben öyle yapmıştım çizik olmasın diye..çıkarırken hep bi noktadan tornavidayı sokmayın her taraftan(köşeden) yavaş yavaş sokun az oynatın,öyle yapa yapa zaten ızgara çıkmaya başlar..
  • quote:

DemophoN Tarih 21 Haziran 2011; 12:14:11
    bende şu siyah muhafazayı çıkartmak istiyorum ama garantili cihazım sorun olurmu çıkarsam?

pek sorun olacağını sanmam

çıkartmak için saç kurutma makinası ve düz ya da ince tornavida olsa yeterli olur

ızgaranın 4 tarafında silikon var çaprazlarda olması lazım 2 dk saç kurutma makinasıyla bir güzel eritirsin silikonları sonra tornavidayla yavaş yavaş zorlarsan çıkar garantiye göndereceğin zaman da takıverirsin kimse anlamaz
  • sisteme yeni eklemeler yaptım şuan z5500 den farkı kalmadı diyebilirim

uydular yerine daha önceden ahşap 100 watt tweeterlı beko hoparlörleri çakmıştım

şimdi de creative gigaworks t20 series II aldım jak çoğaltıcıyla 2sini aynı anda kullanıyorum mid tiz bass dengesi sağlandı herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!V8 POWER!!!

quote:

DemophoN Tarih 21 Haziran 2011; 12:14:11
    bende şu siyah muhafazayı çıkartmak istiyorum ama garantili cihazım sorun olurmu çıkarsam?

pek sorun olacağını sanmam

çıkartmak için saç kurutma makinası ve düz ya da ince tornavida olsa yeterli olur

ızgaranın 4 tarafında silikon var çaprazlarda olması lazım 2 dk saç kurutma makinasıyla bir güzel eritirsin silikonları sonra tornavidayla yavaş yavaş zorlarsan çıkar garantiye göndereceğin zaman da takıverirsin kimse anlamaz

tm teşekkrler
  • quote:

quote:

quote:

ben öyle yapmıştım çizik olmasın diye..çıkarırken hep bi noktadan tornavidayı sokmayın her taraftan(köşeden) yavaş yavaş sokun az oynatın,öyle yapa yapa zaten ızgara çıkmaya başlar..

tm anladım tşkkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=onMBrfFzjPc

Yardımı dokunabilir.

eyvallah

• amma çok oynadınız şu sistemle yahu oyuncak oldu elinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 22 Haziran 2011; 20:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca
    amma çok oynadınız şu sistemle yahu oyuncak oldu elinizde

mübarek taş gibi:)bozmak istesen bozulmaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53anzerli53 -- 22 Haziran 2011; 22:20:06 >
  • dün odanın oturma şeklini resimdeki gibi yaptım..inanın pc masasında oturduğum yerde bass öle vuruyorki her yerim titriyor..hele sagopanın şikayetname şarkısında saat 1-2 yönüne zor açıyorum..1 buçuk seneden beri kullanıyorum sistemden ilk defa böyle bir bass sesi aldım..önceki sayfalarda da arkadaşların dediği gibi sistemin durduğu konum gerçekten çok önemli..

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.