Şimdi Ara

LOGİTECH Z3E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki gün önce teknosadan logitech z3e aldım ancak müzik kalitesi özellikle bas kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı.(sanki bozuk gibi) özetle hem müziklerde hem de filmlerde basları çok net vermiyoo boğuk gibi çıkarıyoo. emin olmak için creative a300 2,1 takıp denedim aynı parçadaki basları daha net veriyo creative.
    bu ürünü kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim

• z3E ve z4 de dışta görünen sürücü pasiftir asıl aktif sürücü kabinin içindedir bu sebeple size basslar kötü gelmiş olabilir. müzik için kötü bir tercihtir ama filim için bu tip wooferların daha derin efectler verebildiğini düşünüyorum tabi herşey kulakta bitiyor bunu da göz ardı etmemek lazım...
  • bence sen çok fazla şey beklemişsin bu setten bas konusunda onun için hayal kırıklığına uğramışsın yoksa normal koşullarda ses kalitesi iyidir bu setin ama tabii bass konusunda bir yere kadar biyerden sonra daha alt frekanslara inemediğinden o boşluğu hissetmek pek güzel birşey değil..
  • ya aslında beklentim normal kalitede müzik dinlemek ve film izlemekti. film konusunda iyi sayılabilir ancak müzikte pek iyi sayılmaz.

iki gün önce seti geri gönderdim arzalı olabilir diye servisine eğer ürünün standart hali o ise daha iyi performans alabilmek için yükleyebileceğim programlar var mı? İade hakkımda var ancak ürünün tasarımı ve malzeme kalitesi olarak hoşuma gitti siz ne tavsiye edersiniz?
  • ayrıca laptopumun Sound Max onboard ses kartı var performansın düşük olması bununlada ilgili olabilir mi?
  • bir miktar bunun da etkisi wardır tabiki.. müzik için 2 ayrı winamp plug-in i önerebilirim sana bir jammix enhancer diğeri de

http://forum.donanimhaber.com/m_22206069/tm.htm

forumda bir arkadaşın tavsiye ettiği bu eklenti 2 sini de dene hoşuna gideni kullanırsın ben 2 sini de kullandım hatta 2. söylediğimi hala kullanıyorum gerçekten çok etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedm

ayrıca laptopumun Sound Max onboard ses kartı var performansın düşük olması bununlada ilgili olabilir mi?

+1 bu güzelim hoparlör ile ilgili bi konu açılmış bu koca konu DH nin etkisi ve inandırıcılığı altında Z3e ile ilgili büyük bir yanlış ön yargı oluşturmuş

GOOGLE a "logitech z3e" yazınca ilk bu konu çıkıyor ve insanlarda gereksiz bir ön yargı oluşuyor daha başka araştırmaya girmelerine gerek kalmıyor..

açıklama:

bu hop. setinden beklenilen yoz, kafa ağrıtan sound çıkmaz çünkü onun için yapılmamış kısık ve yüksek seste kaliteyi bozmadan özellikle hassas olarak kısık seste bütün frekansları eşit duyuran bi hop. setidir adam gibi ses kartı ile kullanmayan bişey demesin aşırı bass isteyen gidip z2300 almalıdır yarıca z3e alçak frekanları yabana atılmamalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 21 Aralık 2009; 21:23:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G510
    5 yıl önce açıldı
    Logitech G400
    13 yıl önce açıldı
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan z4 kullanıyorum yeni aldım. Genelde müzik dinlerim film izlerim. Önceki sistemim x230 idi. Kesinlikle herkese öneririm bu sistemi. Biraz pahalı ama malzeme kalitesi kumandası ve düşük frekanslardaki ses netliği çok iyi. Ayrıca son seste bozulmaya ugramıyor. Basslar sert değil ki bu çok önemli. Uzun süre kullanımda baş ağrısı yapmıyor. Tatlı tatlı bass veriyor. Leptobun kendı ses kartını kullanıorum ki yakında creative nin usb ses kartını almayı düşünüyorum. Sanırım o zaman daha guzel sonuclar alırım. Ama bu sistemi kullanıpta memnun olmayan yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3286

Şuan z4 kullanıyorum yeni aldım. Genelde müzik dinlerim film izlerim. Önceki sistemim x230 idi. Kesinlikle herkese öneririm bu sistemi. Biraz pahalı ama malzeme kalitesi kumandası ve düşük frekanslardaki ses netliği çok iyi. Ayrıca son seste bozulmaya ugramıyor. Basslar sert değil ki bu çok önemli. Uzun süre kullanımda baş ağrısı yapmıyor. Tatlı tatlı bass veriyor. Leptobun kendı ses kartını kullanıorum ki yakında creative nin usb ses kartını almayı düşünüyorum. Sanırım o zaman daha guzel sonuclar alırım. Ama bu sistemi kullanıpta memnun olmayan yok gibi

ne zaman medya markete gitsem z4 ü dinlemeden duramam o tatlı sesi insanı cezbediyor

• Daha öncede creative nin 2+1 modellerini kullandım ama hiçbiri z4 gibi olamaz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruski Polska -- 29 Kasım 2011; 15:31:17 >
  • Bende dün dinledim teknosada test ettik arkadaşla.

Dediğin gibi çok boğuk bir sesi var. Bass desen hemen distorsiyona giriyor. Yani biraz daha verip z2300 alsan hiç değilse distorsiyonsuz bass sesi alırsın. Bunu almanın bir anlamı yok.
  • z3e ıle z4 arasındakı fark nedır arkadaslar yardım edebılırmısınız?
  • kardeşim senden bir yardım bekliyorum yardım edersen çok sevinirim. ben ses sistemi alıcam x230 ile z3e arasında kaldım. biraz bass düşkünlüğüm var genel olarak bass test müzikleri dinlerim. sen bu sistemlerden hangsini önerirsin bana????..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.