Şimdi Ara

Xbox One S Almalı Mıyım? Önerileriniz lazım. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tanertrd

Merhaba arkadaşlar hiç konsolum olmadı pc kullandım şu zamana kadar malum pc fiyatları uçuk ve ev durumu musayit degil artık pc için konsol almak istiyorum yeni konsol çıkacak 1 yıl kaldı malum ama beklemek istemiyorum one s almayı düşünüyorum x e para vermek istemiyorum 4k tv var one s beni 2 yıldan fazla götürürür mü eski oyunları oynasam da olur konsol la alakam yok pes nba yeter araba yarışı falan sonra yeni konsol alırım son adımdayım yorumlarınız çok önemli birde 1800 e çift kollu all digital var onu alayım diyorum bana bir yol gösterin
    Maddi durumun sıkıntılıysa en mantıklısı xbox one s ve gamepass.

Yerinde olsam ikinci el garantisi devam eden one s 1tb arardım. Temiz ikinci el xbox çok var. İnsanlar bir heves alıyor öylece yatıyor konsol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aldım, çok da memnunum. Aklımda soru işareti var mıydı? Evet vardı. Zamanla hem donanımın kalitesi hem de gamepass mucizesi sayesinde kendisini sevdirdi. Elbette daha iyi konsollar çıkacak, donanımı bir süre sonra yeni oyunlara yetmeyecektir. Ama o zamana kadar oynamam gereken, daha önce deneyimleyemediğim yüzlerce oyun var. Bu oyunları rahatça oynamaya yeter.
  • tanertrd T kullanıcısına yanıt
    bence şahsi düsüncem xbox one s ne kadarda iyi bir konsol olsa da çok kötü grafik kartına sahip bence 2.el bir ps4 slim her işini görücektir en azından grafik gücü one s e göre daha iyi ve ex oyunlarıda var sene bitmeden ex oyunları oynamamak olmaz ve ps4 ü yeni nesil çıktıgında satmanda çok kolay olur

ama illa xbox istiyorum diyorsan 2.el ne yap et one x al aldıgına deysin
  • Layenkati L kullanıcısına yanıt
    Hocam 1800 e 2. El one x ler de var ama one s 1800 vermem mantıklımı para kolay kazanılmıyor 😂 ps4 almayı düşünmüyorum çok pahalı oyunları gamepass olayı yüzünden mutlaka xbox alcam alırsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam açıkçası macbook kullandığım için en az 10 yıldır oyun oynayamıyorum. Konsolda her zaman 0 ürün tercih ediyorum. Bu nedenle önce one x yöneldim. Sonra baktım one s'te oynayabileceğim yüzlerce oyunu zaten oynayamamışım. Kampa dönemine denk getirip iyi fiyata aldım. Donanımı tahmin ettiğimden daha başarılı çıktı. Mevcut oyunları bitirdikten sonra ki yıllar bile sürebilir yeni konsola yönelirim. Playstation hiç düşünmedim iyi ki de almamışım. Onlarca oyunu oynadım 1 lira fazla vermedim. İyi ki gamepass var
    Uzun süredir oyun oynayamıyorsanız önceki neslin oyunlarına da bakabilirsiniz hocam. Xbox One S'de geri uyumluluk da var. RDR, GTAIV, Mass Effect gibi harika bazı oyunları kaçırmış olabilirsiniz. Fiyatları da çok uygun artık. Bazıları EA Access'de de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Uzun süredir oyun oynayamıyorsanız önceki neslin oyunlarına da bakabilirsiniz hocam. Xbox One S'de geri uyumluluk da var. RDR, GTAIV, Mass Effect gibi harika bazı oyunları kaçırmış olabilirsiniz. Fiyatları da çok uygun artık. Bazıları EA Access'de de var.
    Teşekkür ediyorum, hepsini sırayla deniyorum. EA access de aldım. Yıllık 65 lira, çok iyi fiyatı var. Yeni çıkan oyunları da deniyorum hepsinde one s güzel performans gösterdi. Açıkçası daha 2-3 yıl kadar götüreceğine inanıyorum. "AAA" olarak tabir edilen kaliteli oyunların neredeyse hepsini denedim. Performansı benim için yetti de arttı bile. Tabii ki bütçesi olan one x yönelsin ama olmayanı one s'in üzmeyeceğine kesinlikle inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layenkati -- 10 Aralık 2019; 14:16:50 >
    Hocam dediğin çok mantıklı one s sıfır all digital alcam 2 kollu CD yok bunda bi sorun yaratır mı bana CD li versiyon alayım mı? Aklımda ne kadar şüphe varsa gitti saol hocam oyunlarla alakam yok oynamadım bile son 5 6 yıldır oyun

Dijital oyunlar daha ucuz ihtiyacın olacağını sanmıyorum cd sürücüsüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 10 Aralık 2019; 18:42:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ben o zaman CD siz versiyon daha uygun 3 tane oyun da veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tanertrd

Hocam dediğin çok mantıklı one s sıfır all digital alcam 2 kollu CD yok bunda bi sorun yaratır mı bana CD li versiyon alayım mı? Aklımda ne kadar şüphe varsa gitti saol hocam oyunlarla alakam yok oynamadım bile son 5 6 yıldır oyun
    Bir arkadaşım, black friday'de all digital sürümünü 2 kol ve 3 oyunla birlikte yaklaşık 1500 liraya aldı ki bence çok iyi fiyat. Soruna gelecek olursak. Ben hiç CD'den oyun oynamadım aldığımdan beri. Satın aldığım 2, 3 oyun oldu hepsi dijital kodla. Store'de indirim vardı ve çok ucuzdu. Bu devirde tüm oyunlar artık dijitalde ps store, steam, xbox store. CD çok elzem değil. Ha şunu da not olarak düşeyim. Xbox'ta sadece gamepass'te oyun yok. Store'de çok ucuza, hatta ücretsiz olan onlarca oyun var. Bu bazen kullanıcıların gözünden kaçıyor. Android store gibi xbox store'de de "Popüler ücretsiz" kategorisi var. İçerisinde çok kaliteli yapımlar var. Ayrıca, yıllık 65 liraya EA Access almanı öneririm. Yani bir yemek parasına ea'nın çok güzel oyunlarını oynayabiliyorsun. Hepsi bir yana, ücretsiz denenen oyunlar bile var. Bir xbox, sana yıllarca CD almanı gerektirmeyecek kadar ücretsiz veya ucuz oyun sunuyor. Ben de sizler gibi ps ve xbox arasında kaldım, çok araştırmalar yaptım. Xbox gerçekten bu sektörün en büyük nimetlerini sunuyor. Yine de sorun ya da sormak istediği olan varsa özelden sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layenkati -- 11 Aralık 2019; 15:51:25 >

• Merhaba arkadaşlar. Ps4 çok sağlam olduğunu biliyorum. 2008 yılında yurtdışında iken xbox ve ps arasında kalmıştım. Mağazadaki görevli teşhirdeki xbox için bu 3. Konsol öncekiler bozuldu (o zamanlar halka muhabbeti vardı) ama ps için ilk günkü ps hiç bozulmadı demişti. Şikayetvar a baktığımda ise xbox ta cihaz ve servis ile ilgili çok şikayet var. Ps de ise genelde üyelik ile ilgili şikayetler. Uzun zamandır (10 yıl falan) oyun oynamıyorum ama zamanım olmadığı için de çok para vermek istemiyorum konsola. Xbox one s üzer mi? Ya da üstüne 500-600 koyup ps4 mü alayım?

• Modern Warfare, fifa, bf gibi oyunları online oynamak için xbox one s düşünüyorum. Öyle günde 1 2 saat anca oynarım. Beklentimi karşılar mı. Yorumlar da cihaz hep gömülmüş. Yorumların büyük çoğunluğu biraz daha verip one x alın tarzında.

• Winters kullanıcısına yanıt
    4k ekranın yoksa One x almaya değmez. Ben fat kasada o saydığın oyunları oynuyorum ve çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 19 Aralık 2019; 2:45:30 >
  • Winters kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ps4'üm vardı. gamepass olayı yüzünden xbox one s aldım ve çok memnunum. gamepass ve ea access aldık bir arkadaşımla. 125 tl'ye 12-15 ay yüzlerce oyunu oynayabiliyoruz. ps gibi oyun peşinde koşmanıza gerek yok.

One s'in tek sıkıntısı kapsamlı oyunlarda oyunların geç açılması sorunu. Şöyle anlatayım. Mesala pubg'de genelde uçakta veya 5-10 sn kala başlıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.