Şimdi Ara

Logitech z533 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda kullandığım model z523 modeli bu modele de edifier m3300sf modelinden geçmiştim kendisi arza vermişti bende bir miktar ekleme yaparak 523 modelini almıştım bu model adına beni en mutlu eden kısım bası çok kaliteli alt frekanslara inebiliyor ve gerçekten derin tatmin edici fakat uydular çok vasat 533 modeli gözüme çarptı acaba z523 ün eksilerini bu model kapatır mı ? yoksa mutsuz mu eder çünkü subwooferdan pek ümitli değilim 5.25 inç sürücü nedir ? z523 bile 6.5 tu
    uyduların daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ve 20w lık bir rms farkı var sizce ne yapmalıyım Yorumlarınız dahilinde z523 ü satıp z533 alacağım tasarım oldukça hoş ama performansı düşündürüyor...

• Yok mu içinizde 533 modelini denemiş birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z533 piyasaya yeni girmiş bir set ama içinde çok gelişmiş bir sistem yok yaklaşık 50 yıldır düşük seviye hoparlörlerin iç yapısı pek değişmedi fark vardır tabi ama uğraşmana değmez bana sorarsan sahibinden sitesinde temiz z623 lere bak ben 350 ye sattım geçen 1 yıl garantisi olan sistemi araştıtısan o civarda temiiz bişeyler bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.