Şimdi Ara

Logitech Z323'üm Var Ancak İş Yerindeki Creative A120 Daha İyi Ses Veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 300 liraya yakın para verip logitech z323 almıştım 4 sene önce ancak iş yerimdeki 100 liralık creative a120 daha iyi bir ses deneyimi sunuyor. Aynı müzikler ile test ettim.

Halbuki logitechin üzerinde ayrı bass yeri vs var. Sanıyorum modeli 1-2 yıl eski diye böyle oldu. max 200 lerde önerebileceğiniz başka bir model varmıdır yoksa eve de A120 mi alayım? Yada creative A250 - A350 daha mı üst model? aralarında çok fark yok.

Ses göreceli bir kavramdır ama aşağı yukarı aynıdır, peki yine aynı fiyat aralığındaki T3300 daha mı iyidir?

Yada yine Logitech Z333 alayım diyorum ancak yine 130 liralık creative bundan daha iyi ses verirse çok hayal kırıklığına uğrarım.

gerçi saydığım modeller arasında benim şu an ki Z323 250 tl, aralarındaki en pahalısı. Nasıl oluyor anlamış değilim.

http://urun.n11.com/ses-sistemleri/logitech-z323-21-ses-sistemi-30w-P38649442?cid=604001&gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5Av3QJCgUyTYEJIYs0ml7wlhzr5VsIOmjOb9xCGpzHxoCberw_wcB&gclsrc=aw.ds

yada ben bu ses işinden pek anlamıyorum.

Kafam allak bullak, bu işlerden gerçekten anlayan, müzik kulağı olan arkadaşlar bana bir akıl verebilir mi acaba? teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 31 Temmuz 2016; 16:07:08 >

• Selamlar,

Logitech bende de bir hayal kırıklığıdır. Creative kağıt üzerinde daha az şey vaat etmesine rağmen kulağa daha hoş gelen baslar ve tizler verebiliyor. Logitech de tecrübe ettiğim kadarıyla söylemem gerekirse basslar da ciddi sıkıntı var bass açtıkça ses boğuluyor bu kulaklığında da böyle.. O nedenle gidip yerinde dinleyip test edip öyle almanızı öneririm.. Benedeki model Z523 2+1 bass seviyosanız tiz manasızsa çok güzel bir haporlör fakat tiz berabat tizi güzelleştirmek için bası kapamanız gerekiyor. Kulaklık da g930 ondada aynı tavır ve hal var ama hapörlörden çok daha iyi..

Umarım yardımcı olur..

Kolay Gelsin..
  • çok teşekkür ediyorum, yardımcı oldunuz, bir süre daha idare ediyim elimdekiyle, sonrasında değiştiririm. Creative şart oldu
  • Microlab md129'u deneyin boyutuna göre sesi felaket güzel. Bir üst sesi t20-40 ile alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.