Şimdi Ara

Logitech Z4 mü Philips 9300 mü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki sistemden birini alıcam görüşlerinizi alıyım dedim.. kullananlar referans verirse sevinirim..

• ben logitec z5500 kullanıyorum gayet memnunum eger imkanın varsa z5500 alderim pisman olmazsın bide ne amaclı kullanıcan filim ve oyunda logitec super+super muzikte kulak zevkıne kalmıs
    saygılar
  • Bir zamanlar spa9300 kullanmış ve z4 üde son seste test etme imkanı bulmuş biri olarak ses gücü olarak spa9300 daha iyi basslarda felan ama tizleri sorarsan bilemicem z4 ün tizlerine tam olarak kulak verememiştim çünkü uzun zamanlı dinlemedem ama şunu söyleyebilirim ki spa9300 ün tizleri vasat sayılır o tweeterlere göre daha iyi vermesi lazım ilk başta güzel geliyo ama daha sonra teneke gibi gelmeye başlıyo bu yüzden değiştirmiştim ama basslarına dicek yok çok hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrwErEnnN

Klasik rock muzik falan dınlıyosan spa9300 rnb hiphop techno dınlıyosan z4

Ben katılmıyorum tam tersi olması lazım çünkü spa9300de basslar dahas kuvvetli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

ben logitec z5500 kullanıyorum gayet memnunum eger imkanın varsa z5500 alderim pisman olmazsın bide ne amaclı kullanıcan filim ve oyunda logitec super+super muzikte kulak zevkıne kalmıs
    saygılar

Arkadaş 180 ytl'lik 2.1 hoparlör alıcam diyor sende 700 ytl'lik 5.1 al diyorsun Biraz daha konu ile alakalı yazalım lütfen...

Philips'e çok soğuk bakan biri olarak Logitech diyorum, Z3 iyi değildi ama Z4 için iyi şeyler yazıyorlar, alternatif olarak Altec düşünebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.