Şimdi Ara

LOGITECH Z5400 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolverine arkadasim ben o sisteme kotu demedim yanlis anlama,haklsin ne sistemler var su anda piyasada yok .benim de anlatmak istedigim bu iste.. Su anda piyasada 5500 yok bulmakta cok zor... ozaman nasil bir sistem almali 5400 olabilirmi ?
  • z5400 şu an için o parayı haketmiyor, pahalı. O kadar parası olan birine az daha kasıp z5500 almasını önermek yanlış olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: retornn

Wolverine arkadasim ben o sisteme kotu demedim yanlis anlama,haklsin ne sistemler var su anda piyasada yok .benim de anlatmak istedigim bu iste.. Su anda piyasada 5500 yok bulmakta cok zor... ozaman nasil bir sistem almali 5400 olabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Arkadaşım, dikkat edersen ben genelleme yaparak z5500ün bir gömlek altını söyledim. Sen ona bakarsan öyle piyasada olmayan ama böyle durumda birçok ses sistemi var.
    Piyasada yok diye bir set kötü olmaz, bu örnekleri çoğaltmak mümkün. İsterseniz yazarım da...
    quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

z680 i piyasada nasıl bulacak? z5500 bulunamazken,daha eski olan z680 i bulmak zor olur..Tekrar ediyorum z5400 fiyatını haketmiyor..

@wolwerine ben z680 e kötü demedim..Bulunması zor olan bir set olduğunu belirttim..Yanlış anlamışsın..Yoksa z680,kardeşi z5500 e yakın bir set olarak bilinir..Rewiew lerden ve senin verdiğin bilgilerden bunu anlıyoruz..Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 11 Mart 2006; 10:23:43 >

• aklından zorunmu var kardeim git başkasıyla uraş,tamam sen herşeyi biliosun,al forum sana kalsın,ben yorum falan yapmıyıcam bundan sora bay cok bilmiş

quote:

Adam z5400ü sormuş, sen g500e geçmişsin, ne alakası var demezler mi adama? Sonra g500ü daha çok duydun da ne oldu, daha forumda 1 kişi bile yorum yapmadı o set hakkında, ben aldım, bu set şöyle şöyle diye.. Ama z5400 veya z5450 alıp kullananlar vardı, mutlaka burda yorum yapacaklardır. Böyle ezbere ve alakasız yorumlar yapmaktan ne zaman vaz geçeceksin @tylor??
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

set henüz cok yeni,o yuzden yorumusz kalınıyor.setin rakibi g500 ü daha cok duyar oluyorum şu aralar.g500 e göre avantajlı tarafı dijital olması,fakat 6.5" sub ile ne kadar cekici olur orası tartışma konusu

• @tylor, ben senin yaptığın yorumu beğenmediğimi belirtmişim, sen fazla ileri gidip konuyu "aklından zoru olmak ve çok bilmişlikle" direkt şahsıma yönelik terbiyesiz ve çirkin ifadelere dökmüşsün. Şahısa yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanmadan yazacaksanız delikanlılığınızı koruyup buyrun yazın. Aksi takdirde senin de şikayet edileceğin sözler kalmasın elimde...
    quote:

aklından zorunmu var kardeim git başkasıyla uraş,tamam sen herşeyi biliosun,al forum sana kalsın,ben yorum falan yapmıyıcam bundan sora bay cok bilmiş

• şikayet etsene kardeşim ne duruyorsun,sana kaç defa dedim uraşma benimle die,benim yorumlarıma yorum getirme.az bile demişmsenin yüzünden ses sistemlerine sogudum,sırf seninle karşılaşmamak için girmemei tercih ediyorumamacın ceza almam biliyorum yada akli sorunlar yaşıyorsun,bu msja ne cwp yazarsan yaz okumayagım bile,kendi kendine gelin güvey olursun ancak
    quote:

@tylor, ben senin yaptığın yorumu beğenmediğimi belirtmişim, sen fazla ileri gidip konuyu "aklından zoru olmak ve çok bilmişlikle" direkt şahsıma yönelik terbiyesiz ve çirkin ifadelere dökmüşsün. Şahısa yönelik hakaret içerikli ifadeler kullanmadan yazacaksanız delikanlılığınızı koruyup buyrun yazın. Aksi takdirde senin de şikayet edileceğin sözler kalmasın elimde...
    quote:

aklından zorunmu var kardeim git başkasıyla uraş,tamam sen herşeyi biliosun,al forum sana kalsın,ben yorum falan yapmıyıcam bundan sora bay cok bilmiş

• arkadaslar bence 5400 ile 5500 arasinda pek fark yok ikiside hakiini veren sitemler ..
  • @tylor, burası senin insanlara hakaret edeceğin bir yer değil, saygı sınırlarını aşma, konuyla ilgili pm gönderdim, yanıtını bekliyorum..
    quote:

şikayet etsene kardeşim ne duruyorsun,sana kaç defa dedim uraşma benimle die,benim yorumlarıma yorum getirme.az bile demişmsenin yüzünden ses sistemlerine sogudum,sırf seninle karşılaşmamak için girmemei tercih ediyorumamacın ceza almam biliyorum yada akli sorunlar yaşıyorsun,bu msja ne cwp yazarsan yaz okumayagım bile,kendi kendine gelin güvey olursun ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 11 Mart 2006; 22:20:27 >

• 5400 ile 5500 arasinda fazla bir fark yok olsada farkedilmeyecek kadar.....kalite ayni ....ses ayni... fark ...RMS....500w 310w
  • Zaten z5400 ile z5500 arasında sadece z100 fark var.. 190watt da ne ki???
    quote:

5400 ile 5500 arasinda fazla bir fark yok olsada farkedilmeyecek kadar.....kalite ayni ....ses ayni... fark ...RMS....500w 310w
  • 190w rms hissedilmezmi yaw
    quote:

5400 ile 5500 arasinda fazla bir fark yok olsada farkedilmeyecek kadar.....kalite ayni ....ses ayni... fark ...RMS....500w 310w
  • Wolverine arkadasim sen sesi her zaman fulleyerekmi dinliyorsun........5500 de
  • Arkadaşlar herkese merhaba ,, böyle bir girişi beni 2+1 alma taraftarı olduğum ve son olarak klipsch in fiyat faciasından sonra vazgeçtiğim zamana dayanarak yapıyorum.Şimdi ciddiyet

Artık 2+1 almaktan vazgeçtim.Şimdiki seçimim digital bir 5 +1 almak ve hem tv de dvd izlemek(ileride) hem de bilgisayarda bu sistemle müzik dinlemek.Digital uzaktan kumandalı + gigaworks le aynı rms değerine sahip olduğu için(çok güçlü bir set aramıyorum) Z5400 ! dikkatimi çekti ..bu konuda yabancı sitelerden ancak yararlı birkaç link bulabildim...daha çok bu setin kablosuz modeli diyebileceğimiz Z5450 modeli hakkında yorumlar var... örneğin bu setle ilgili cnet 10 üzerinden 7.5 vermiş burada-->http://computershopper.com.com/Logitech_Z_5450_Digital_5_1/4505-3179_7-31517017-5.html?tag=toc
    Ürünün yani logitech z5400 ün ayrıntılı özellikleri -->http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,contentid=10927,detail=1
    Şimdi sorun şurada...bu seti almam için zaten bütçemi zorlayacağım...Z5500 için 110 dolar daha vermeye değer mi (çok güçlü bir sistem aramıyorum)
    z5400 ü vatanda dinledim (bu arada creative s750 gerçektten farklı ve pahalı bir set , ancak ses kulağınıza başka setlerde şöyle uğrayıp geçerken bu sette yatıya kalıyor ) ses kalitesini oldukça iyi buldum diğer dinlediklerime göre ,, Bu konuda görüşü olan yardımcı olabilir...
    Biraz uzun oldu ama ne yapalım Ayrıca set THX sertifikalı ,uzaktan kumandalı, ve digital bunlar bu seti alınabilir kılar mı .. desenize biz nerden bilelim fikri olan paylaşsın teşekkürler
    son bir link 5400 hakkında-->http://www.scan.co.uk/Products/ProductInfo.asp?WebProductID=272976

• arkadasim Z-5400 hakkini veren bir sistem alabileceklerin arasindaki en iyisi..............tessekurler
  • ............ arkadaslar 5400 gercekten muhtesem ...ve gercek sub. ozelliklerini tasimaktadir .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retornn -- 12 Mart 2006; 11:47:45 >
  • Arkadaşlar biraz da sorulan sorulara verilen bilgiler ışığında cevap arasak
  • @etax, z5400 ile z5500 arasındaki o küçük fiyat farkına rağmen ödediğin para sonucu alacağın kalite ve güç farkına değecektir. Bundan emin ol.
  • quote:

@etax, z5400 ile z5500 arasındaki o küçük fiyat farkına rağmen ödediğin para sonucu alacağın kalite ve güç farkına değecektir. Bundan emin ol.

Evet wolverine üstada katılıyorum,z5500 herşeye değiyor valla.Özellikle film için biçilmiş kaftan.Geçen arkadaşla shutter adlı filmi izliyoruz,filmde kapı açılıyordu ikimizde döndük kapıya baktık acaba annem içerimi girdi diye,o kadar gerçekçi ve sağlam ses veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz196 -- 12 Mart 2006; 13:46:26 >
  • @wolverine teşekkürler ancak bunları burada değilde yeni açtığım "yeni alternatif z5400" adlı topic te yazsan daha iyi olur gibi.Çünkü orada da belirttğim gibi bu topic güme gitmiş durumda.Eğer kendini bu husumetten kurtarabilirsen orada yorumlarına ihtiyacımız olacak Teşekkürler
  • Topiğe bakarım tabii, o husumetin sebepleri utansın...
    quote:

Orjinalden alıntı: etax

@wolverine teşekkürler ancak bunları burada değilde yeni açtığım "yeni alternatif z5400" adlı topic te yazsan daha iyi olur gibi.Çünkü orada da belirttğim gibi bu topic güme gitmiş durumda.Eğer kendini bu husumetten kurtarabilirsen orada yorumlarına ihtiyacımız olacak Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.