Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana katılıyorum şu sistemi büyük ve akustiği iyi bir ortamda deneyemedim kendi evimde ne duyduysam o
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyldz

Sana katılıyorum şu sistemi büyük ve akustiği iyi bir ortamda deneyemedim kendi evimde ne duyduysam o

Ben 140 metre2 kafeye kurdum.Midler ve Tizler uzakta tamamen yok oldu ama hiç duymadığım şiddette bass duydum. :D Ama derin basslar kayboldu.50 Cent - Candy Shop şarkısında adeta yıkıldı ortam. :)

Bu arada sistemi çiftledim 4 tane megaworks uydusu aldım.Mutlu,mesut yaşıyorum. :)
  • şu uydulardan banada lazım baktım bulamadım varmı bi ilan falan gözünüze çarpan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa_53

dün odanın oturma şeklini resimdeki gibi yaptım..inanın pc masasında oturduğum yerde bass öle vuruyorki her yerim titriyor..hele sagopanın şikayetname şarkısında saat 1-2 yönüne zor açıyorum..1 buçuk seneden beri kullanıyorum sistemden ilk defa böyle bir bass sesi aldım..önceki sayfalarda da arkadaşların dediği gibi sistemin durduğu konum gerçekten çok önemli..

uyduları niye tavana astın merak ettim.ilginç bir olay
  • Ben su aralar z2300'un yanina bir subwoofer eklemeyi dusunuyorum. Hangi markayi onerirsiniz? Ayriyrtten amfi gerektirecek subwoofer olmasin ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

dün odanın oturma şeklini resimdeki gibi yaptım..inanın pc masasında oturduğum yerde bass öle vuruyorki her yerim titriyor..hele sagopanın şikayetname şarkısında saat 1-2 yönüne zor açıyorum..1 buçuk seneden beri kullanıyorum sistemden ilk defa böyle bir bass sesi aldım..önceki sayfalarda da arkadaşların dediği gibi sistemin durduğu konum gerçekten çok önemli..

masada yer olmadığı için oraya astım..ayrıca senin bu soruyu sorman daha ilginç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

masada yer olmadığı için oraya astım..ayrıca senin bu soruyu sorman daha ilginç

uydular o durumdayken verim alamazsın o yüzden garibime gitti.kulak seviyesine yakın olmaları gerekir.biri sağında biri ise solunda duracak.öyle olmazsa sağ ve sol kanallardan gelen sesleri ayırt edemezsin,kirli bir ses duyarsın.sesin kafanın etrafında yayılmasını istiyorsan dediğimi yap.z5500 kolonları almışsın gördüğüm kadarıyla.o kolonlara yazık ediyorsun bu şekilde

• söylediklerinde haklısın ama yer olmadığı için o şekilde kullanıyorum..ileri ki zamanlarda dediğin gibi yapabilirm.. tavsiyen için saol arkadaşım..
  • Ben daha önceden sistemi koymuştum topiğe ama görmeyen arakdaşlar için birkez daha koymak istedim saygılar

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

• Doğan görünümlü şahin gibi olmuş :D
    quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

Ben daha önceden sistemi koymuştum topiğe ama görmeyen arakdaşlar için birkez daha koymak istedim saygılar

• Elimde bir adet sorunsuz var almak isteyen olursa PM den ulaşabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_50191498/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50191498

saygılar
  • arkadaşlar şu logitech'in uyduları yerine daha sağlam uydular lazım veya birlikte kullanabileceğim uydular lazım tavsiyesi olan yok mu?
  • Orijinalden alıntı: uyldz

Doğan görünümlü şahin gibi olmuş :D

Liseli seni hadi bas git
  • en iyisi z5500 uydusu bağlıyıp bide ses kartı almak bence
    mid bas çok iyi olacaktır bunlarla tizide ses kartından ayarladınmı tamamdır işte
  • Arkadaşlar ses kartına 2 tane Z2300 bağlasam sorun çıkar mı? 2. bir z2300 olsa nasıl olurdu acaba?
  • Herkeze selam arkadaşlar,bir Z2300 kullanıcısı olarak bende birşeyler yazıp bir ikide resim koymak istedim.Forumun tamamını okuyamasamda bazı arkadaşların sesle alakalı sorunların olduğunu farkettim.Benim elimden yıllardır o kadar çok ses sistemi geçtiki QLX 210 ile birlikte teac amfim bile vardı,şimdiki zamanda bunlar pahalı adeta el yakıyor ve bizlerde hi-fi systemlere muadil cuzi rakamlarda 2+1 lere talep oluyoruz,aslında ne yalan söyliyeyim bir iki değişiklikten sonra hi-fi ye en yakın sesi elde edebilmekte mümkün oluyor.Bu sesleri elde edebilmek benim baya bir zamanımı aldı şöyleki...bundan 5 yıl öncesine kadar salon halıyla kaplıydı ve bu sesin akustiği için büyük bir kayıpmış bunu anladım,laminant döşendikten sonra ses değişiverdi ve ses kendini adeta toparladı buna ek olarak hi-fi en yakın ses kalitesi hiç şüpesiz x fi titanium ve birde 4 ohm tweeter,bu sayılanların hepsi bir arada mükemmel olmasada kulağa hoş hitap eden bir system meydana geliyor.Bula ilavetende bir iki resim koyuyorum bazı arkadaşlar tweeterlerin midler üzerinde konumlandırılmasından hoşlanmıyor bende dahil :) buna çözüm olarakta ekteki resimde tv'nin üstüne konumlandırarak sağa ve sola bakmasını sağlayıp stereo akışını güzelleştiriyor.Bunlar benim için zamanla ortaya çıkan dengeli durumlar oldu...şimdi arkadaşlar şöyle düşünebilir,iyi ses almak için illa laminant yada tahta zeminmi yapmak lazım ?!...değil systemin konumuda çok önemli wooferin durduğu konum,midlerin ara mesafesi ve yerle olan yüksekliği kulağa paralelliği,tavandada farklı duruyor yani bunuda gördük :)) fenada olmadı:)) hepsi birer etkendir.Açıkçası son olarak Z2300'zümüzü sevelim diyorum onu en iyi sesi vermesi için odaların konumunu ve en önemlisi biraz geniş olmasına yani salonda konumlanmasına dikkat edelim.Herkeze saygılar.

• @cengizhan

Kardeşim eğer sub ı tv ünitesinin hemen soluna yani sehpaların olduğu yere koyabilirsen bence daha sağlıklı olur kanımca pc yide lcd tv ye bağlar
    kasayı tv ünitesinin içine biyere adape edersen 10numara bir oda olucak
  • @onurca
    Kardeş her türlü denedim olumsuz 2300'ün ses kontrol kumandası benim için çok önemli elimin altında olması lazım,senin belirlediğin konuma koyduğumda kablo yetersiz geliyor.Şu anda bu konumda bilgisayar tvye hdmi bağlantısı var filmlerde en iyi sonucu bu şekilde alıyorum.Subun bu şekilde konumlanması bilgisayar kasasını pek etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 2 Temmuz 2011; 9:13:14 >
  • arkadaşlarrr hep müzük için yazmışsınız z2300 ben sadece film izlemek için lcd tv me baglıycam yeterli olur mu yani işimi görürmüü film ve lcd oalylarınada girseniz iyi olurr
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.