Şimdi Ara

LOGITECH Z5400 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Decoder hakkinda olumsuz yazan bendim.O da fazla yer kapladigi ve goruntusunun 5500 unki kadar estetik olmadigi icindi.Fiyatini haketmiyor demek icin 2 kere sesini actim kapattim,subwooferida 6.5 inc demek yeterli degil.
  • @skulkrusha ben seni kastetmedim...ayrıca kimin olduğu da pek önemli değil...sadece fanatiklik yapmak ,ihtiyaçları göz önüne almadan bir ürüne methiyeler düzmek yanlış...Z5500 bırakın 5.1 leri dünyada ses sistemleri içinde en iyisi olsa benim ihtiyaçlarıma cevap vermiyorsa ,ne işe yarar...Bunu ihtiyaacı tavan yapan arkadaşlar yanlış anlamasınlar ,ihtiyacımız az da olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etax -- 18 Mart 2006; 2:26:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: etax

@sedatss kardeş tarafsız olmaya özen gösterdiğin için teşekkürler...ancak buradan ,tamamen z5500 fanatikliği yapmak yanlış...bunu tabii ki sana söylemiyorum bazıları decodere dahi plastik olduğundan dolayı kalitesiz deme mertebesine erişmişler...
    Yani merak ediyorum z 5500 ya altın kaplama ya da az bulunan ve bizim bilmediğimiz bir plastik benzeri madde bulunmuş ve büyük güçler bunu bizden saklıyor....
    Başka birşey daha söylemek istiyorum...Z5400 tabii ki z5500 den iyi bir set değil bunu fiyatına ve setlerin özelliklerine bakan herkes söylemeli...ben bir Z5400 sahibi olarak setimi hemen savunayım diye bir reflekse kapılmıyorum...Ancak ,ben şahsen, çok yüksek bass sevmediğim için ve seside çok açamadığım için ve yine decoder li bir hoperler sistemi olduğu için z5400 ü almaya karar verdim..
    Şimdi ufak bir hesap yapalım...bana set 560 ytl ye geldi ve bu taksitli fiyatı..Z5500 almaya kalsaydım seti bulamıyacaktım...bulsam bile fiyatlar ortada yanlış hatırlamıyorsam 800 milyıon bile isteyen firmalar çıkabiliyor...Arayanların çoğundan olumlu birşey bulan olmadı ...olsa da istisnai bir durum olacaktır...800-560=240ytl bu fark bana msuıc(ses) kalitesi olarak değil güç olarak dönücekti diye düşünüyorum!!!(yabancı review ları okuyanlar 5500 hakkında not for musıc diye yapılan kullanıcı yorumlarınıda okumuşlardır heralde)

Eğer çok yüksek seviyede ses dinlemeyi sevmiyorsanız...ses kalitesi istiyorsanız ....ses size yetecekte artacaktır bile..

(@sedatss kardeşim söylediklerim sana değil , tekrar belirteyim )

@etax kardeşim..Öncelikle z5400'ünü hayırlı günlerde kullanmanı diliyorum..Fanatiklik konusunda şunu belirtmek isterim;insanların setlerini GEÇERLİ NEDENLER GÖSTEREREK,OBJEKTİF YORUMLAR YAPARAK,ABARTMADAN övmeleri bence yanlış değil..Kardeşim ses olayı gerçektende göreceli bir kavram..Güzellik nasıl göreceliyse ses de öyle..Seninde dediğin gibi kullanılan ses sistemi ihtiyacı görüyorsa sorun yok demektir..

dostum birşeyi düzeltmek isterim 5400 ile 5500 arasndaki fiyat örneklendirmesini 800 e 560 milyon olarak belirtmişsin...z5500 ün yaklaşık 2-3 ay öncesinde bazı yerlerde 650 milyona bulunduğunu söylesem,z5400 e 560 milyon veren birinin onun yerine z5500 tercih etmesinin daha mantıklı oldugunu ve benim bu konudaki görüşümde az da olsa haklılık payının olduğunu anlayabilirsin.. Ama şu anda z5500 ün fiyatı bazı yerlerde 800 milyon ise 560 milyona bulunabilecek bir z5400 çok güzel bir alternatif tabii ki...

• @sedatss kardeşim eğer 2 - 3 ay önce birset alsaydım ve o fiyata bulabilseydim ,tabii ki z5500 alırdım ama bundan (benim ihttiyaçlarımagöre) pek farkı olmazdı..Elimde kullanamayacağım potansiyel bir güç bulundur mak gibi bişey olurdu..
    Yorumlarına katılıyorum ....fanatiklikten kastım zaten objektif bilgilere dayalı yorum yapmak değil körü körüne setini en üst seviyede görme refleksiydi..Ama boşver
    Bende seti 1 hafta önce aldım ...Z5500 bulamıyanlara tavsiye edebilirim...Ancak 650 ytl gibi bir fiyata bulanlar seti kaçırmasınlar...Tabii bunu ıkuyanlar nerdeeeeee diye iç çekiyorlardır...umarım bulabilirler
    Herkese saygılar

• Uyari yapayim sana seti bir sure calistirdiktan sonra yuksek ses ve bass calistir.Hele hele bu bass test zimbirtilarini direk olarak acma.Benim gibi 1 ayda basstan tor tor ses alirsin.(Bu normal sarkilar icin gecerli degil yine sadece bass test adi altinda gecen mp3ler.dusuk frekanslarda aleti otturen zimbirtilar.)15 gundur servise goturecegim ama sanirim kullanici hatasi diyip bana yukleyecekler.
  • Uyarın için teşekkürler @skulkrusha
    Setten böyle bir ses gelmesi bence de normal değil(r rrrrrr diye : )
    Umarım problemi en kısa sürede çözersin...
  • Wolverine arkadasim sana bir soru sordugumu hatirliyorum ? sen hic 5400 dinledinmi? diye .dinlemedim dedin. hatirladigim kadar iile
    bak arkadasim istanbulda oturuyorsan gel 2 sistemde bende mevcut dinle... oyle kafana gore uyduruk yaziyorsun deme ....... ben 5500 kotu demedim.... 5500su anda yokkkkkkkkk avrupada bile yok tr de nasil olsun 5500 den sonra alinacak ses sistemi hangisi? HERKEZ DIYORKI sukadar parayi verecegine ... su parayi ver 5500 al... ama nerde 5500 sole bende birkactane daha alicam soyleyin nerdeeeee.....tessekurler
  • z 5400'ü olan arkadaşlardan test sonuçlarını bekliyoruz
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum...
    Bilindiği gibi bende logitech Z5400 var şaka bir yana sorun ciddi gibi...
    Digital decoderin üzerinde 192 bitrate lik mp3 dinlememe rağmen(yüksek bitrate de çıkıyor diye biliyorum)dts 96/24 yazısı çıkmıyor...tabiii ki benim amacım yazının çıkması değil o kalitede musık dinlemek....Decoder im anakartın s/p dıf çıkışına bağlı ...Yani Coaxial olarak bağlı....Bu durumda dts 96/24 özelliğini nasıl etkin hale getirebilirim????
    Ayrıca bugün Vatan bilgisayara gittiğimde,Z5400 çalıyordu...ve decoderde müzik çalarken 96/24 yazıyordu....m-p-3 lerin özelliğine baktığımda 192 bitrate olduğunu gördüm...Bununla bir alakası da olmayabilir belki??? dekoder optik çıkıştan bağlıydı..
    Şimdi bu dts 96/24 özelliğini nasıl etkin hale getireceğim...umarım yardım eden birileri çıkar
    Teşekkürler ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etax -- 20 Mart 2006; 2:28:39 >

• Arkadaşlar yok mu cevap veren
  • bildigim kadariyla ses karti ayarlarindan ayarliyabilirsin
  • teşekkürler @retorn ancak ses kartım on board ve s p dif monitörü çalışmıyor v.b.neyse artık boşveriyorum ,ileride bir ses kartı alınca bakarım
  • Arkadaslar oncelıkle hepinize merhaba...

Bu ses sistemleri ile ilgili sormak ıstedıgım bir kac sorum olucak hım ilgilenebilecek birileri varmı :)
  • sorabilirsin
  • Asıl amacım olan logitech 5400 ü salona taşıma işini tamamlamış bulunuyorum.Bunun , bu ses sistemini DVD için kullanacaklara faydası olur diye yazıyorum.Gerçekten setin neden THX alabildiğini anladım ve decoderin işlevselliğini çok beğendim.Uzaktan kumandanın ise vazgeçilmez bir alet olduğu açık (DVD için )
    Yüzüklerin efendisi serisini ki savaş sahnelerini sinemada çok beğenmiştim hatta arkadaşa o mızrakları orklar yere vururken " oğlum , kapıdalar galiba " demiştim Aynı sahnede evde kapı pencere sallandı diyebilirim.Bilgisayardayken böyle bir effect görmemiştim(duymamıştım).Oldukça keyif verici bir ses sinema sitemi olduğunuı söyleyebiliriö.Z5500 alıp da açamayacak olanlar bunu da almasınlar

• Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum.Ses sistemiyle bir bütün olarak düşünülen vesinema sisteminin ayrılmaz parçası olan DVD DİV x player tavsiyesinde de bulunayım 128 YTL lik fiyatıyla ve CHıp dergisinin div x player testinde az farkla ikinci olan Packard Bell 350 yi öneriyorum .Ben aldım memnunum
    Saygılar...
  • eskiden creative-logitech çekişmesi vardı şimdi de z5500-z5400... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: etax

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum...
    Bilindiği gibi bende logitech Z5400 var şaka bir yana sorun ciddi gibi...
    Digital decoderin üzerinde 192 bitrate lik mp3 dinlememe rağmen(yüksek bitrate de çıkıyor diye biliyorum)dts 96/24 yazısı çıkmıyor...tabiii ki benim amacım yazının çıkması değil o kalitede musık dinlemek....Decoder im anakartın s/p dıf çıkışına bağlı ...Yani Coaxial olarak bağlı....Bu durumda dts 96/24 özelliğini nasıl etkin hale getirebilirim????
    Ayrıca bugün Vatan bilgisayara gittiğimde,Z5400 çalıyordu...ve decoderde müzik çalarken 96/24 yazıyordu....m-p-3 lerin özelliğine baktığımda 192 bitrate olduğunu gördüm...Bununla bir alakası da olmayabilir belki??? dekoder optik çıkıştan bağlıydı..
    Şimdi bu dts 96/24 özelliğini nasıl etkin hale getireceğim...umarım yardım eden birileri çıkar
    Teşekkürler ......

dts 96/24 ibaresinin çıkabilmesi için dts kayıtlı müzik veya filmlerin kaynak cihazda kullanılması gerekli.

• Teşekkürler @snoopdogg artık seti içeriye taşıdık elimdeki 150 ye yakın filmi erittikten sonra onları takacam kafama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.