Şimdi Ara

Xbox One S Almalı Mıyım? Önerileriniz lazım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ikinci el de bakmayi düşünüyorum mantıklı birşey gelirse diye ama bir göz attım da millet garantisi bitmiş cihazlara sıfır fiyatı çekmiş. En fazla 20 saat çalışmış dediği cihaz resmen enkaz haline gelmiş üstüne direkt nakit vereceğiz adamlara. Internette, mağazada peşin fiyata taksit imkanı varken. Belki ben de one s alırım. Beyaz tasarımıyla çok hoş duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynıyım hocam öyle cd ara, hesap ara sonra oyna sat ile uğraşmak istemiyorum. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama playstation kafelere bakın bazılarında tek tük xbox oluyor eğer denk gelirse kiralayın bir günlüğüne deneyin. İkinci el satanlardan birine rica edip evinizde deneyin hatta anlaşırsanız satın alırsınız anlaşamazsanız da aklınızda bir fikir oluşur.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum o zamanlar takip ediyormuydunuz da ps3 ten ps4 geçiş sürecinde 1-2 yıl ps4 çok afalladı çünkü oyun yoktu. ps3 e uyumlu oyun yapamadılar o yüzden ps3 1-2 sene daha çok populer konumda kalmaya devam etti. ama aynı durum xbox360 xbox one da yaşanmadı diyorlar. B

Yeni nesil konsollar en az 1 yıl daha çıkmayacak tahmini çıkış 2020 kasım aralık ayları olur hatta 2021 in başlarına bile kalabilir diye düşünüyorum. Ki ps3 ten 4 e geçiş olmasına rağmen bir çok oyun 2014 2015 yılına kadar ps3 e de çıktı (fifa pes gibi oyunlar daha uzun süre çıktı 2016 17 leri gördü)

Bu şu durumu ortaya çok rahat çıkarıyor ki en az 3 sene xbox one s-x yada ps4 ler kullanımını aktif bir şekilde sürdürecek.

+ yeni nesil konsolların çıkış fiyatı 5000 tl civarlarında olur diye düşünüyorum ve biraz türkiyeye geç ulaşır . ayrıca yeni nesil konsollarda tam verim almak isterseniz 4k hatta daha fazla güçlü grafikler olacağı için daha iyi televizyonlar gerecek ve o durumda şahsen beni zorlayacak bu nedenle yeni nesil konsolu beklemeyi şimdilik bir kenara bırakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Ikinci el de bakmayi düşünüyorum mantıklı birşey gelirse diye ama bir göz attım da millet garantisi bitmiş cihazlara sıfır fiyatı çekmiş. En fazla 20 saat çalışmış dediği cihaz resmen enkaz haline gelmiş üstüne direkt nakit vereceğiz adamlara. Internette, mağazada peşin fiyata taksit imkanı varken. Belki ben de one s alırım. Beyaz tasarımıyla çok hoş duruyor
    one s 1 tb 'ı ben 850 tl ye aldım daha yeni piyasayı araştırın hocam en kötü 900 e temizini bulursunuz
  • Konsol dan tam keyif almak isterseniz kesinlikle one x derim, yeni nesil çıksa bile belli bir süre çok rahat götürür 4k 30 fps oynarsınız. 4k tv niz yoksa bile 1080p da çok net görüntü ve oyuna göre daha fazla fps verir. One x şuan piyasadaki en güçlü konsol.

One s normal ps4 den daha güçsüz bir konsol ve çoğu AAA oyunda 900p ile çalışıyor, buda hafif bir bulanık görüntü vermesi demek.

Ben hiç grafik takmam keyfime bakarım derseniz one s de işinizi fazlasıyla görür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertismet

Hocam bilmiyorum o zamanlar takip ediyormuydunuz da ps3 ten ps4 geçiş sürecinde 1-2 yıl ps4 çok afalladı çünkü oyun yoktu. ps3 e uyumlu oyun yapamadılar o yüzden ps3 1-2 sene daha çok populer konumda kalmaya devam etti. ama aynı durum xbox360 xbox one da yaşanmadı diyorlar. B

Yeni nesil konsollar en az 1 yıl daha çıkmayacak tahmini çıkış 2020 kasım aralık ayları olur hatta 2021 in başlarına bile kalabilir diye düşünüyorum. Ki ps3 ten 4 e geçiş olmasına rağmen bir çok oyun 2014 2015 yılına kadar ps3 e de çıktı (fifa pes gibi oyunlar daha uzun süre çıktı 2016 17 leri gördü)

Bu şu durumu ortaya çok rahat çıkarıyor ki en az 3 sene xbox one s-x yada ps4 ler kullanımını aktif bir şekilde sürdürecek.

+ yeni nesil konsolların çıkış fiyatı 5000 tl civarlarında olur diye düşünüyorum ve biraz türkiyeye geç ulaşır . ayrıca yeni nesil konsollarda tam verim almak isterseniz 4k hatta daha fazla güçlü grafikler olacağı için daha iyi televizyonlar gerecek ve o durumda şahsen beni zorlayacak bu nedenle yeni nesil konsolu beklemeyi şimdilik bir kenara bırakın derim
    Çok doğru diyorsunuz hocam İkinci el de şansımız yaver giderse artık

• İstiyorsan al

• a101 deki fiyatı benimde hoşuma gitti aslında ps4 sahibiyim sizce alsammıa acaba ps4 pro almak istemedim ps5 çıkar diye hep erteledik durduk şimdi xbox geçesim geldi niyeyse :)
  • Leona Heidern kullanıcısına yanıt
    900p Xbox One'da vardı. One S'de PS4 slim gibi 1080p oynuyorsun. İki cihazı da kullandım ve görüntü kalitesinde hiçbir fark yok. istersen 4k tvye upscale de ediyor One S. RDR2'den çekiniyorudum. Ancak gayet başarılı oyun deneyimi..
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Cihazı denedim oynanış konusunda bir sorunum yok. Düşüncem ps4'ü satıp xbox one s almak mantıklı mı? grafik ve performans konusunda yanlış bir tercih mi olur? uzun süre karşılaştırmalı olarak deneyemedim iki cihazı.

ps now ile god of war, uncharted 4 falan oynadım. genel olarak beğeniyorum ps4'ün oyunlarını ama satın almak isteyince oyunlar pahalıya geliyor. ps 4'ü de yeni almıştım zaten. dediğiniz gibi hesap al, hesap sat, cd al, cd sat, satın alınan her oyunu farklı bir hesaba al, üyelik aç, mail aç vb. ile bu yaştan sonra uğraşmak istemiyorum. ps now türkiye'ye gelse hiç düşünmeyeceğim xbox'u aslında bunu ama o da bir türlü gelemedi. bu saatten sonra anca ps 5 ile gelir diye tahmin ediyorum.

seneye yeni konsollar çıktığında one s'in durumu ne olur. gamepass'ta şu an güzel oyunlar var. oynamadığı düşündüğüm oyunlar listeden çıkar mı? yeni oyunlarda one s'in performansı ne olur? mesala yeni çıkan oyunlarda ps 4 mü one s mi daha performanslı olur? kafamda bir çok soru işareti var. bu yüzden bir türlü karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmert

900p Xbox One'da vardı. One S'de PS4 slim gibi 1080p oynuyorsun. İki cihazı da kullandım ve görüntü kalitesinde hiçbir fark yok. istersen 4k tvye upscale de ediyor One S. RDR2'den çekiniyorudum. Ancak gayet başarılı oyun deneyimi..
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmert

Dostum bende zate tüm konsollar var ne ne değildir çok iyi biliyorum durum tam olarak şöyle açıklayim öğrenmiş olursun.

Xbox One ile one s arasında oyunlara etki edecek bir donanım farkı yok ikisi de aynı. Fakat one s de bazı avantajları var normal one göre. One s daha küçük ve kompakt tasarıma sahip ve 4k video oynatabiliyor yani youtube ve netflix vs.. gibi videoları 4 k izliyebilirsiniz fakat oyunlarda 4k desteği yok one s in.

Rdr2 de one s de bırakın 1080p olmasını 864p kadar düşüyor performansı, aynı durum böyle yüksek performans isteyen oyunlar için de geçerli dir. Mesela rage 2 900p , Metro Exodus 900p, borderlands 3 900p, Assassin Creed Odyssey 900p, vs.. uzayıp gider liste. Fakat bu oyunlarda ilk çıkan ps4 bile 1080p veriyor yani bu demek oluyorki one s daha güçsüz ps4 göre.

Windows Central
    Red Dead Redemption 2 hits native 4K on Xbox One X, 864p on Xbox One S
    https://www.windowscentral.com/red-dead-redemption-2-hits-native-4k-xbox-one-x-864p-xbox-one

Özetliyecek olursak one s de 1080p oyun oynatır fakat, yüksek performanslı oyunlarda 900p hatta 864p kadar düşüş oluyor oyununa göre değişiyor bu durum, alırken bunu değerlendirin derim.

• Muhteşem cuma vs .. indirim budur abi işte. Adamlar bu indirimlerin hakkını veriyor vallahi şaka gibi fiyat ..
    99 öyroo + 3 oyun iki kol ...

www.saturn.de
    Xbox-Aktion | SATURN
    https://www.saturn.de/de/shop/xbox-aktion.html

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol arkadaşım.

İki hafta sonra Almanya'dan bir yakınım gelecek. Sayende bu indirimden faydalandım.

Ancak, yine benim gibi alacaklara bilgi olsun, her mağazada stokta yok. Stoktaki olan mağazayı bulmaları lazım.

İnternetten teslim süreleri de 5-6 haftayı buluyor.

Ayrıca, sadece 1 kumanda veriyor.
  • BioDread[TR] kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek . Faydalandiysan ne mutlu. Bedava fiyatına 0 ve oyunlu Xbox s işte :)

Bu arada evet bir kolmus :)

• Grafik vs benim için önemli olmadığı için oradan değil de başka bir açıdan bakacağım.
    Abimde PS4 bende Xbos One S var. Ben Game Pass Ultimate ile neredeyse hiç oyun almadan (Sadece Fifa 18 ve Gta V aldım) istediğim gibi takılıyorum o ise durmadan bütçe hesabı yapıp indirim kovalamak zorunda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haritaci41

Muhteşem cuma vs .. indirim budur abi işte. Adamlar bu indirimlerin hakkını veriyor vallahi şaka gibi fiyat ..
    99 öyroo + 3 oyun iki kol ...

https://www.saturn.de/de/shop/xbox-aktion.html
    xbox one s i 99 euroya aldık Yakında elime geçer.

1400 TL nere 650 TL nere?
  • CekomastikSilikon kullanıcısına yanıt
    Evet dijital indirebilirsin. Üyelik sistemi de var ayrıca oyun da alabilirsin üyeliği kullanmadan.

Gamepass üyeliği alırsan ile 200den fazla oyun erişimine açılır.

Multi oynamak için gold üyeliği var yıllık 179tl

Şuan yıllık gold 179 ve 3 aylık game pass 5.90tlden alırsan hesap otomatik olarak 15 ay gamepass ultimate dönüşüyor. Gayet yeter

• Dün vatanda one s çift kol 1699 TL idi. Bugün indirimi kaldırmışlar. Aceleniz neydi

• Merhaba arkadaşlar hiç konsolum olmadı pc kullandım şu zamana kadar malum pc fiyatları uçuk ve ev durumu musayit degil artık pc için konsol almak istiyorum yeni konsol çıkacak 1 yıl kaldı malum ama beklemek istemiyorum one s almayı düşünüyorum x e para vermek istemiyorum 4k tv var one s beni 2 yıldan fazla götürürür mü eski oyunları oynasam da olur konsol la alakam yok pes nba yeter araba yarışı falan sonra yeni konsol alırım son adımdayım yorumlarınız çok önemli birde 1800 e çift kollu all digital var onu alayım diyorum bana bir yol gösterin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.