Bugün vatanbilgisayar'dan aldığım başlıkta belirttiğim sistemi bilgisayarıma kablolarını doğru bir şekilde taktığımdan emin olarak kullanıma açtım. Ancak sistem şuanda 2+1 görevi görüyor bir kaç işlemle uğraşsamda pek işin içinden çıkamadım. Anakart'ın ses driver'ını tekrardan indirip kurdum güncelledim vs.. ancak sorun belirttiğim şekilde devam etmekte. 5+1 sistem şuanda 2+1 olarak çalışıyor. Tahminimce sistemde bir sorun yok fakat benim bilmediğim bir yazılım sıkıntısı vs gibi basit sorunlar olabilir. Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler..
Anakart : ASUS P5Q SE
yardımcı olabilcek kimse yokmu..
Windowstan 5.1 seçtinmi? Dinlediğin medialar stereomu? 5.1 kanallı filmleri dene. Media oynatıcının ayarlarına bakınız
quote:
Orijinalden alıntı: umur BEY
Windowstan 5.1 seçtinmi? Dinlediğin medialar stereomu? 5.1 kanallı filmleri dene. Media oynatıcının ayarlarına bakınız
çok teşekkür ederim size gerçekten bir bilgim yoktu yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim iyi günler diliyorum.
bendede aynı sistemden vardı, nekadar uğraştıysamada 5+1 olarak kullanamamıştım,tet tek hepsinden doğru bir şekilde ses geliyor ama evdeki eski, basit 4+1 sistemde olduğu gibi tüm hoparlörlerde ses yoktu. sorun -bence sizinde öyle- dinlediğimiz media kaynaklarının genellikle 2 kanallı olması ve z506 da arka hoparlörlere bu yüzden ses vermemesi. cowon jet audio du sanırım o programı kullanarak arkalarada ses verdirebilirsin.( tabi windows ve driverlarada tüm ayarları 5+1 şeklinde ayarladığını varsayıyorum.) birde foobar a takıldım bugunler onu bir dene küçük ve güzel bir program,üstelik ücretsiz