Bildirim
Logitech Z5400 mü yoksa Z5500 Mü?
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer z-5500 ü alacak kadar paran varsa hiç durma al derim zaten z-5400 ile z-5500 karşılaştırılamaz bile z-5400 alt model bütün özellikleriyle z-5500 daha üstündür forumdaki çoğu kişide kullanıyor zaten seti eğer set ile ilgili bir şey sormak istersen istediğini sorabilirsin -
Z5400 daha şık duruyo sanki o yüzden. Ayrıca creative s750 diye 7.1 model var. bu da kafamı karıştırdı açıkcası. sence hangisi -
Ayrıca bu sete hangi ses kartı audigy2 zs nin hangi modeli ya da creative x-fi extreme music kartı mı -
öncelikle ses kartı ile ilgili sorunu cevaplıyayım söylediğin iki kartta mükemmel ses kalitesine sahip kartlar eğer audigy 2zs yi piyasada bulabilirsen ve ses kartına en fazla 150ytl verebilirim diyorsan bu kartı al derim ben ama teknik olarak daha üstün olan (tabi audigy 2zs ye göre bazı eksileride var bağlantı sorunu gibi..) x-fi extreme music ses kartını alabilirsin tabi bu karta 230 ytl para ayırabilirim diyorsan
gelelim hoparlör seçimine. bence z-5500 ü alabilecek durumdaysan z-5400ün dizaynını pek kafana takma bence. çünkü bence önemli olan aldığın ürünün performansıdır ilk etapta şıklık ve yer sorunu varsa fazla yer kaplamaması gibi durumlar sonra gelir bana göre o nedenle bu ikisinden hangisi diye soruyorsan ben z-5500ü al derim gigaworks s750 ise bence z-5500 e göre çok farklı bir set. şimdi öncelikle tam olarak ne istediğinide bilmen gerek bu durumda. daha fazla uydu, çevresel ses ve daha çok orta ses ve tiz mi? yoksa daha yüksek ses daha güçlü bass ve daha dayanıklı bir set mi? bunların cevabını verirsen hangisini seçeceğin anlaşılır o zaman
-
beni uçurmasını istiyorum duyacağım sesin. Yani temiz, tok ve kusursuz bir ses. Gerçekten izlediğim bir filmin yada oynadığım oyunun içine alabilmesini istiyorum sesin beni. Ayrıca benim odam çok küçük 12 metre kare. Şu an bende creative 5.1 hopörlörler var ve bunlar duvara monteli. Alacagım setide duvarlara monte etmem gerekli. Lütfen bu konuları göz önünde bulundurarak bir cevap verin. :) -
Z-5500 seni film, mp3 ve oyunlarda uçurabilecek bir ses sistemi. 12 metrekare odanda bass sağlam vurdu mu koltuktan zıplarsın
Z-5500 ü seviyoruz... :) -
Aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorsunuz,zahmet edipte şu forumu arayın ,okuyun biraz.Bunun gibi milyon tane başlık var,söylediğin setlerin hepsiyle ilgili tıka basa bilgi dolu forum.Bu söyledikelrim sırf sana değil,son zamanlarda bıktım hakikaten aynı tarz başlıkları görmekten.Direkt başlık açmak kolayınıza geliyor galiba.Lütfen biraz daha özen gösterelim,o kadar bilgi boşuna yazılmıyor. -
o zman z-5500 den şaşma derim tam senlik -
aradığın seti çoktan bulmuşun z-5500 hiç düşünmeden al. z-5500 bu fiyata varken s750 ye falan bakma bile pişman olmayacaksın inan kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Pacopena
beni uçurmasını istiyorum duyacağım sesin. Yani temiz, tok ve kusursuz bir ses. Gerçekten izlediğim bir filmin yada oynadığım oyunun içine alabilmesini istiyorum sesin beni. Ayrıca benim odam çok küçük 12 metre kare. Şu an bende creative 5.1 hopörlörler var ve bunlar duvara monteli. Alacagım setide duvarlara monte etmem gerekli. Lütfen bu konuları göz önünde bulundurarak bir cevap verin. :)
-
Arkadaşlar öncelikle karar vermemde etkili olan venom800 ve a_akarsu arkadaşıma teşekkür ederim. Artık bende Z5500 fanklüp üyesi olabilirim. Setin siparişini verdim ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca Creative X-Fi extreme music ses kartını da aldım. Bakalım ne olacak. Umarım bundan sonrada setin ve ses kartının ayarları ve en verimli calışması konusunda yardımlarınızı ve deneyimlerinizi benden esirgemezsiniz.. :) -
quote:
Arkadaşlar öncelikle karar vermemde etkili olan venom800 ve a_akarsu arkadaşıma teşekkür ederim. Artık bende Z5500 fanklüp üyesi olabilirim. Setin siparişini verdim ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca Creative X-Fi extreme music ses kartını da aldım. Bakalım ne olacak. Umarım bundan sonrada setin ve ses kartının ayarları ve en verimli calışması konusunda yardımlarınızı ve deneyimlerinizi benden esirgemezsiniz.. :)
ben teşekkür ederim @Pacopena kardeş hayırlı olsun z-5500 ün ve x-fi ses kartın ses kartı ayarları ve z-5500ün ayarlarıyla ilgili sorunun ne olursa olsun 'z-5500cüler buraya' topiğine yazmanı öneririm ben dahil birçok arkadaşım da yardım edecektir zaten
-
rica ederim @ Pacopena kardeşim. en doğru seçimi yapmış bulunmaktasın. setin ve ses kartın şimdiden hayırlı uğurlu olsun.sana tavsiyem , seti alınca 'z-5500 cüler buraya ' isimli topiği baştan sona okuman. o topicte olabildigince her soruya yanıt verilmeye çalışıldı ancak yinede kafana takılanlar olursa yine aynı yere sorularını yazarsın. herkes elinden geldigince sana yardımcı olacaktır. bu arada komşularına alıştıra alıştıra z-5500 aldığını söyle istersen birden bire korkmasınlar
quote:
Arkadaşlar öncelikle karar vermemde etkili olan venom800 ve a_akarsu arkadaşıma teşekkür ederim. Artık bende Z5500 fanklüp üyesi olabilirim. Setin siparişini verdim ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca Creative X-Fi extreme music ses kartını da aldım. Bakalım ne olacak. Umarım bundan sonrada setin ve ses kartının ayarları ve en verimli calışması konusunda yardımlarınızı ve deneyimlerinizi benden esirgemezsiniz.. :)
-
ben setimi dvd ye bağladım film seyrettim ama filmde sinamadakı gibi ses dönmüyordu problem settemı dvdi ayarlarındamı anlayamadım dvdıyı yenı aldım kurcaladım ama bir türlü sesi istediğim gibi alamadım ve dvdıden çıkatıp pciye bağladım seti ve cızırtı yapıyor hem steroda hem coax da dinliyorum hafif bir cızırt var saat geç olduğundan tam açamadım sesını midem bulandı cızırtı yapmıyordu butun kolonlardan hafıf bır cızırtı gelıor sızce neden olabılır settin uydusundanmı yoksa anakartımıda yenı aldım 1 saat evvel net bır ses çıkıyrdu pciden şimdi ise cızrtılı bır ayarsızlıkmı var kontrol ettım ayarları tmm bu konuyla ılgılı cvp alabılırsem çok iyi olur logosoft ta çalışıyorum hemen değişirim problem neyse anakrtıda setide cvbınıza gore haraket edıcem z 5500 ün uydusundan olabılırmı dvdıden sokup pciye aktığımdanmı acaba sizce problem nedir_?? teşekkürler... -
slm arakadaşlar vallaha ben size z5500 de şunu söylemek istiyorum benim arakadaşım da var ses sistemi z5500 ses kartı audigy2zs platinium pro biz bu ses sistemin de ses olarak z5500 zün sesi 6volume 8 bilgisayrın ses ayarı full winampın ses ayarı ise %50 halin de açtık ve bizim binadaki bile 1likte aynı katta olan 3 komşumuzun binlarının camlarını indirmiş bulunuyaoruz yani dmek istediğim şu z5500 konuşulmaz anlatılamaz sadece ama sadece yaşanır -
quote:
Arkadaşlar logitech hopörlör alacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. Yardım ederseniz sevinirim.
dostum asağıdaki linkte ayların hatta yılların birikimleri var Z5500 kullanıcıları tarafından aradığın hatta aramadığın bile herseyi bulabileceğin bi topic
Z5500 Cülerin mekanı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X