Şimdi Ara

Logitech Z2300 garantiden geldi ama abisinin organlarıyla :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sag uydusu patlayan z2300 garantiye vermiştim ve dönüşte abisinin organlarıyla z5500 ün uydularıyla birlikte geldi

Logitech Z2300  garantiden geldi ama abisinin organlarıyla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan06 -- 11 Temmuz 2008; 20:57:57 >

• ooo süpermiş bir resim koysaydın yav nasıl duruyor merak ettim z5500 z2300 ün uydularından daha güzel hem duvarada aslılıyor çok şanslısın dostum ses nasıl sen sesden haber ver
  • ses süper :D yanıız kablolar 2 metre galiba kablolar birbirine karıstı
  • Garantiden bu şekilde mi döndü? Yaptıkları size bir avantaj sunsa da sonuçta 2300 uydusu ile değiştirmek zorunda değiller mi?
  • Peki seste değişme oldu mu? olduysa ne gibi farklar var?
  • SES KOLONLAR KUVETLENMİŞ OLDU DİĞERİNDEN GAYET GÜZEL
  • valla güzel olmuş ama önemli olan sesi subuda gönder abisini versinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

Garantiden bu şekilde mi döndü? Yaptıkları size bir avantaj sunsa da sonuçta 2300 uydusu ile değiştirmek zorunda değiller mi?

O GELSE GENE PATLIYACAK O YÜZDEN BU GÜZEL OLDU

YAVRU Bİ Z5550 ÜM OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

valla güzel olmuş ama önemli olan sesi subuda gönder abisini versinler

SUB PATLAMASI ZOR :) AMA NEDEN OLMASIN :d

EN AZINDAN ŞÖLE SÖLEYİM HOPORLERÜN SES SEVİYESİ ARTI
  • z5500 ve z2300 ün subunu patlatabilecek babayiğit tanımıyorum peki sana bir sorum var z5500 ün uyduları duvara monte dilebiliyor ya hani z2300 ünde kendi uyduları duvara monte edilebiliyormu bunu merak ettim duvara monte edilebiliyorsa süper olur
  • onu patlatacak müzik yok z5550 duvara monte oluyor z2300 duvara monte olmuyor gt kadarda kabloları vardı :)
  • ohaaa nerde senin garanti merkezi yaa bende benimkileri bozuyum da yollayım bari......

NOT= iki uydunun da bozulma durumu bana biraz garip geldi yoksa bizi kekleme durumları falan mı var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 13 Temmuz 2008; 10:49:25 >
  • çok şanslısın dostum ses süper olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

ohaaa nerde senin garanti merkezi yaa bende benimkileri bozuyum da yollayım bari......

NOT= iki uydunun da bozulma durumu bana biraz garip geldi yoksa bizi kekleme durumları falan mı var??

yok dostum teki bozuldu gene aynı şekilde sürekli yükses seste dinlendiginde gene teki gidicek e aynı hata 3 defa tekrarlarsa ya komple degiştirilecek yada para iadesi yapıcalak onun için böle bişi yaptılar

• Sen birde sub'ı yolla bakalım
  • yinede z5500 uyduları 40w lık bir güçle besleneceği için güç açısından pek fark yoktur ama ses kalitesi falan nasıl?? tizler nasıl oldu mesela??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

yinede z5500 uyduları 40w lık bir güçle besleneceği için güç açısından pek fark yoktur ama ses kalitesi falan nasıl?? tizler nasıl oldu mesela??

sürekli yüksek seste dinleyince kulak agrıyodu mesela o yok oldu
  • ben olsam ac gozluluk yapıp banane kardesim ben kendi hoparlorlerini istiyorum deyip z5500 koparmaya calısrdım bu arada z5500 le z2300 tizlerinin ohm degerleri farklı degilmiydi yoksa benmi yanlıs hatırlıyorum!!!
  • Hocam bu senin olay amma da komik olmuş ya... Hani vardır ya tilkiye sormuşlar, bizim kümese bekçilik yapar mısın diye, gülmekten cevap veremezmiş, işte o hesap seninkide, güle güle kullan.....
  • tsk ederim dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.