Şimdi Ara

logitech z3 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, şu anda almanyadayım ve 10 ay burda kalacam. burda 10 ay boyunca kullanmak için bir ses sistemine ihtiyacım oldu, ben de gidip 18 euro'ya creative sbs.380 aldım. ancak cihaz beni tatmin etmedi. bunu aldığım yerde logitech z3 var. değiştirme şansım var. fiyatı 49 euro yani yaklaşık 90ytl. ancak türkiyedeki fiyat bilgisini tam bilmiyorum(çoğu internet sitesi kalmamış diyor) ve sanırım güncel bir ürün de değil. sizce alınır mı? bi de araştırmalarım sonucunda ze3 ve z4 gibi ürünlerin de olduğunu öğrendim ancak o mağazada yok. bunların farkı nedir acaba z3, z3e ve z4'ün? aydınlatırsanız sevinirim. herkese teşekkürler şimdiden...

logitech z3 almalı mıyım?

• eğer bulduysan durma al o fiyata logitech in x230 u 100ytl ederken sen o sıstemı 90 lıraya bulduysan super bişey bence burda o fıyatın ıkı katı belkıde daha fazlası

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=2831&productId=bd19736

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 29 Ekim 2006; 14:09:08 >
  • nJOY

z3 alırken iyi dinle sesini derim.
    aşağıdaki tabloyu incelersen ne demek istediğimi anlarsın.

edit: z3 hakkın da forumlarda iyi şeyler okumadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 29 Ekim 2006; 14:16:59 >
  • walla aldım gitti artık ama fena diil bu paraya sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.