Şimdi Ara

Xbox One S Almalı Mıyım? Önerileriniz lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 ve Ps4 konsollarım oldu zamanında. Şuan fiyatları çok uçmuş yine almayı düşünüyordum fakat vazgeçtim. Xbox bakayım bi derken One S modeli fiyatı şuan güzel geldi. Fakat kolu biraz garip geldi sanırım PlayStation koluna alışık olduğumdan dolayı. Sizlere sormak istediğim bazı şeyler var.

PlayStation gibi dijital olarak oyun indirebiliyor muyum bunda da?

Diğer sorum ise, her bir oyun için ayrı ücret mi ödeniyor yoksa abonelik sistemi gibi bi durum mu var?

• Ps4ten çok daha iyi dijital oyun konusunda. Bende ps4 ve one x var xbox daha hoşuma gitti sonradan. xboxa gamepass ve live gold aldım yüzlerce oyun indirebiliyorsun sanırım 150 200 tl arası bi şeydi komple :)
  • one s alınmaz artık donanım olarak zayıf kalıyor
  • Xbox one s ile ps4 slim arasında nasıl bir grafik farkı var ki? Bildiğim kadarıyla yok. Donanım olarak nasıl geride kalacak ps4 slim'den?
  • Ben de karar verme aşamasındayım. Çocuklar için oyun kütüphanesi olarak Xbox one s mi daha iyi PS4 mü.
  • ahmert kullanıcısına yanıt
    Oynayanlardan da yorum almak lazım ama incelemelere göre durum bu. Bazı yerlerde de One Sde grafik çamur gibi yorumları yapılmış.

https://i.hizliresim.com/AOMBNz.jpg
    https://i.hizliresim.com/YdLzpA.jpg
    https://i.hizliresim.com/nb61o5.jpg

Özellikle ikinci görüntüdeki ağaca bakınca çok kötü görüntü. Anlık çok dikkat çeker mi bilmiyorum ama 6 yıllık cihazdan da fazla bir beklentiye girmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 26 Kasım 2019; 17:58:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buhayatcoktabayat

https://www.amazon.de/dp/B07VKT4V4S/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=ÅMÅZÕÑ&keywords=xbox-one&qid=1574847662&sr=8-3

2 kollu şuan 169 euro alınırmı?
    İlana bakmadım ama o rakam baz fiyat içindir. TR'ye gelmesi için kargo ve vergileri eklersen muhtemelen 240-260 euro arası bir rakama denk gelecektir. Toplam maliyeti şu anki kura çevirdikten sonra vereceğin tepki durumundan damadın hoşlanacağını sanmıyorum.

• hocam sepette 142euro oluyor vergiler ile felan 248euro oluyor malesef
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef.Adresi Almanya yaptığın an 169 Euro'dan alınabildiğini göreceksin muhtemelen. Geçen sene yada iki sene önce tam hatırlamıyorum 165 Euro idi fiyatı. Diğer kol da beyazdı. Hatta FH3 Hot Wheels bundle idi. Almıştım bir tane. 1105 TL'ye denk gelmişti bana. Forumda diğer konularda yurt dışından sipariş alıp getirenler var. Onlar ile konuşursan daha ucuza mal edebilirsin. Öyle yapacaksan One x bile alabilirsin.
  • ben de aynı sorunun cevabını arıyorum. elimde ps 4 var ama oyun fiyatları çok pahalı olduğu için xbox one s alıp gamepass ultimate kullanmak istiyorum. ikinci el, kardeşlik vs uğraşamadığım için böyle bir karar aldım. ama ps4'ten görüntü ve performans olarak daha kötü bir tercih mi bilmiyorum.

kasıyor, görüntüsü kötü gibi yorumlar okudum kafam çok karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 27 Kasım 2019; 15:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Oynayanlardan da yorum almak lazım ama incelemelere göre durum bu. Bazı yerlerde de One Sde grafik çamur gibi yorumları yapılmış.

https://i.hizliresim.com/AOMBNz.jpg
    https://i.hizliresim.com/YdLzpA.jpg
    https://i.hizliresim.com/nb61o5.jpg

Özellikle ikinci görüntüdeki ağaca bakınca çok kötü görüntü. Anlık çok dikkat çeker mi bilmiyorum ama 6 yıllık cihazdan da fazla bir beklentiye girmemek lazım.
    hocam buradaki attığın resmi xbox one için değerlendiriyorum

xbox one s grafik olarak xbox one a göre daha gelişmiştir. yani xbox one 900 - 720 p verirken xbox one s 1080 - 900 p verir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertismet -- 27 Kasım 2019; 16:41:2 >

• mertismet kullanıcısına yanıt
    Ben fark yok sadece multimedya olarak farkı var biliyordum ufak da olsa grafik bakımından fark varmış dediginiz gibi. 0.09 TFLOPS çok etki eder mi bilemedim ama
    quote:

One 1.31 TFLOPS
    One S 1.40 TFLOPS
    PS4 Slim 1.84 TFLOPS

43inç ve üstünde oyun oynarken belki fark edilir ama küçük monitörlerde özellikle hızlı oyunlarda pek fark edilmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 27 Kasım 2019; 17:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Ben fark yok sadece multimedya olarak farkı var biliyordum ufak da olsa grafik bakımından fark varmış dediginiz gibi. 0.09 TFLOPS çok etki eder mi bilemedim ama
    quote:

One 1.31 TFLOPS
    One S 1.40 TFLOPS
    PS4 Slim 1.84 TFLOPS

43inç ve üstünde oyun oynarken belki fark edilir ama küçük monitörlerde özellikle hızlı oyunlarda pek fark edilmez sanırım
    Hocam olay sadece grafik işlemcisi değil ki bunu laptoplarda da görüyor olmanız lazım yazılım çok önemli grafik frekansı da önemli size sadece ps4 vs one s farkını gösterir resmi atıyorum. Xbox One S Almalı Mıyım? Önerileriniz lazım.Xbox One S Almalı Mıyım? Önerileriniz lazım.

Burada görüldüğü gibi diğer konularda one s üstünlüğü mevcut işlemci hızı frekans gibi ve ben uzun süredir ps4 kullandım arada bir fark göremedim 43inç tv full hd

+ olarak şunuda söyleyeyim benim derdim xbox övmek ps yermek değil ikisinide kullandım ikisininde kendilerine göre eksi ve artı yönleri var 1 tane oyunda bile optimizasyon farkından kaynaklı - ve + yönler oluyor

demek istediğim one s alınabilir bir cihaz en az 2-3 yıl daha gideri var ve piyasada şuan 1300 seviyelerinde 0 1tb lık blu ray li sen en ufak bi blu ray li dvd oynatıcıya bile afaki rakamlar verebiliyorsun

şu da bir gerçek playstation şuanda xbox dan çok önde hiç ps oynamamış biri ex. oyunlar için ps oynamalı diye düşünüyorum ama ex. oyunları bitirmiş biri de x box gayet alabilir playstationunu satıp daha ucuz bir platforma geçiş yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertismet -- 28 Kasım 2019; 10:48:0 >
  • Bu konu çok iyi oldu, şu anda a101'de Division 2 bundle'lı 1300 tl'ye satılıyor. Almak isteyen fiyatı kaçırmasın.
  • ahmert kullanıcısına yanıt
    yarın daha düşük bir fiyat olur mu acaba? a101 çok uyguna girdi piyasaya.
    Konsol grafik gücü tarzında bir arama yapınca bu değerler çıktı detaylara bakmadım. Dediğiniz konuda çok haklısınız hocam Ben bir süre ps4 pro kullandım o yüzden tekrar konsol alırsam one x ya da pro alacağım. Şuan bir konsol seçecek olsam oynayacağım oyunlara bakarım.

Battlefield oynamak istiyorum onun için EA Access alsam Xboxta Playstationa göre çok ucuz.
    Dirt Rally oynamak istiyorum gamepass kütüphanesinde var. Playstationda para vermem gerekecek.
    Multiplayer oyun için gereken üyelikler iki konsolda da aynı fiyat ama Xboxtaki kampanya ile live gold alana gamepass hediye gibi birşey olacak
    Bir de farklı bir oyun denemek istersem oyalanacak bir oyunu ücret vermeden gamepass kütüphanesinden alabilirim. Bunlar Xboxın iyi tarafları

Ps4 tarafında tek avantaj oyunları. Benim konsola ayıracağım zaman haftada 10 saat taş çatlasın 12 saat onda da hikaye tarzı oyunlardan ziyade yarış oyunlarını ve savaş oyunlarını tercih ederim o yüzden Xbox bana çok mantıklı geliyor. Ilk başta ben de One S alayım seneye yeni nesile göre karar veririm dedim ama bu inceleme videosundaki fark ve Battlefield forumundaki görüntü çok kötü yorumları beni vazgeçirmişti ama sizin yorumunuz da one s düşündürüyor şimdi Ps4 Proyu uhd tv ile oynadım şimdi fhd tv ile oynayacağım alacağım konsolu. Kafam çok karışık bir yanım en ucuz olanı al seneye yeni nesile geç diyor diğer taraftanda one x ile iki sene idare et yeni konsolların ara modellerini görür öyle devam edersin diyor.

Gerçi yeni konsola hemen geçerim çünkü oynayacağım, takip edeceğim oyun Battlefield. Yeni Battlefield oyunu da eski konsollara çıkmayacak muhtelemen çünkü 2021 mart nisandan önce gelmeyecek diyorlar.
    Sanırım konsolu almayı düşündüğüm hafta fiyat ve üyelikleri tekrar gözden geçirip öyle alacağım.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hocam almadan önce bende de aynı endişeler vardı. RDR2'den çekiniyordum acaba one s sorun çıkarır mı diye? 4k tv'de bile yeterli geldi görüntü kalitesi bana. Zaten One X ile PS4 Pro'nun farkı sürekli hareket halindeki oyunlarda pek belli olmuyor. Durup manzara izlerim tüm ayrıntıları seçmeye çalışırım diyorsan orasını bilemem.

Şu an yapılacak en mantıklı iş bence ucuza bir xbox s alıp tüm güncel oyunları oynamak. PS4 exclusive'leri zaten PS5 çıkınca da oynayabiliriz. Onlar orada duruyor zaten. Aceleye gerek yok o bakımdan :))
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı mantık sebebiyle xbox one s düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Ps4'üm var. Ama kardeşlik, ikinci el vs ile uğraşamadığım, gamepass'ın ucuz ve bol oyunu olması sebebiyle geçmeyi düşünüyorum. ama grafik ve performans açısından bir kaybım olur mu onu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.