Arkadaşlar uzun süredir evime ses sistemi almayı düşünüyordum ve bu amaçla formları inceliyorum.Ama artık kafam karıştı bütçem 1500TL ye kdar olabilir.En son Z5500 ü duydum ama kararsız kaldım.Uydu alıcımın optic girişine bağlasam tv den maç filan seyrederken nasıl bir performans alırnım.Deneyimleri olanlar paylaşımda bulunursa sevinirim
1500 tl ye artık 2.1 5.1 compakt blu-ray lı sistemler alınabiliniyor ne z5500 den bahsediyosunuz işin ilginç yanı z5500 konu açılmış z5500 cüler hucum etmemişler çok ilginç doğrusu bu forumda z5500 ü yere göğe sığdıramazlar dediğim gib evde panel tv niz yada yakın zamanda almayı düşünüyorsanız blu-ray lı compakt sistem alın derim hatta çoğunda nekadar performanslı bilemem ancak mkv desteği olan bile var
peki önerebileceğiniz marka ve model varmı amacım plazma tv de hd uydu alıcısından özellikle spor kanallarınıve film seyretmek ve 30m2 odada kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim
Bahsettiğin kaynaktan (maçmış uyduymuş) hiçbir zaman düzgün ses alamazsın. O yüzden boşuna çok para harcama. Makul birşeyler al 1500 tl harcamana gerek yok.
bunlardan 5.1 yada 2.1 olan birini alabilirsiniz aşşa yukarı birbirlerine muadil ürünler siz model belirlerseniz ayrıntılı olarak yorumlayabiliriz
biraz araştırdım ama dinlemeden karar vermemek gerekiyor.Bir kaç model arasında kaldım.SONY HT-AF5,BDV E870,BDV IZ1000w,HTSF36BDPS3 fiyatları bir birlerine çok yakın1200-1500 aralığında değişmekte.sizce bunlardan hangisi
LG: HB905TA
SONY : BDV-IZ1000W yada BDV-E970W
LG nin usb ve mkv desteğide var
yuxeses teşekkür ederim bir soru daha olacak sony ht af5 hakkında ne düşünüyorsun bluray yada dvd olması öneli değil yeterki ses kaliteli surroun d olsun her bir sesi en ince ayrıntısına kadar düşük volümde bile duyabileyim
o sadece avr dışardan ona opsiyonel bağlantılar örn;dvd player vs bağlamanız gerekecek bahsi geçen tüm cihazlar zaten birbirine muadil cihazlar belli bir kalitesi olan cihazlar zaten bu avr yeni ben bunu dinlemdim sesi nasıldır performansı naslıldır bilmiyorum siz ses kalitesi açısından bahsi geçen markalarda şüpheniz olmasın ama illaki almadan önce dinlemekte fayda var açıkcası kısaca bu avr yerine medem plazmanızda var son önerdiğim cihazlara bakın derim hem ileriye yatırım olur blu-ray film izlersiniz vs pişman olmazsınız yani
z5500 ü bende kullandım efsane bir sistemdir gerçekten iyidir ama 1500 tl ye çok iyi ev sinema sistemleri de var...bir araştır derim...
en son sony ht-af5 i araştırmaya karar verdim acaba deneyimi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: yuvutu
en son sony ht-af5 i araştırmaya karar verdim acaba deneyimi olan varmı
bende bu ses sisteminde alıcam inşaAllah kısa bir zaman içinde...şuan sınıfının en iyisi...ben bayağı araştırdım...
Merhaba, ben HT905TA modelini aldım cihazın mkv, usb, harddisk, radyo, Youtube ( ve 2 uygulama daha), Iphone Dock, HDMI çıkış, 2 optik giriş ,Internetten Codec Güncelleme, ve oldukca memnun edici bir ses kalitesi mevcut 1.499 TL ye aldım ve bu özelliklerde şık görünümlü 1100 W RMS i olan bir ürün. Kafanda sinemadaki gibi güçlü yada derin bass ların olduğu iniltili ses duymak yoksa evde gayet sinema kalitesine yakın ses alabilecegin bir sistemdir. ayrıca ses i açtıkça bozulmayan ve halen anlaşılabilir güçlü bir ses kalitesi var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme