Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Uygun fiyata satmayı düşünen varsa PM atabilir. Temiz ve sorunsuz olması şartıyla tabi

adana teknosa exxtrada sıfırı vardı z2300 ün ama o da 1 tane teşhir gezerken görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

quote:

Uygun fiyata satmayı düşünen varsa PM atabilir. Temiz ve sorunsuz olması şartıyla tabi

adana teknosa exxtrada sıfırı vardı z2300 ün ama o da 1 tane teşhir gezerken görmüştüm.

Fiyatı ne kadardı acaba??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemophoN

quote:

Fiyatı ne kadardı acaba??

200 tl civarı felandı sanırsam ama baya eskiydi derformeler mevcuttu uyduların bezleri yıpranmış köşelerden birazda kumandada woferde çizikler vardı.Ama yinede alınır yani sağlam çalışır vaziyette ve 2 yılda garantili olacağını düşünürsek alınabilir.

• Arkadaşlar bunun bass kapağı telleri yani nasıl çıkarılıyo?
  • Kısmetse 3. Z2300 pazartesi günü elime ulaşacak.

@.AnasoN.

Forumun 2. El kısmını biraz karıştırıp bulabilirsiniz.
  • Shift41 sende bilmiyomusun?
  • @cNRcngL

Merhaba,

İnce uçlu bir tornavidaya kapağın ve ahşabın zarar görmemesi için ince bir bez sarın.
    Subwoofer yuvarlağının ortasına ve yukarısına tornavidayı sokun ve kanırtarak kendinize doğru çekin.
  • Şu kumandadan çevirince hışırtı sorunu bendede vardı.Aşırı hışırtı yapıyordu.Uydu kaynaklı birşey değil sanırım çünkü kulaklık taktığım zamanda kumandadan açınca hışırtı yapıyordu.
  • pc ye açıp kapayınca hışırtı gidiyor..hışırtı olduğu zaman öyle yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cNRcngL

Shift41 sende bilmiyomusun?

Yardımı dokunur umarım.
  • Çok çok teşekkürler, son seste vuruyo gibi bi cızırtı çıktı subwooferdan o yüzden çıkardım umarım çıkarmamında bi zararı yoktur inşaallah. Bu arada ben subwooferı bilgisayar kasası konulan yere koydum sesi tam vermiyodu bass, çıkışını bi tur sağa döndürdüm yukarı bakıyor yani bununda bir zararı olurmu?
  • @cNRcngL

Subwoofer ızgarasını çıkartmanızın,subwoofera çarpılması halinde zarar görmesi dışında herhangi bir zararı bulunmamakta. Ayrıca subwoofer içeriğine o ızgara çıkartılarak ulaşıldığından ürünün garanti dışı kalması muhtemel.

Hava tahliye portunun yukarı bakması da bir zarar oluşturmaz.Ancak normal kullanımda sağ tarafa gelen taraf (şu an altta kalan) çizilebilir.
  • Önemli değil o kadar, ciğeri lazım bana. Zaten bu aralar şu moda olan; TOFAŞK Şahin'lerimizin sağ-sol çamurluk kaputuna yapıştırılan, renkli çizgi film karakterli gibi olan stickerlardan bulursam gri yere onlardan yapıştırıcam.
  • Ha bu arada mid tizzlere falan filan hiç gerek yok. İnanın bana, herşey orjinaliyle güzel...
  • arkadaşlar, sesi açıp kısarken hışırtılar geliyor bazen tek hoparlörden ses geliyor oynayınca düzeliyor falan tahminim direk ses açma kapama için olan bi aparat var ses kontrolü yapılan aletin devresine bağlı, orda sorun. elektronikçilere götürsem yapılabilir mi acaba, fikri olan?
  • hışırtı sorunu bendede var hiçbir çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: punk89

arkadaşlar, sesi açıp kısarken hışırtılar geliyor bazen tek hoparlörden ses geliyor oynayınca düzeliyor falan tahminim direk ses açma kapama için olan bi aparat var ses kontrolü yapılan aletin devresine bağlı, orda sorun. elektronikçilere götürsem yapılabilir mi acaba, fikri olan?

Ses açıp kaparken çıkan Hışırtı sorunu ses ayarı için kullanılan potansiyometrenin karbon yollarının zamanla toz ve pislikle kaplanmasından kaynaklanır. z2300 ün konrtol panelindeki potansiyometeye ulaşabilirseniz. piyasada satılan kontak spreylerinden birisini içine püskürterek problemi çözebilirsiniz. aşağıdaki linkte kontak spreyine ulaşabilirsiniz.. 5TL civarına elektronikçilerde bulabilirsiniz.

http://www.webdenal.com/philips-390dcs-yagsiz-kontak-sprey-mavi-kapak_84822.html

http://www.novabazar.com/urun/49b95ecc350342e677abcf49fc607bfb/PHILIPS-390CCS-Az-Yagli-Kontak-Sprey-Kirmizi-Kapak-

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kısmetse 3. Z2300 pazartesi günü elime ulaşacak.

@.AnasoN.

Forumun 2. El kısmını biraz karıştırıp bulabilirsiniz.

Şuanki 2. el piyasası nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Kazık yemeyelim
  • genellikle 150-200 arası..eğer bulursan 200'den fazla verme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53anzerli53 -- 10 Ağustos 2011; 13:47:22 >
  • z-2300 Uydularına başka bir tweeter mod

Tweterlar sony
    8 ohm
    wallt değeri bilinmiyor

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda)

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.