Şimdi Ara

Logitech Z5400 Surrond sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar. Forumda baya bı gezdim ama sorunumun cevabını bulamadım. Yeni bir sistem aldım Z5400. Eski bir Z906 kullanıcısı olarak fiyatı Uygundu diye tercih ettim. Herşey iyi güzel ama şöyle bir sorunum var : Arka Surrond hoparlörden test için ses açtığımda veya bir film hem ön sağ dan hem arka sağdan ses geliyor. Yani normalde sadece arkadan vermesi gereken sesi ön taraftanda veriyor. Ben efsaneyim adi filmde gemi üzerinde golf oynadığı sahnede mesela topa vurduktan sonra top araçların içinde ilerlerken cam kırılma sesi z906 sadece sol arkadan geliyordu. Bunda hem sol önden hem arkadan geliyor. Böyle olunca Surrond etkisi olmuyor doğal olarak. Biraz YouTube karıştırdım. Efect bölümünde millette 6.1 seçeneği var bende o yok. TH Movie,Music ve sterio /2 var sadece. bağlantıyı direkt TV ile optik kabloyla yaptım acaba bunla alakalı olabilir mi? Birde ana kumanda arkasında 6.1 ve sterio 123 diye bir tuş var sağa sola giden iki türlü de denedim yine olmadı. Kendi testi cihazın onunla test ettiğimde sesleri ayrı ayrı alabiliyorum. Ama testlerde ve filmlerde bu olmuyor. Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkürler.

• Muhtemelen sistemi bağladığın televizyon 5.1 desteklemediğinden dolayı sesi 2 kanal olarak ses sistemine gönderiyor. Yaptığın testi televizyondan mı yaptın yoksa sistemdeki test tone özelliğini kullanarak mı yaptın ?
  • Teşekkürler cevap için öncelikle. Ama TV Samsung mu9000 desteklemez mi 5+1 i? Evet testleri TV de denedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.